Спойлери от реалити предавания

• 77 448
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Моля Merri_An да каже, с по-сигурното инфо...
Иначе ако е Кирил - още по-добре за останалите 3ма, той няма да вземе никакъв положителен вот от зрителите (за разлика от Стефан примерно), пък и може Иван и Андрей да го погаврят малко в ефир за поведението му...

# 466
  • Другата България
Кирил е.

# 467
Аз ровя из фейса за спойлери, ама засега нищо по-интересно не видях. В четворката подменят Кирил с Любо, а Мартина с Ваня. За дуелите, които предстоят - нищо ново никой не казва. Ех, този Мирон, неговото инфо беше най-надеждно, ама замлъкна трайно. Angry

# 468
Мерси за бързия отговор.

Еми нека да се черви пред зрителите тоя неандерталец и да обяснява как бил открит към всички, и как бил спечелил приятели... И да моли да гласуваме за него, с ясното съзнание, че няма кой нормален зрител да го подкрепи Grinning Не е прост, Кирчо, колкото и да го ненавиждаме, осъзнал е, че се оака сам, и сега ще ми е много забавно на финала какво ще говори в стремежа си да поизчисти имидж.. А може и да се предаде и да агитира за Мартина...

# 469
Ако Кирил е на финал, пишете го победител. Иван и Андрей според мен, направо си го подкрепят за поведението му. Прави им опит, а това е най- важното за тях. Отделно, няма да си признаят, че са направили кофти каст

# 470
Реално спойлера на Мирон ще се види тази събота. Когато ще е двубоя на Ваня и Ралица.

# 471
Аз имам предвид гордото му заставане пред стената с портретите и селфито. Laughing За дуела от мониторите -  разпознах само Ваня, но се доверявам на другите, че втората е Ралица.

# 472
Ралица е 100 процента. Червената коса  се откроява.

# 473
Ако Ралица е победила Ваня на онзи дуел, сме си спестили червата на Живка по арената.Grin Laughing Големи закани за победа над Ваня е правила.

# 474
Merri_Аn, имаш ли инфо дали Живка отива на дуел срещу Ваня/Ралица?

# 475
Трези закани с черва, кръв и такива неща да ми толкова грозни, че пак не знам как въобще ги говорят

# 476
  • На морето!
За финалния спойлер всички са категорични в женската част- на финал са Живка и Мартина. Припомнете ми как ставаше изборът на краен финалист- според общ брой точки събрани от игри + зрителски вот + вот от останалите фермери, нали? Ако е така Живка печели, но ако на финала остане само 1 мъж и 1 жена, и тогава вече определят зрителите, тогава Живка може и да не спечели и да ни пробутат Кирил.

# 477
Стига дееи! Как Кирил? Живка или Пламен. Другите не се представиха в добра светлина. Казано дипломатично.

# 478
Не мисля, че ще пробутват някого. Беше то, каквото беше, в сезон 5.
Макар че и аз миналата година имах чувство, че гласят Калоян, нищо подобно не се случи.

# 479
Калоян ми беше фаворит спрямо хепи Ванче. Реално гласовете на публиката почти бяха на равно с Ваня. Но Кала на една от игрите не мога да издържи на гредите.

Общи условия

Активация на акаунт