АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 595
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хайде да се отчетем LaughingНие сме от по-финните мадами :35:5.300 и 60см,качили сме 600гр и 3 см,което било много добре.Айла,лекари,ходи им разбери критериите Rolling Eyes.Боцнаха ни с Пентаксим и пак се държахме геройски.Много ни похвалиха за координираните движения,пълзенето и опитите да се изправяме,сядаме,обръщаме FlutterПроблема с подсичането зад ушенцата продължаваше да си стои и сега ще се мажем с Пиоктанин,който цапа ужасно в мастилено синьо и с гентамицинова пастичка.Дано да се оправим скоро HugМалко ме притесни Ина сега-след кърменето в 16ч върна на няколко пъти кърма,а досега не е правила така и преди половин час имаше температура 38.3 в дупето,което всъщност е около 37.6 и не е опасно,ама нали е след ваксината,та се обадих на педито и тя ме успокои,че повръщането не е от ваксината,а иначе да дам Панадол.Сега спинкаме и после ще я измеря пак.
Блу,наистина си обяснила страхотно упражненията и смятам и не да ги почнем.
Ралка Балка,на мен кенгуруто ми е безумно удобно,а Ина се смее с глас в него.А колкото до пълзенето-рано е,ама не мога да й го обясня hahaha
Велмар,не се предавай с кърменето и не бързай с АМ,сигурна съм,че е било моментно Peace
За сега ви оставяме и ви казваме много лека нощ Heart Eyes

# 286
Здравейте мами!Аз нямам тези дни много време за компа,сещате се защо Wink
Еличка категорично отказва шишето и затова аз търча като луда сутрин до училището на Ники и обратно и следобед същата процедура.Вчера 40 мин стояхме с Ники на спирката и нито автобус нито маршрутка мина в нашата посока ,накрая мина една но препълнена и въобще не спря.В крайна сметка хванахме една до Младост 2 и вървяхме пеш до нас.Не мога да ви опиша как измръзнахме,не си чувствахме краката от студ.
И на другата сутрин,баба му ми вика "тези чорапи дето си ку ги приготвила са много тънки,на ти 5 лева да му купиш термо!" Twisted EvilПобеснях, но успях да се въздаржа да и викна и само и казах че досега вече 9 години успешно обличам детето си и е оцеляло! Close И не съм за 5 лв.Не казвам че сме богати но чак до там не сме стигнали.Да не говорим че каквото сготвя или не и било любимо или нямало нужда,все така ми говори ,а аз чинно всеки ден я питам какво иска да сготвя!До сега съм я накарала само веднъж да сготви и то защото тя настояваше,иначе с нищо не я товаря .
Абе какво да говорим...
Чакам Иван с нетърпение.

Aila и аз мисля да се възползвам от възможността за смяна на лекаря ,защото тя наистина е като латерна пее си песничката и въобще не отговаря на въпросите,да не говорим за измислената теглилка!Днес ги видях мадамите и са си супер такива сладки бузки имат вече ,не и се връзвай и не си вгорчавай живота!
Чух че д-р Иванов,пак в 25-та бил много добър,та мисля да проуча въпроса newsm78!
Kabiv,bubcheto15нямам търпение да се разходим другата седмица заедно,свършвайте по бързо със задачите!
bubcheto15,dani77k успех с ваксината! Hug

blueeye,много ти благодаря за разбирането и за хубавите упражнения ,на нас никой не ни е показвал нищо Sad
Аз забелязвам известен прогрес тези дни при Еличка,вчера като и подадох рингчето тя се опита да го задържи и дори да го прехвърли от една ръка в друга.А като се кърмим ми държи блузата или пръста и го разглежда ,опитва се и да се надига ,но още не се обръща Sad
Надявам се с упражненията да и помогна.Но ще ги започна другата седмица когато ще сме си пак сами.Днес пък ме изненада приянто като си правеше експерименти с гласа си  и беше много забавно.Малко ми е мъчно че сутрин ,когато най обичаме да се гушкаме аз изчезвам да водя Ники на училище. TiredНО се надявам дните бързо да отлетят и всичко да е по старому,но отсега знам че този път ще си остана в София за Коледа,няма да ми издържат нервите нито при свеки нито на село при баба му.
Eliona ,ние акаме през ден,точно както ти си го описала!И сме също само на кърма.Нашето ако също беше малко зелено вчера но се надявам всичко да е наред. Hug
spinki,браво за мерките!Хубаво е че сте настояли за прегледа! Peace
Ralka Balka къде се загуби? Grinning Аз също оставям Еличка на леглото или в креватчето и си готвя или простирам,те и без друг трябва да се научат на самостоятелност.Аз я бях пробвала и от 1 седмица да заспива сама вътре, но всичко се провали сега.Само като си объна гърба и баба и я взима на ръце,отначало нищо не казвах защото си викам " Хайде нека да и се радва!",но вече сериозно се дразня.
velmarтова с кърмата ми се е случвало ,просто стрес,не се стягай и всичко ще е наред! Hug
Леле,пак се олях!Извинете ме!Но имах нужда да си излея мъката пред някой който ще ме разбере.

# 287
Здравейте мами!
  Браво на малкият Лъчко,силен юнак си е.Дано по-скоро се гушкат с мама вкъщи,и всичко бъде само лош спомен .Голяма прегръдка от нас за малката душичка Hug

# 288
Здравей те на всички ,ние днес бяхме на консултация наддали сме с 700 гр и 3 см и сме вече 5800 и 61 см.Изписаха ни да пием Зума флор,продължаваме с Малтофера/че ни е нисък хемоглобина / и Вигантол.Малко множко ни станаха нещата за пиене ама няма как  Simple SmileИ на нас ни показаха същите упражнения за да стимулираме обръщането .
Лека вечер на всички на всички,целувки на сладките бебчета .
Дано мама Иги и Лъчко се върнат скоро при нас и да са забравили всичко което преживяха

# 289
Здарвейте. Влязла съм от няколко часа, но правих вечеря, после разни други неща и не успявам да седна пак на компютъра и да дочета или да пиша. Но най-накрая успях. Днес бяхме на разходка, обади ми се една позната с малко по-голямо детенце, на 6 месеца да се видим. Родителите ни са близки, но ние не сме се виждали до сега. Беше приятно. Излязох с кенгуруто, защото ми е много трудно да качвам количката после. Но на Маги й беше хубаво. Спинка си почти през цялото време, а и на мен ми е доста по-удобно така. Не се съобразявам от къде да мина и как да вляза в магазин например. А и така си я гушкам през цялото време.
Има ли още добри новини от малкия Лъчко? Толкова се радвам за него и цялото му семейство. И най-вече за майка му. Сега се е поуспокоила малко и със сигурност е изпълнена с нови сили и емоции. Нека по-бързичко го изпишат и да му се радват в къщи.
Купихме по-големия размер памперси - 3-ти номер на Pampers. Като реших да пробвам как й стои и ми стана толкова мъчно, детенцето ми е порастнало. Чак си поплаках. От умиление и радост, а и малко съжаление, вече не е онова миниатюрно бебенце, което спинкаше на корема ми и беше толкова беззащитно. Сега е по-голяма, контактна, изразява всяка емоция, която я владее, проявява капризи, и всичко останало. А и утре ще направи 3 месеца. Как си върви времето. Гледам снимките й от първите й дни и ми е толкова далече това време. Сякаш съм я имала винаги. Колко бързо човек се приспособява и как заобичва децата си.
Много се увлякох, извинявайте.
velmar, знаеш че има т.н. лактационни кризи. Само не се отказвай, а и както прочетох си възстановила количеството.
Ами стига съм писала, пожелавам ви лека и приятна вечер. И целувки за сладките дечица.

# 290
  • софия
Здравейте,милички мои!
Да ви споделя първо,че ми е много притеснено  ConfusedДнес след обяд Найа се скъса от рев.Ама не обичайно мрънкане,ами рев ви казвам около час и половина и то започна тръгвайки от нас за педито и продължи двайсетина минути след прегледа а той нали се сещате колко беше набързо в случая,накрая аз и пригласях от страх...Защо реве детето?Всичко почна от там,че бяхме на преглед от 15.30,а таткото излезе от банята точно в толко  Close,а на Найа и се пада да яде в 15,но аз бях решила,че ще я храня в колата.Когато видях,че много закъснява благоверният ми,реших да не чакам повече,но в момента в който той беше готов на детето му оставаха още около 50 мл в шишето.Извадих аз биберона от устата и за да тръгваме  и от там се почна  ooooh! ooooh! ooooh!,няма такова нещо...докато слезем от вкъщи и се настаним в колата  и обратно и дадох да си дояде вече не знаех,къде се намирам  #Crazy,а тя продължава да яде ,но от време на време се присеща "Каква съм гадина" и почва пак.... рев ви казвам...Като отидохме при педито тя ми каза,че може би е от погълнатия въздух по време на цирка и от там сега я боляли ушенцата  Shocked.Купуваме веднага капки,абе не знам какво беше,но имам чувството,че някой ме е пребил... Tired
А,иначе сме 7.200кг. и 65 см. Grinning!
Казвам ви Лека нощ и извинете за дългия пост,ама ми беше много  Sick...До утре.милички  bouquet

# 291
Блу, и от мен много мерси за упражненията Hug
Бубче, Ина става страшна мацка - фина, висока и гъвкава newsm53
Марги, Бубче, Айла, аз от понеделник почвам работа, така че вече ще се виждам с вас само през уикендите Cry Много ще ми липсвате да знаете Confused
eli_ym, поздравления за мерките на Дани Peace

# 292
Добро утро и от нас, за сега сме добре, вече не повръщаме и си хапваме по 150мл.  Заиграваме се с музикалната играчка, особено сутрин и гука много и рита с крачета, особено с дясното, все едно, че дава газ.
 Блу, тези упражнения са много добри, последното ни го каза личната лекарка още през 1-я месец. Снощи пробвах другите две и ми беше много смешен. Не е още така добре укрепнал, но се мъчи.
  Дани777к, бебетата не обичат да и се нарушава спокойствието когато се хранят,  изпадат в стрес и затова си преживяла всичко това.
 Hug Е това е от нас, молим се всеки ден за малкия Лъчко, дано по- скоро мама го вземе в къщи. И нека новата ни тема да е озаглавена в чест на неговото оздравяване. Simple Smile

# 293
Леле-е-е, какъв рев беше вчера  ooooh! Не искам да си спомням  Crazy След ваксината аз се втурнах на работа, а майка ми му е сложила свещичка /някаква хомеопатична, предписана от педиатърката/. Акал човека 100 пъти /ние  обичайно сме запечени  newsm78/ Общо взето през деня е бил нервен. Като го взехме в 16.00 ч. вече беше крив до непоносимост... Рев, нова свещичка, гранулки за колики /не че смятам, че имаше, ама се видях в чудо с тоя рев неутешим/, и към 21.30 и малко парацетамол, че съвсем бях изпушила  Confused
И преди месец беше същото... от сега ми се плаче като си помисля, че след месец- пак  newsm78
Ох, да порастваме по- бързо, че... Луднах вече.
През нощта пак беше неспокоен, но се траеше.
Нашият татко се връща каталясъл от работа и дори не го чува като реве /за разлика от времето, когато Гого беше бебе/. Така че освен като положението не е нетърпимо Виктор е основно моя грижа.  Crazy
Като е спокоен е най- чаровното бебе на света, ама... 
И ние правим упражнения в къщи и човечето се справя добре. Мно-о-ого се радва на батко си и му се смее с глас  Laughing
Стискаме палци на малкото Лъче, аз ей- сега ще ровя за новини.
Целувки на бебоците  Flutter

# 294
  • София
Момичета,явно максимата,че ако ще има странични реакции при Пентаксима,то те се проявяват най-силно след втория прием при нас действа с пълна сила Thinking.Още сме с температура,само че се чудя дали температурата е от това или е свързана с ужасните сополи,които сме си завъдили.Чак се дави от тях CryСлед малко пак ще звъня на педито  и се чудя дали да излизаме днес на разходка,хем не ми се иска да изпускаме хубавото време,хем ме е страх,ама ще видим какво ще каже лекарката newsm78.Уф,знам си аз,че инжекциите са гадно нещо,а и мястото се е позачервило и то не точно там където ни боцнаха,ами малко над убождането.Вярно,че е съвсем мъничко,ама нали съм си паника... #Crazy
Марги и Айла,аз съм страшно доволна от моята лекарака,ако сте решили да сменяте вашата.Нямам забележки или оплаквания!
Кабив,колко бързо мина времето от раждането на малък Ники до започването ти на работа.Като се сетя,че когато седхме на езерцето в Бизнес парка за първи път,момента,в който казваше,че ще се връщаш ми изглеждаше в необозримото бъдеще,а то какво се получи... Laughing
За сега спирам,като говоря с докторката ще се отчета какво са ни препоръчали.Много хубав ден и дълги разходки ви пожелаваме с Ина Heart Eyes Hug

# 295
  • софия
Добро утро  Hug!
Бубче,при нас също има зачервяване там,където я боцнаха,а при миналата ваксина не се виждаше даже точицата  Thinking.Температура нямаме да  чукна на дърво ,дано да си останем само със зачервеното  Praynig...дано при Инчето,също всичко да бъде о.к !
Мисля днес да се поразходим,че времето не е за изпускане  smile3508.
Чао,до после разходката  Laughing!

# 296
Здравейте мами!
Аз нямам свободно време и затова не пиша много, малката не иска да спи през деня, уж заспим и след час сме будни и решава да заспи кога трябва да яде , аз нея закачам оставям я да се събуди и тогава яде и пак така. аз ли нещо бъркам.
  Браво на малкият Лъчко,силен юнак е.Дано по-скоро се гушкат с мама вкъщи,и всичко да бъде наред .Голяма прегръдка от мен за малката душичка  Hug

# 297
  • София
Оххххххххххххххххххххххх,пак сме с 38.3 температура #Crazy CryДокторката ни изписа лекарства,а на крачето направих компрес с Риванол.Дано да й мине до довечера,нали уж толкова траят страничните ракции newsm78Ина ту заспива,ту се буди,ту се смее,а в следващия момент се разплаква SickГорката ми звдздичка Sad
dani777k ,дано наистина да се разминете само с това,май верно втория прием е най-гаден Praynig
Няма да ходим на разходка,но много ми се иска за утре да сме на линия PraynigСпирам за сега,днес сигурно ще има да ви досаждам,ама като съм самичка какво да правя Tired

# 298
Привет мами!
Днес нашия тати си идва!Ура,ура,ура!!! Mr. GreenНАЙ СЕТНЕ!Побърках се с този градски транспорт,намръзнахме с детето по спирките!Днес пък чаках 40мин.автобус  или маршрутка,станах на шошулка!А и не искам да се отделям от Еличка рано сутрин.Днес ме събуди още в 5 часа да си играем #CrazyИ то защото вчера баба и ч приспа в 18ч и тя като заспа проспа и банята и яденето,от 16ч после се ханихме чак в 22ч!Аз никога не я приспивам нарочно привечер за да ми спи хубаво нощем и не съм имала грижи досега,но вчера се прибираме с Ники и тя гордо ми  казва:"Носих я и я гушках един час, но накрая заспа!"Логичния въпрос е кому е нужно в 18ч!!И вече се кара на Ники да не шуми а то детето трябва раница да си подготви за утре да прегледаме домашните,да се къпе и суши и е нормално като сме с една стая да е шумно!Сега я боли гърба едва ходи,и защо!Ама тя и да и кажа си прави каквото си е наумила,никой не слуша!Още малко ще изтрая,нямам алтернатива WinkДнес съм и на родителска среща,много ги мразя само пари взимат за нещо,а проблемите си стоят.Уф хайде стига съм се оплаквала!

bubcheto15 леле какво преживявате!Сега и аз се уплаших за нашия втори прием! ShockedДано бързо се оправи малката душица!

Kabiv колко бързо си тече времето,до вчера бяхме с коремите в Бизнес парка,а ето че дойде момента да работиш пак....Много ще ми липсваш и на мен!Още повече че ние събота и неделя все сме някъде и дано успеем поне 1-2 пъти месечно да се видим! Cry
dani777k ,elia_gg не ви е било ден вчера,май?Дано бързо ви отминат неприятностите ,има такива дни в които всичко върви наобратно...Няма начин ,живот.Трябва да ги има за да оценим хубавите дни!

# 299
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА:
КАРИ на ЛОРЕКСА, МАРГАРИТА на ДИДИКА, МАРИЯН на МАМА ЛЕОНЕ и ИВАЙЛО на НЕТТИ

Днес времето е направо чудно и сигурно ще излезем. Снощи Ивчо беше много отпуснат от ваксината, но и предния път беше така и не ми направи впечатление. И понеже малко ни се обърка режима на хранене снощи към 1ч. трябваше да яде и баща му като го взе и вика той е много горещ. Оказа се че има температура 38,4. Така се притесних, как не съм забелязала. Сложихме свещичка Ефералган в дупето. Тази сутрин детето е добре, пу-пу. Явно това ще ми е обица на ухото. Надявам се следващата ваксина да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт