Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Пристигна ми Аурата от "Парфюми с мисия". Разкошен парфюм ама по себе си. За близост с оригинала не мога да кажа, но направо съм пристрастена.
Трайността при мен мен на кожа е около 3,4ч, но моята кожа всичко поглъща. В коса и на дрехи стои до следващия ден. Но ароматът ми е мммм любим!

Супер-следях дали ще напишете мнение,защото аз ви ги похвалих 🤪 също..Може да свиквате с аромата.Аз така с Ланкома-брее викам не ухае на кожа.А хората около мен твърдят обратното 😂😂😂😂😂😂😂.Добри са му имитациите на Боби Simple Smile Пък и с кауза ❤.

# 511
Можете ли да ми разкажете повече какви са тези парфюми с мисия? Открих само някаква група във фейсбук, някакво момче ги изпраща , помагал си с лечението? В правилната група ли съм?

# 512
  • София
Пристигна ми Аурата от "Парфюми с мисия". Разкошен парфюм...

Коя от Аурите купи - зелената или розовата Sensualle?

И аз съм решила да поръчам оттам парфюм, но съм се спряла на My Way, на Армани.

# 513
Bulgari_bs, аз имам и с други парфюми този проблем. Simple Smile

Amiamo, мисля, че е зелената. Имала съм я и в имитация на ЗАГ.

Teddy bear, това е групата да.

# 514
Каква е цената на тези Парфюми с мисия, и в какви разфасовки се предлагат? Не успях да се ориентирам разглеждайки групата.

# 515
  • София
Каква е цената на тези Парфюми с мисия, и в какви разфасовки се предлагат? Не успях да се ориентирам разглеждайки групата.

100 мл. за 27.99лв.
Наскоро пусна Baccarat 100мл. за 29.99лв.
Не знам дали предлага по-малко мл.
Обикновено пише до коя дата набира поръчки и кога ще ги изпрати.

# 516
  • Deutschland
Бакара на Заг само при мен ли е с почти никаква трайност? Виж Прасковата е с убийствена трайност, бях я забравила, че я имам.

# 517
Можете ли да ми разкажете повече какви са тези парфюми с мисия? Открих само някаква група във фейсбук, някакво момче ги изпраща , помагал си с лечението? В правилната група ли съм?

Макс 30лв за 100мл.

Да в правилната група сте. Те са тип наливна парфюмерия.Момчето преди години е отворило  малко магазинче-да продава и да си помага за лечението. От не знам колко време има и тази група.Може би за популяризация на този му вид занимание Simple Smile

# 518
  • София
А къде се намира реалния магазин на "Парфюми с мисия"?

# 519
Тези парфюми имат ли имитации?
https://www.facebook.com/arabianssecret.bg/

# 520
А къде се намира реалния магазин на "Парфюми с мисия"?

Мисля, в София

# 521
  • София
Мисля, че реален магазин вече няма, още през 2020-та заради мерките го е затворил. Затова е направил групата във ФБ. Ние с колегите си поръчваме по няколко и после си ги делим на по 50 млн, които си сипваме в стари бутилчици.

# 522
И аз от тук научих за Парфюми с мисия и скоро си получих едно Си Пешън, обаче нали си "нямам парфюми" и не мога да стигна да го разнося и него! Мислех да го питам за по-малки разфасовки, евентуално по-бих била склонна да си пусна 2 бр. по 50 мл. или 3 бр. по 30 мл. пък ако искам от някой по-голямо количество ще си поръчам 100-ца! Ама още не съм решила от кой ще искам сега, за да го попитам и за по-малки разфасовки Wink Някой ако ще поръчва може да го попита и да сподели отговора! Wink

# 523
Тези "парфюми с мисия" очевидно не ги произвежда момчето от фейсбук. Нямам против разните каузи, но инфото не е коректно. Назовете ПРОИЗВОДИТЕЛЯ. Предполагам, че е някой от известните ни тук български или турски парфюми.

# 524
Беше писал, че не предлага друга разфасовка освен 100мл.
Между другото аз също бих поръчала, най-малкото е за добра кауза, обаче и на мен не ми е ок да не знам всъщност какво слагам върху кожата си, кой, къде и спрямо какви стандарти го е произвел(в ЕС са едни, извън него са по-различни), затова се въздържам засега, а и защото прекалих малко с парфюмното хоби. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт