АВГУСТовските слънца се подготвят за студа!

• 13 606
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
Каили,и аз като теб запо4нах доста предубедено  спрямо свекито,но сега спокойно мога да кажа 4е съм спокойна когато  остава с Дари Peace.Занм 4е ще направи вси4ко  за да не пла4е,за да е добре.Все пак й е баба.Така 4е- опитай се и ти ,колкото и да е трудно да й дадеш шанс.Ще бъде по-добре и за теб.-повярвай ми!А относно коментарите за домакинството- хи4 да не ти пука. Wink

# 31
  • варненка от София
Здравейте и от нас.
Честито дипломиране на мама Ммария 26 и от нас  bouquet както се казваше да се учим, да работим, да строим живота нов! Напъплиха ме стари спомени, като бях пионерче newsm53.
Днес изведохме Стефаначето на разходка пакетирана, но пък готова да събира слънчеви лъчи. Купих й днес кремчето за студ на Мустела, намазах й бузките с него и сега като си прибрахме ги гледам, че са много меки, топлички и изобщо много съм доволна от тази козметика.
Иначе от вчера на гости е баща ми, дойде от София да си види внучето и много му се радва, а и аз се радвам, че детето се смее постоянно на дядо си.
Водихме я днес за последен път при хирурга, поставиха ни последната лепенка за пъпчето, която ще стои около 15 дена, но пък пъпната ни херния вече е оправена и най-важното е, че няма да ни оперират.
От утре ще започна да я нагрявам с кварцова лампа да заместваме липсата на слънчеви лъчи през зимата.
За свеки лоша дума не мога да кажа аз, но сякаш и аз изпитвам ревност. Разбираме се с тази жена много, доста ми напомня за починалата ми майка и за това сякаш имам по-особено отношение към нея. Въпреки всичко едно е нещото, което не мога да приема и ме дразни, но пък не мога да й кажа, че не ми е приятно. Обръща се към Стефаначето като й казва маменце това, маменце онова и аз направо се обривам. АЗ СЪМ МАЙКА НА СТЕФАНИИИИИИИИИ smile3514
, ми иде да крещя, но стискам зъби и мълча smile3516.
Това е за сега, че готвя супичка и трябва да отида да довърша нещата   chef

# 32
Здравейте момичета,
днес е един прекрасен ден за БГ демокрацията, както се изрязява един мой приятел. Татито ме отмени в гледането на Дари до 13ч. После станах, извадих замразените пици от хладилника, бухнах ги в печката и след 10 мин имах страхотен обяд на масата Simple Smile После се решихме с мъжо  да идем до SkyCity и да си купим печка от ТехноМаркет. Оставихме спяща Дари на леля й и в колата та в мол-а. И както си гледахме за печка видях страхотен червен iPod. Много ми хареса и жално му се порадвах, а мъжа ми само ме попита: харесва ли ти. На положиутелния ми отговор  ме повлече към един чичко в червена блуза и му каза :Искам да купя този червения iPod: И сега се радвам на нова продобивка. После се прибрахме и аз от благодарност реших да оставя татото сам за 2 часа и изведох Дари на разходка и се прибираме току що. Тя папка и пак заспа Simple Smile Все си мисля , че е добре да диша въздуха в парка, ма от друга страна бях сама като кукувица. Жив човек нямаше в парка... Бе бясна съм за 3ма, само да не простуъдя бебка се надявам, но то май на мен ми е по студено от колкото на нея...
Целувам ви и ви пожелавам лека вечер отивам да си настройвам подаръчето Simple Smile

Честито дипломиране на Ммария26!

# 33
  • София
 Обърквация, поздравления за смелостта!  Peace Аз не смея. Дано не го изнежа с това стоене вкъщи.  Rolling Eyes
Точно исках да питам за кремче против студ дали ползва някоя мама и видях, че marulka_s е писала по темата. Мен малко ме е страх да му мажа личицето, че му е много чувствителна кожата, но само то му е открито като излизаме и май ще има нужда.

# 34
Здравейте и от още един снежко! Hug

Нашата дневна разходка се изчерпа с ходене до баба и дядо и пазаруване в Метро, където имаше пълчища хора...явно Коледното пазаруване започва. Mr. Green Незнам какво му става на Гого, но тези дни плаче почти постоянно, не може да заспи и това допълнително го изнервя.

Обърквация , ще обясниш ли на непросветените к'во е iPod? И то червен? Mr. Green

Ммария26 , честито дипломиране!!! Hug

nana77, браво за нощното спинкане...дано така да остане! Praynig

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 19:52 от AndyB

# 35
  • София
   Ох и мен ме е страх да ги извеждам, пък и на мен ми е студено, но утре мисля да ги облека добре и да се пробвам.
   За термометъра и ние имаме такъв тип биберон на Canpol е, но не мога да кажа дали съм доволна. Ползвали сме го веднъж и имаме малко проблеми защото мадамите така и не се научиха да смучат залагалка та съответно и биберона-термометър също го плюят и незнам доколко точно успява да отчете в този случай.

# 36

Обърквация , обясни на непросветените к'во е iPod? И то червен? Mr. Green

На кратко плеър, който пуска музика, радио, видео, можеш да гледаш картинки, има игри... Идеален продукт за губене на време в парка, докато бебека спи Simple Smile А за U2...фенка съм, но повече се кефя на INXS  или някой доста по- тежички неща Simple Smile

Относно мазането с кремче: ползвам крема на Chicco против студ. Нашата кожичка също е много чувствителна, но от козметиката на Chicco нямаме никакви оплаквания.

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 20:19 от Обърквация

# 37
Имах предвид, че Боно от U2 е започнал инициатива, която предвижда 10% от всеки продаден червен iPod да подпомагат анти-СПИН кампания в Африка, така че си извършила много благородна покупка. Grinning

# 38
Имах предвид, че Боно от U2 е започнал инициатива, която предвижда 10% от всеки продаден червен iPod да подпомагат анти-СПИН кампания в Африка, така че си извършила много благородна покупка. Grinning
Туй не го знаех , ма явно подсъзнателно съм благородна натура:)
(не се учудвайте, уря циганката дето ме хвалеше )

# 39
привет майчета и бебчета
сега поподнах на това извинявам се но тези дни несам чела така че може да сте го видяли но реших да го пусна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121977.60
 http://www.ozi-food.com/
и нас отднес не ни подмина хремата колкото и да се пазим просто сутринта бобо се сабуди със запушен нос а аз страшно изморена и цял ден пазим завивките
сега видях и какво предстои на лъчко и всички подкрепяме и очакваме добрите новини от семейството на мама иги
лека вечер от нас Hug

# 40
Здравейте момичета!!! Laughing
Благодаря на всички за загрижеността и топлите чувства newsm44
Включвам се да се похваля, че днес ми излезе и последният възел от раната като в продължение вече на 2 седмици ми излизаха конци Grinning и сега вече може спокойно да заздравее  Grinning
Относно кремчето против студено време май и на нас ще ни трябва такова и още не съм решила какво да му взема.
Ивчо доста се лигави и си лапа ръчичките и после като си пипне с тях бузките целия се е обринал и кожата на лицето му беше доста суха. Педиатърката ми каза да взема едно кремче, но то е по-скоро да премахне обрива отколкото за студено време, дано има ефект Wink
Това е за сега от нас, лека вечер на всички newsm10

# 41
За крем4ето- аз ползвам на Себа Мед- extra soft.Доволна съм за сега.На нас ни препоръ4аха тази козметика ,заради 4увствителната кожа на Дари.Ина4е и аз съм 4увала добри отзиви за крема на Мустела за лошо време.Такъв имат и Бюбхен Peace
Сега и аз да довърша от4ета за деня Grinning.ДАти цял ден не иска ( или не може) да заспи ooooh!.Станахме луди  с таткото.Преди малко задряма( з а кой ли път) ,и с енадявам да  продължи пове4е от 10 мин Praynig.Вече си има и шезлонг и дори в момента дреме там.НАдявам се с него д а имам успех и да ми е отмяна ,па макар и за малко да ми слезе от ръцете Crazy.
Ами - това е  май от нас.След малко ще я къпем  и след това,надявам се нйа-накрая да заспи! ЦУнки от нас! ЛЕка ве4ер и спокойна нощ

# 42
  • София
AndyB да не би Гого да е в период на скок на растежа? Нали някои от признаците са точно както ти описваш - нервност, плачливост и т.н . Доколкото помня се периодите се определяха спрямо термина, а не спрямо датата на раждане и доколкото си спомням единият период е 8 седмици след термина, а другият - 12 седмици след него. Та може би това е обяснението newsm78
Калоян вече спи четвърти час и няма никакво намерение да става да се къпе ShockedА аз се чудя да лягам или не, защото по закона на Мърфи, ако сега легна след 5 минути той ще се събуди. Та седя и чакам татито да се върне от провинцията. И междудругото се надявам този продължителен сън да не окаже влияние върху спането му по малките часове Praynig
Желая ви спокойна нощ!  bouquet

# 43
  • София
Здравейте и от нас!  Hug
tedi79 , такива термометри има в Техномаркет.И аз съм им хвърлила око.
Ние, като че ли, минахме една криза на растежа.Цяла седмица беше кисел, хранехме се през половин, един час. В един момент мислех, че няма да се справя  newsm12,но вече отмина, нещата са нормализираха.Сега бебчо е по-спокоен, мисля, че коликите ни изоставиха, дано да е завинаги! newsm44
ММария26, честито дипломиране!
Обърквация, честита придобивка!
И аз ползвам козметиката на Чико и съм много доволна  newsm10
Моля се утре операцията на Лъчко да мине успешно  newsm17

Това е засега от нас.Лек и усмихнат ден на всички!

# 44
  • по света
ЕЕ, станахме и ние на три месеца!!!На всички месечинки желая здраве,много усмивки !!
Да почерпя виртуално и аз!  newsm18party023 baloni
Днес дадохме за първи път сок от ябълка,хареса го!

Общи условия

Активация на акаунт