Проблема с подсичането зад ушенцата продължаваше да си стои и сега ще се мажем с Пиоктанин,който цапа ужасно в мастилено синьо и с гентамицинова пастичка.Дано да се оправим скоро
Малко ме притесни Ина сега-след кърменето в 16ч върна на няколко пъти кърма,а досега не е правила така и преди половин час имаше температура 38.3 в дупето,което всъщност е около 37.6 и не е опасно,ама нали е след ваксината,та се обадих на педито и тя ме успокои,че повръщането не е от ваксината,а иначе да дам Панадол.Сега спинкаме и после ще я измеря пак.Блу,наистина си обяснила страхотно упражненията и смятам и не да ги почнем.
Ралка Балка,на мен кенгуруто ми е безумно удобно,а Ина се смее с глас в него.А колкото до пълзенето-рано е,ама не мога да й го обясня

Велмар,не се предавай с кърменето и не бързай с АМ,сигурна съм,че е било моментно

За сега ви оставяме и ви казваме много лека нощ

И не съм за 5 лв.Не казвам че сме богати но чак до там не сме стигнали.Да не говорим че каквото сготвя или не и било любимо или нямало нужда,все така ми говори ,а аз чинно всеки ден я питам какво иска да сготвя!До сега съм я накарала само веднъж да сготви и то защото тя настояваше,иначе с нищо не я товаря .
!
НО се надявам дните бързо да отлетят и всичко да е по старому,но отсега знам че този път ще си остана в София за Коледа,няма да ми издържат нервите нито при свеки нито на село при баба му.
Аз също оставям Еличка на леглото или в креватчето и си готвя или простирам,те и без друг трябва да се научат на самостоятелност.Аз я бях пробвала и от 1 седмица да заспива сама вътре, но всичко се провали сега.Само като си объна гърба и баба и я взима на ръце,отначало нищо не казвах защото си викам " Хайде нека да и се радва!",но вече сериозно се дразня.
И на нас ни показаха същите упражнения за да стимулираме обръщането .
,а тя продължава да яде ,но от време на време се присеща "Каква съм гадина" и почва пак.... рев ви казвам...Като отидохме при педито тя ми каза,че може би е от погълнатия въздух по време на цирка и от там сега я боляли ушенцата
...До утре.милички
! 
Много ще ми липсвате да знаете
След ваксината аз се втурнах на работа, а майка ми му е сложила свещичка /някаква хомеопатична, предписана от педиатърката/. Акал човека 100 пъти /ние обичайно сме запечени
.Още сме с температура,само че се чудя дали температурата е от това или е свързана с ужасните сополи,които сме си завъдили.Чак се дави от тях
...дано при Инчето,също всичко да бъде о.к !
.