Кошмари в кухнята - 4 тема

• 34 467
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Това е този, при когото прекъснаха снимките и си отидоха без ново меню и откриване.

# 151
  • София
Само като го видях и започнах да се смея. Този е непоправим.

# 152
Попикавам се с този образ неземен. 🤣

# 153
Това е този, при когото прекъснаха снимките и си отидоха без ново меню и откриване.
Да, благодаря, същият е.
Втори път не искам да си го причинявам.
Дано другата седмица е по-хубав епизодът.

# 154
Ох, тоя е такъв селски загубеняк, че няма накъде. Ужасен епизод, натоварващ. Готвачката и тя ще си тръгне, не и е плащал, приятелката, която е по-симпатична от селския бек май ще го зареже и т.н.

Какво ли е станало с господина? Дали седи безработен или се е хванал някъде на работа? Едва ли ще разберем.

# 155
  • София
Мен изключително ме забавлява.  И си вярва, човекът, да му завидя на увереността и самочувствието! Господар на Вселената! Откакто започна серията не мога да спра да се смея.

# 156
Силистренци са, не варненци.
Преди ги гледах. Абсолютен смях са.
Познавам собствениците на комшийската пицария- не са нещо особено като обстановка, но работят хората. Имат си верига и във Варна, Русе, Добрич.

# 157
Примъквам се и тук, че го загледах това нещо. Защо ли?! Ужас ужасен... Може ли такъв прост човек сам да драпа да го покажат по телевизията, та хептен за смях да стане? И последния в тоя град да е, няма да се хвана с него. Тая жена луда ли е, дето му се титулува приятелка?

# 158
Примъквам се и тук, че го загледах това нещо. Защо ли?! Ужас ужасен... Може ли такъв прост човек сам да драпа да го покажат по телевизията, та хептен за смях да стане? И последния в тоя град да е, няма да се хвана с него. Тая жена луда ли е, дето му се титулува приятелка?

Тая жена доколкото си спомням го зарязва още по време на предаването. На мен ми стана жал за нея, подлъгала се е колкото да си загуби времето.

# 159
Всички участващи в предаването тази вечер, са с тежки интелектуални дефицити.

# 160
Радо не е на център. Съвсем без ирония го казвам.

# 161
Но пък лафове бил, камъчка не бях чувала.

# 162
  • София
Интелектуално са си много добре всички. Той е такъв типаж, че оправия няма с него. Нормален е, не е луд. Винаги ще е в своя реалност и много откъснат от реалната реалност. Той си вярва, не го прави нарочно. Наистина си вярва. И тя съвсем искрено го казва, че го съжалява. С такива като него живот няма.

Ох, не мога! "Освежавам са!".

# 163
Много свеж епизод 😂

# 164
Анди, кое му е нормалното? Човек, който живее в собствена реалност.

Общи условия

Активация на акаунт