АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 585
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте мили мамчета!
Ето една виртуална почерпка от нас за 3-тата ни месечинка. Пожелавам на моето сладко момиченце да е здраво, щастливо и палаво!

Да ви е вкусно!
Честити месечинки и на КАРИ на ЛОРЕКСА, МАРИЯН на МАМА ЛЕОНЕ и ИВАЙЛО на НЕТТИ. Мили бебоци, бъдете здрави и много, много да радвате своите родители!

# 301
  • София
Момичета,какво правим за нова тема?Ако няма кой да я пусне да я пускам аз?

# 302
 Heart EyesЗдравейте, мамчета,
Най-накрая и аз да се добера до темичката.....не съм писала откакто бях бременна, че почти не мога да се откъсна от малък Ники baby_neutral
Разгледах снимките и ми стана едно такова хубаво като видях какви сладурчета сме народили  bouquet
Ние сме вече 6700кг. и 64см. Ужасно бързо растем и хубавеем. Засега сме само на кърма, но нашата педи ме кара да започвам пюрета. Честно казано на мен още не ми се иска и май ще пасувам

# 303
  • София
   Майчета вижте тази петиция - ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ -срещу насилието върху деца - http://www.bgpetition.com/deca_bez_risk/index.html

# 304
blueeye® , време е да си поемеш ангажимента с нашите теми така както беше преди в "Очакващи"

# 305
  • у дома
здравейте мами  Hug
ей сега видях, че вече сме на 16-та страница. предполагам Обърквация няма възможност да пише напоследък  newsm78
сега ще направя новата ни темичка, заглавие си имаме   bouquet

# 306
  • варненка от София
Добър вечер от нас.
Днес оползотворихме изцяло хубавия ден и го изкарахме на вън. Ох, като ви чета младоските мами и направо ми се къса сърцето за София, за вкъщи. От година и половина живея във Варна, но едва днес ми стана криво за София, за Младост, за бизнес парка, направо си поплаках малко, но се успокоявам, че за Коледа и нова година ще сме там. Ще видя къде са майчинските явки, защото до преди това никога не съм обръщала внимание къде се разхождат бебчовците, просто на друго място ми е бил акълът. Предполагам, че в бизнес парка е станало супер, аз живея до него и се точа дори и зимата да поразведа Стефаначето, да й покажа къде е раснала майка й, къде е учила и ох........., роден край  Cry Нашия тати днес замина командировка и ще си дойде в петък и това ме кара да съм тъжна много. Гушкам си шушето и се надявам да мине бързо времето. Иначе бебка е добре, от понеделник давам сокче и от круша и вчера ме срази като й смених 2 пъти наакани памперси, та това не си го спомням да е ставало, дори като беше новородена. Спрях Дуфалака и сега ще разчитам на крушите.
Ох, тръгвам, че шушката се пробуди и я гони глад.

# 307
  • у дома
новата ни тема
това успях да сътворя набързо  Blush

Общи условия

Активация на акаунт