Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • BG-DE
Някъде по опаковката не пише ли кой ги произвежда? Няма начин този човек да е производител, защото инвестицията за това начинание  е много голяма, както казва Солар сигурно ги поръчва на някоя от големите фирми или ги внася отнякъде но наистина е хубаво да се знае произхода им.

# 526
Като гледам снимките във ФБ май нищо не пише. Лепва само един етикет с ръчно написано името на парфюма и това е. Хубаво ще е някой с личен опит да сподели, може пък да греша. Simple Smile

# 527
Като гледам снимките във ФБ май нищо не пише. Лепва само един етикет с ръчно написано името на парфюма и това е. Хубаво ще е някой с личен опит да сподели, може пък да греша. Simple Smile

В интерес на истината не знам,от къде ги внася или зарежда.Попитайте.Той е много любезен ,предполагам няма да откаже такава информация Simple Smile . Използвах парфюма,не съм се обринала  или тн. Сигурно работи съвместно с някоя фирма  Simple Smile .Просто споделих и тук,че
съм доволна от парфюмите му.А идеята с малки мл,би била страхотна наистина Simple Smile Форума е за имитации,за това и споделих Simple Smile

# 528
  • София
И аз много отдавна прекалих с парфюмното си хоби. Simple Smile Но, винаги има място за още един парфюм.

# 529
  • Бургас
И аз много отдавна прекалих с парфюмното си хоби. Simple Smile Но, винаги има място за още един парфюм.
Аааа,няма вече.
Две кашончета с парфюмчета в опаковки в гардероба...
Няма.
С Дейзи се спирам.
Мога да взема още 100мл,че е много хубав и повече нищо.
Колкото и да са примамливи описанията,нищо вече няма да душа.
Ще доливам в шишетата на Заг евентуално,но ще гледам да си изразходвам наличностите.
Трудна работа,ама ...
Въртя 4-5 парфюма,на виолотетова вълна съм в момента.

# 530
  • София
mariqivanova799, не се заричай. Всеки път си казвам "До тук с парфюми и лакове за нокти!" и след 2-3 дни вече си мисля за поредното ново попълнение. Simple Smile

# 531
  • Бургас
mariqivanova799, не се заричай. Всеки път си казвам "До тук с парфюми и лакове за нокти!" и след 2-3 дни вече си мисля за поредното ново попълнение. Simple Smile
Познато,познато...
JoyJoyJoy

# 532
Ох, аз няма и къде да ги изразходвам вече. Работя вкъщи, а се пръскам само като излизам. Започнах да си поставям условия кога да купувам. Искам да пробвам някакви неща на Гиза и реших, че ще чакам, докато започна работа(в майчинство бях и бях останала без работа по време на него). Е, започвам след седмица...Още поне три аромата, които няма къде и кога да изразходя Joy
Оригинали съм си казала, че за цялата година ще са макс 2 и ще си избера внимателно и ще пробвам първо(което ще ме забави доста, защото нямам време Joy).

# 533
  • Бургас
Аз си пръскам за свое удоволствие най-вече.
Е,скъпите парфюми ползвам по повод,тях ги пазя.

# 534

Подкрепям,още повече ако е онлайн поръчка.Тръпката да те чака при куриера( ако е сляпа поръчка), тръпката е по две.😍

# 535
Абе, то и аз, ама вкъщи имам две бебета и човек, който не понася силни миризми в затворени помещения. А аз с 2-3 фъс мириша от 2 метра и с часове.

# 536
  • Бургас
Абе, то и аз, ама вкъщи имам две бебета и човек, който не понася силни миризми в затворени помещения. А аз с 2-3 фъс мириша от 2 метра и с часове.
Така вече е трудно.Аз те разбирам.
С майка ми сме астматички,ако някой парфюм я дразни,не пръскам вкъщи.
Аз за щастие нямам непоносимост и алергии към парфюми,иначе с друга козметика имам разни проблеми.
В моменти,когато ми е зле и аз не пръскам обаче.

# 537
  • София
В болничен съм до средата на м март, но сутрин винаги се пръскам с парфюм. Понякога излизам и се гримирам, но понякога оставам в къщи. Но съм с любим парфюм. Simple Smile Ей така, за мое удоволствие.

# 538
  • BG-DE
Аз също винаги се пръскам с парфюм без значение дали съм вкъщи или ще излизам, парфюмирам се за себе си не за хората 😊

# 539
Аз също ползвам и у дома и навън задължително.Ако случайно бързам и забравя(често се случва),имам дежурен аромат в чантата,който често сменям.

Общи условия

Активация на акаунт