Кошмари в кухнята - 4 тема

• 34 444
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Ох, тоя е такъв селски загубеняк, че няма накъде. Ужасен епизод, натоварващ. Готвачката и тя ще си тръгне, не и е плащал, приятелката, която е по-симпатична от селския бек май ще го зареже и т.н.

Какво ли е станало с господина? Дали седи безработен или се е хванал някъде на работа? Едва ли ще разберем.

в англия са и той и приятелката му. Когато излъчиха предаването и двамата писаха в група на Силистра. За готвачката не е ясно къде е, заведението е още затворено. Никой не го е взел под наем.

# 181
  • гр. София
Истински кошмар!

# 182
  • София
Стара серия е, но много показателна. Тази девойка-сервитьорка е хем некомпетентна, хем нагла.

# 183
Леле, тези ме убиха, пица с паста, ама че манджурляк.

# 184
Той и таткото не е кой знае к'во.
"Нормално е на хора,идващи от България да не им харесва пица с паста отгоре"🤣

# 185
Ама тия продължават с повторенията…

# 186
  • гр. София
Това предаване не  го помня, но и аз не съм ги гледала всички. Помня, че имаше едно семейство, което живееше в Германия и раздаваше нещо безплатно и тогава Манчев им коригира грамажа и т.н.
Тези сега са ужасни, само едната сестра е симпатична, а другата е нагла, нагла... А този мъжът не спира да плюе България.

Случайно дойдоха клиенти Joy Те са се объркали. Повече няма да се върнат.

Никаква организация. То е направо кошмар.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:32 от Olia T

# 187
Ужасно ме дразни отвратителния български,който говорят тези.И начина,по който изглеждат.Освен това,че мрънкат само против България.
Абсолютен кошмар!

# 188
  • София
На мен сега много лошо впечатление ми прави, че наистина тези млади хора нямат мечти, нямат амбиции. Ако си кажат, че друго ги влече, поне ще могат да бъдат наети хора. Обаче и родителите не отхлабват хватката като им приказват постоянно, че това са го създали за тях. Те са го създали за себе си, а децата им могат да имат друг живот и свои неща са създадат.

Хората така си говорят, това е диалектът на техния край.

# 189
  • гр. София
Tова си мислех, може пък да работят в заведение да не е тяхното. Трябва да им се даде възможност за развитие. А не, тук ще работиш и това е!

# 190
  • София
Те трябва да имат и квалификация, образование да работят друго. Не знам защо нашенци решават, че щом е семеен бизнес, значи работещото в него домочадие няма нужда да е квалифицирано. Те затова нищо не могат и нищо не правят като хората, защото нямат квалификация.

# 191
Тези мързелани да се молят родителите им да са живи издрави дълги години, че без тях за загубени.
Не знам коя германска фирма ще търпи такава лигавщина, некомпетентност и простотия, ако им се наложи да работят другаде

# 192
Ако съм на родителите на мястото,  отдавна да съм ги наритала. Като не искат, да работят в гостилницата, добре. Вън. Да видят, как се правят фасони на работното място и може ли утре, просто да не дойдеш, защото така си решил. Вината си е тяхна де, на родителите. Наглостта и мързелът - на децата им.
Българското меню на Манчо,  ще им загуби немските клиенти.

# 193
  • София
Да, ама не си ти. Аз ги разбирам родителите, това е тяхната мечта, а те наистина се стараят и са добри родител. Просто твърде добри. Мечтали са да оставят нещо на децата си, за това  говорят през цялото време. Не е лесно да се остави мечта, която човек е градил на чуждо място повече от десет години, примерно, а те са трансформирали тази мечта, тя ги е крепила през трудните емигрантски времена.

# 194
Тъй. Само дето бих ги наритала, преди да ми съсипят мечтата. Бързо се вижда, дали ще я бъде работата, а те са допринесли да не я бъде.
По принцип, не бих работила с никого от семейството или роднина. Много рядко има добър резултат. В повечето случаи резултатът е този, даже в доста по - сериозен бизнес. Та и мечтата... няма как да е моята и няма да съм аз, да.

Общи условия

Активация на акаунт