Ние току-що пихме сок от круша и го харесахме много.
Всъщност досега не съм имала проблем да пие нито от ябълките,нито от морковите,а сега и от крушата.Следващото ще е грозде докато още има,че после ще има само[smilie=smile3504.gif].Нана77,последния пост на Мама Иги е в Деца с проблеми.Най-лесно ще ти е да следиш,ако й влизаш в профила и кликваш на последни публикации.И аз прочетох за температурата на Лъчко и се надявам да не е нищо страшно

elia_gg ,вчера беше свети Мина и свети Виктор.
Желая ви седмица изпълнена с много детски усмивки!
Желая на Мама Иги,скоро да се гушка с нейното съкровище!
Може новата ни тема да е :АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома
!На мен лично идеята за тази тема много ми допада,да казват и другите

Аз пак се залавям с
,че мен си ме чака и после пак ще пиша,че пак са ме хванали лудите заради утрешната ни ваксина
Много съм луда на тази тема,ама какво да се прави...Хайде много целувки от нас [/color]
(тогава) нещата страшно много се промениха и сага ужасно съжалявам. Но вече няма връщане на зад при нас 
на мен Николета си ми изглежда много добре, но защо така те плашат с тези килограми. Тази нашата педка е малко кон с капаци - все си знае нейния репертоар и дори като искаш да я прекъснеш за да я питаш нещо продължава да си нарежда. Мисля, че второ мнение на специалист ще ти е от полза 
, но за кърмено бебе е нормално да не ака 3 дена, защото в тези дни усвоява повече от кърмата и това не е запек.

Момичета,когато Ина имаше млечница я мазах с Фунгостатин и изчезна за 2 дена,вярно че беше съвсем в началото,но още след първото намазване имаше видим ефект,а и на нея й беше вкусно 
,за6то е такав живота да страдат толкова малки саздания,но след всяко зло идва добро Ла4ко 6те стане голям и силен маж.Дано скоро се гу6кате двамата
за доброто предложение за новата тема
.от сутринта ми е тръгнало на рев.За съжаление- не по хубав повод
Давайте съвети