Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Miss M , в Angel Nova аз усещам малини и ууд, Erba Pura-плодове и ууд. Пробвайте, ако искате, може да и допаднат. На Заг  са, може да вземете мострички.

# 481
Има ли запознати с Мон Париж и Органза и мислите ли че, двата аромата си приличат..? Имам първия от Аристея, а втория от Заг, намирам някакви прилики в сладостта, гледах съставките имат жасмин и още някакво цвете май същото..но не съм спец.. Ако има някой по запознат.. 😁

# 482
  • BG-DE
Не знам за версиите на Заг но в оригинал тези аромати нямат абсолютно нищо общо.

# 483
  • София
На по-млада госпожица аз бих взела Versace Bright Crystal или Moschino Funny. Не знам кои имитации са добри, вероятно всички са се справили добре.

# 484
  • Deutschland
Някой ползвал ли е Fuel for life на DP? Има ли прилика с оригинала, траен ли е? Имах оригинала някога, много, много хубав аромат.

# 485
  • Бургас
Хора,ходих да помириша Дейзи на Заг.
Страхотен,но нямаше все още парфюм,само мостра.
Ще получат.
Но имаше 100 мл She wood...
Познайте кой си ги взе...

# 486
  • Deutschland
Браво. Уцелила си от последните бройки. И при производителя даже няма вече, иначе щях да взема и аз.

# 487
  • Бургас
She wood прилича на мострата на Daisy.
Не знам дали да купя и Daisy.
Купих обаче 335 Tendre Chanel.
На кожата ми стои страхотно!
Новата ми любов е.
Добре,че взех 50 мл.
Че 30 мл шише вече ми се вижда малко.
Simple Smile
А уж нямаше да купувам нови...

# 488
Аз имам мостри и от swe wood и tendre chanel.
Първият не ми допадна, но Шанела много !!! Мислех да си взема 30, 50 мл но за пролетта или лятото.

# 489
  • Бургас
И сега е хубав.
Лятото ще пръскам разни на Рефан,за които не ми е жал.
Имам Скандал,Идол...
Всичко ми изветрява лятото за час-два.
На Заг Mon parfum Guarlain ми е траен,не знам поради каква причина.
И след 5 часа го усещам.
Но като цяло през горещите дни парфюм да пръскам си е живо разхищение.

# 490
  • Бургас
Има ли запознати с Мон Париж и Органза и мислите ли че, двата аромата си приличат..? Имам първия от Аристея, а втория от Заг, намирам някакви прилики в сладостта, гледах съставките имат жасмин и още някакво цвете май същото..но не съм спец.. Ако има някой по запознат.. 😁
Абсолютно нищичко общо нямат двата парфюма.

# 491
  • Burgas, Bulgaria
Включвам се с едно питане относно сполучлива имитация на Dior Addict ако някой е намирал приблизително 1:1 с оригинала, ще съм благодарна, ако сподели. Simple Smile

Bargello - №110, от Турция или от ОЛХ. Flowers Hibiscus

# 492

Абсолютно нищичко общо нямат двата парфюма.

Благодаря.
Явно намирам прилики, вероятно защото са имитация и от две различни фирми..
Органзата я мирисах за първи път , удари ме рязко на цветя, май целия си е цветист ,та след чудене сред още 20 подушени, избрах него и новото Дейзи.

# 493
  • Бургас
Този парфюм Органза трябва и аз да го пробвам,обичам аромат на цветя.
По-подовите аромати не ме радват чак толкова.
Дейзи ще взема, много време съм го искала,на Заг е доста подобна имитацията,поне от мостричката,която ми показаха.
Казват,че и зелената Eve Avon е имитация на Дейзи,но не е чак толкова точна имитация,виолетка в Ейвънския парфюм няма,докато в парфюма на Заг си има,има и хубава,сладка нотка.
Подуша ли сладко+виолетка,съм фен завинаги на дадения аромат.

# 494
  • обл. Шумен
Здравейте момичета, ще се радвам ако споделите мнение за Kameya. Поръчвали ли сте от там и ако да - доволни ли те? В сайта им има толкова много отзиви, че чак ми е съмнително.
И аз се чудех как са.... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт