Спойлери от реалити предавания

• 77 502
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Аз не се сещам някога да са пускали отрицателен вот, а и би било малко странно да пуснат подобен вот, когато трябва да се избере победител. Разбира се, когато избираш кой да не стане победител, пак до някаква степен избираш и триумфиращия с наградата, но е леко странно. Според мен вотът отново ще е положителен и така трябва да бъде. Ще е голяма борба между Живка и Пламен. Доколкото разбрах от спойлерите, слухът е, че и двамата са загубили финалните игри, така че никой от тях няма да има предимство от това на финала. Аз си мисля, че зрителската подкрепа за тях ще е равна и най-вероятно фермерските гласове ще имат огромно значение. За това и се надявам да видим как гласува всеки бивш фермер, а не като предния сезон, когато ступаха вота за една минута.

# 586
За първи път четох коментари под пост в групата на Фермата в ИГ и не мога да повярвам, че жени твърдят, че Ваня си е заслужила отношението на Кирил... Ако е така , е много жалко!

# 587
Сигурно сега звездите на фермерите ще дават допълнитлни точки.

# 588
Сменят правилата тази година според "както додИ" та изобщо няма да се удивя и ако на финала се смятат точките по друг начин.
Вече все по малко неща ме изненадват.
Аз почти вече не си причинявам гледането на фермата, но едни такива мисли ми се въртят.
КУрчо може би е състудент на Иван. Приел е да бъде в ролята на злодея, за да може на финала да генерира повече гласове и да пълни джобчето на опусумите. Затова си го гледат и пазят като свещения Граал.
Защото както видяхме случайни хора няма, в който и да е формат в бг. ефира.
Та излиза Кирчо и след това по студиата ни разказва как всичко е било само и единствено роля.
Тоя филм мин. година го гледахме в романтичната му версия с Даяна и циркаджията даню.
Обаче къде е по- приятно е да гледам влюбени на покрива отколкото това издевателство над друго човешко същество.
Та, гласувай народе!
На финал.

# 589
Аз по принцип риалитита рядко гледам, а да гласувам абсурд. Но, от скука вече трета година хоум офис гледам фермата от началото. Вероятно пак няма да гласувам, освен ако Кире няма шансове за финал. Ако има, това ще генерира огромен вот и, като нищо опосумите може да са си го сложили да играе роля.
И ми е чудно Ваня защо не съди него, а само Иво. Дали не са и казали, че е било игра, Кире се е извинил, плеснали са и са се прегърнали…

# 590
  • Sofia
Аз по принцип риалитита рядко гледам, а да гласувам абсурд. Но, от скука вече трета година хоум офис гледам фермата от началото. Вероятно пак няма да гласувам, освен ако Кире няма шансове за финал. Ако има, това ще генерира огромен вот и, като нищо опосумите може да са си го сложили да играе роля.
И ми е чудно Ваня защо не съди него, а само Иво. Дали не са и казали, че е било игра, Кире се е извинил, плеснали са и са се прегърнали…

Може би се знае само за Ивайло,защото Киро е още в играта/уж/.
Иначе няма логика да подкара само единия.

# 591
Вероятно пак няма да гласувам, освен ако Кире няма шансове за финал.
На мен ми казаха,  че Мартина е победила Живка, а Кирил е победил Пламен. Същият човек ми каза, че Жоро  отпада поради контузия и лекарско мнение.

# 592
Тоя спойлер, че Ралица ще победи може и да не излезе верен…
Обаче Ваня толкова си е повярвала, че дано я върне на земята.

# 593
Май ще е на косъм работата.

# 594
Много се надявам да не е верен спойлера...

# 595
  • на село

И аз така, макар че като си представя Кирил колко жлъч ще изсипе и не ми се гледа.

# 596
Обикновено отделят доста време на участника, който отпада. Последните 2 епизода направо само Ваня дават, така че мисля, че може и да е верен спойлера. Предпочитам тя да остане, разбира се - може да ми е неприятна за някои неща, но колко пъти беше ратай и ходи на битки - заслужила си го е. Ралица според мен беше пазена от продукцията, за да направи грънците. Те изобщо не я даваха и показваха.

# 597

И аз така, макар че като си представя Кирил колко жлъч ще изсипе и не ми се гледа.
И на мен от една страна, обаче от друга наистина ми писна от драмата Ваня-Киро. Искам и другите да гледам.
Да, от всички вътре Ваня най го е заслужила, толкова битки, евала.

# 598
Аз съм фен на Ваня вече... За мен беше много несправедливо когато Ваня падна най-брутално от всички Иван и Андрей нищо не направиха никаква реакция... А за Ивайло когато си удари пръста на дуела беше все едно главата си е отсякъл..
Надявам се тя да победи..
Не ми се иска да видя Киро на финал

# 599
То ако спойлера за Ралица не е верен, то и за финалистите няма да е верен, щото нали Киро ще си тръгне при Ваня фермер. 😂

Общи условия

Активация на акаунт