Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Бяха останали 30 мл само Дейзи в магазина на Заг.
За няма и 24 часа сте ги изкупили наличностите.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Със сигурност няма да страдам по She wood(е,с кеф си пръскам голямото шише)

И Violeta Avon мааалко прилича на версията на Заг,но на Заг има и зелени нотки и при She wood ги има тези нотки.
Много са хубави на Заг парфюмите,а са евтини.
Страхотно попадение е Дейзи.
Не вярвам някога да ми мине страстта към виолетките.

# 496
Най-сетне и аз се докоснах до вълшебството на La Bellе !
Това е аромат, носещ настроение!
Веднага го слагам в категорията " скъпарско звучащи".
Пробвах и другия от новите на Заг, но нещо не ме впечатли.

# 497
Здравейте момичета, ще се радвам ако споделите мнение за Kameya. Поръчвали ли сте от там и ако да - доволни ли те? В сайта им има толкова много отзиви, че чак ми е съмнително.
И аз се чудех как са.... 🤔

Днес дойдоха поръчките ми. Тестерът на Mon  Guerlain е много хубав. Лавандулата много се усеща. Имах големи очаквания за JPG - Scandal (бестселърът им) - за жалост не ми допадна.

# 498
  • София
Имате ли от "Парфюми с мисия"
 Giirgio Arnani My Way? Интересува ме доколко се доближава до оригинала и колко е траен?

# 499
  • Варна
Я бързо казвайте как е като близост с оригинала La Belle на Заг Grinning. Не че нямам почти пълен оригинал,че и фланкъра ама пусто тоя на The Moon ми харесва повече и от двата.

Утре ще ходя с голямо шише за Бакарат руж на Гиза Grinning. На 30-ката и видях сметката за отрицателно време. Така не съм се заплесвала по парфюм от години.

# 500
Аз днес си получих поръчката от Гиза, нали съм от привинцията (ако помните скеча с Мария Сапунджиева, няма как да не ви стане смешно след тази фраза Satisfied Sweat Smile  )...та сефте поръчвам от там и реших да пробвам друг аромат от МФК и поръчах Аква Селестиа и мноооооого ми харесва, трайност, аромат, убавинЯ Laughing
Принципно съм фен на т.нар. "сини/водни" аромати обаче тук, определено не съжалявам, че поръчах на сляпо. За сравнение с оригинала, не мога да дам отзиви, но този ще ми е идеално лятно попълнение! Взех и едно Гуд Гърл Гон Бед и Парадизо Азуро Аква, с две думи готова съм да идва лятото! Сега ще се убеждавам в трайността на Гизините парфюми Laughing и пак ще поръчвам Simple Smile Харесва ми, че са по 30 мл, и така не се изкушавам от по-големи разфасовки, като така или иначе сигурно живота няма да ми стигне да изпръскам всичко налично Simple Smile

# 501
  • Варна
На Гиза винаги съм взимала масла, някой аромати ми се превърнаха в любими, с други не се разбрахме. Вчера си взех поръчката от Гиза, този път реших да взема спрейове на Добро лошо момиче, Бляк Чери и Ерба Пура. Днес съм с Черешата и мнооого ми харесва, не само аз я усещам, колежката от вратата ме пита какъв е тоя парфюм на вишни 😂

# 502
Krissy, а маслата разреждаш ли със спирт или директно ги ползваш? Чудех се и аз дали да не пробвам маслата?

# 503
  • Варна
Krissy, а маслата разреждаш ли със спирт или директно ги ползваш? Чудех се и аз дали да не пробвам маслата?
Маслата съм си нанасяла директно, но аромата го усещам близо до мен. Този път от сайта на Гиза поръчах спрейове по 30 мл. които са приготвени от Милка и смея да твърдя, че така повече се усеща от околните. Знам, че може и в домашни условия, но не ми се рискуваше.

# 504
Момичета,от мъжките парфюми на Elode да ми препоръчате някой? Трайни ли са?

# 505
  • Истанбул
Един обширен списък на Muscent https://www.instagram.com/muscentperfume/p/CY8nNFFNX2Q/?utm_medium=copy_link

# 506
Списъка е чудесен,но от къде ги купувате?

# 507
  • Истанбул
От Турция,не знам дали в България имат магазин.

# 508
  • Стара Загора
Аз днес съм с техния Lancome A la folie и въпреки че не 1:1 с оригинала, който е някак по-пухкав и кремав в базата, е много красив аромат и колежките питаха с какво съм дори. Ухаело много хубаво. Сутринта в 8,30 се напръсках и досега го усещам.

Но пък версията им на Midnight rose не е добра. Приятелка си купила 50 мл и ми даде да го разнося, ами не ми хареса. Отново няма толкова голяма близост с оригинала, някак горските плодове са по-обрани и върху мен е повече дървесен. Трайността му също не е хич прилична. След 3 часа го няма.

# 509
Пристигна ми Аурата от "Парфюми с мисия". Разкошен парфюм ама по себе си. За близост с оригинала не мога да кажа, но направо съм пристрастена.
Трайността при мен мен на кожа е около 3,4ч, но моята кожа всичко поглъща. В коса и на дрехи стои до следващия ден. Но ароматът ми е мммм любим!

Общи условия

Активация на акаунт