Спойлери от реалити предавания

• 78 039
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Мюнхен

Харесвам Милена, но пък подкрепям сините. Имаше спойлер, че Милена е четвърта. Явно грешен.

# 136
Лошото е, че фермерският има голяма вероятност да е за Кирил, ако са само двама на финал, надявам се да се гласува и за четиримата.
Стига,бе хора Киро на финал.Този е психично болен според мен

# 137
Трябваше да сложиш големи червени букви, че са спойлери, да не вземе някой да се обърка и да мрънка после пак Joy

Може ли да сложа началото с прословутата снимка на от Фермата Wink

И един спойлер, който въобще не ми харесва, но вече съм склонна да вярвам, че го „гласят”, но бая трябва да изманипулират вота на зрителите...

За Живка и Мартина не е вярно

# 138
Последно , темата е всеки да каже кой какво мисли и какви предположения има , или за спойлери?

# 139
  • София
Дана, кажи нещо повече дее, виж ни как тук се вълнуваме от тоя псевдо-човек кирил, докъде го добутва той?

# 140
  • Велико Търново
Oli9669, кое те притеснява?
Както се вижда - има спойлери, тези спойлери се обсъждат и е нормално всеки да напише, каквото мисли във връзка с тях. Ако някой нещо е чул/прочел, също го пише. Друг е въпросът колко от нещата са верни. Защото някои може да са просто слухове.

# 141
Да ме притесняват нещо ? Грешка. Групи за фермата и Игри на волята има, с доста труд направени. Тук очакваме като влезем да прочетем само спойлери за да не пречат в останалите групи. А се оказва че от толкова мнения и предположения не можем да сварим да връщаме назад да търсим самите спойлери. Би ме притеснило нещо в реалния живот, не тук.

# 142
Ами то хубаво, ама както виждаш бая хора сме, дето искаме и да ги обсъдим тези спойлери. Значи в другите теми не може, тука не може... айде стига вече..

# 143
  • Велико Търново
Е, няма как САМО да се пишат спойлери без да се обсъждат. То тогава защо да се пишат? Все пак никъде не е посочено, че темата е чисто информативна. Който се интересува - търси и чете. Не налага ограничения.

# 144
Ама вие мислите че като си пишете вашите предположения какво мислите че ще стане напред в дадено предаване е спойлер ли ? Защото аз и това виждам тук и говорих именно за тези коментари а не коментари относно самите спойлери ?

# 145
Дана, не ни мъчи. 😁 Ако знаеш нещо, казвай.

# 146
Тя знае със сигурност 🙂

# 147
100 % спойлерът дето майката на Пламен даде ще е истината. Дана не го отрече Grinning но отрече това за Мартина и Живка, което има логика да е грешно, ако и двете са на финала, както Пламеновата майка твърди.

# 148
Дуела сега ще е Ивайло - Стефан, нали? Ако някой знае със сигурност, да пише.

# 149
  • На морето!
Логиката от Спойлера на Мирон сочи, че дуелът ще е женски и ще отпадне Лора. Следващата седмица ще е Стефан-Ивайло, Стефан побеждава и става фермер. Тогава влиза Мирон, на снимки ги няма Лора и Ивайло, а Стефан е със значка.
Лора най-вероятно ще отпадне от Ралица.

Общи условия

Активация на акаунт