🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Мартина как тъничко захапа Слави и Куку Бенд.

# 181
  • Испания
Сега разбирам, че "Жива рана" не е оригинала...
О, то там са яко кавъри, сега ще пусна още един поздрав (да не горим, че направо развалят песните, като ги почалгарят).

"Жива рана" е 1:1 с оригинала.

Когато дават по време на изпълненията Мартина и Владо, са много смешни. Вживяват се много изкуствено.

# 182
Олее, днес песните са един път! Много е хубаво така!

# 183
Да, много добри попадения има тази вечер. Чак не искам никой да си ходи.

# 184
  • Испания
Сега Гъбарко е чудесен! Какво беше това виене и скърцане по време на първото изпълнение? Сякаш бяха различни участници. Пак се съмнявам.

Имам претенция. По време на първия сезон тук нарекох панелистите кофражисти. Сега, не за първи път, Геро го използва. Патентът е мой.

# 185
Искам Гъбата да си ходи.

# 186
Нещо го недолюбва тя...

# 187
И мен вече ме дразни тази мухоморка.Поне да и бяха сложили и един бял потник.
Нещо го недолюбва тя...
Тя е разказвала,че много я обиждал,че е дебела и постоянно се карали.

# 188
  • Испания
На Мартина целият свят ѝ е крив. Слави да ѝ е проблемът!

Тя е разказвала,че много я обиждал,че е дебела и постоянно се карали.

А тя е слаба. Не е вярно, че са се карали постоянно. Той я стягаше, защото тя е мързелива.

# 189
Илиян е по-висок от Камъка. Ще се окаже, че под маската е Г. Блажев.

Ако не го сменят. Пуснете си интервюто с Александра. Публикувах го тук. Вижте физиономиите на Блажев и Гала, когато говорят за гафа.

Ако е Блажев, не знам как мислят, че трябва да се разпознае, като никой не го е чул да пее. По уликите? Понякога се толкова отвлечени, че нямат нищо общо с участника.
А той има ли такава бенка? Аз не го знам. През цялото предаване мисля, че камъка е Криско, Гъбарко от 1 излизане още на сцената за мен е Крисия, Носорога за мен винаги е бил Орлин само последните 2-3 предавания чуеам Миро. Госпожицата не я коментирам, много тъпа маска нигога не я слушам.

# 190
Не й следя изявите и словоизлиянията, но беше злобно изказване.

# 191
  • Испания
Не й следя изявите и словоизлиянията, но беше злобно изказване.

Тя е изтъкана от злоба, въпреки фалшивата ѝ усмивка.

# 192
  • София
Абе, за мене Слави вече си е яко чалга, вкл. и Жива рана с мутренското излъчване по време на изпълнението. Чак ми е мъчно, като помня как тръгнаха в началото... Ще ги видим как ще са сега в политиката (от телефона не мога да намалявам шрифта). А Зомби на Кренбърис също е любима (браво на Крисия!). Ето и поздравът: https://youtu.be/_YGh3jhyMWA Simple Smile

# 193
  • Испания
Скрит текст:
Илиян е по-висок от Камъка. Ще се окаже, че под маската е Г. Блажев.

Ако не го сменят. Пуснете си интервюто с Александра. Публикувах го тук. Вижте физиономиите на Блажев и Гала, когато говорят за гафа.

Ако е Блажев, не знам как мислят, че трябва да се разпознае, като никой не го е чул да пее. По уликите? Понякога се толкова отвлечени, че нямат нищо общо с участника.
А той има ли такава бенка?
Скрит текст:
Аз не го знам. През цялото предаване мисля, че камъка е Криско, Гъбарко от 1 излизане още на сцената за мен е Крисия, Носорога за мен винаги е бил Орлин само последните 2-3 предавания чуеам Миро. Госпожицата не я коментирам, много тъпа маска нигога не я слушам.

На негови снимки не виждам бенка. Но нали се сещаш, че може да се нарисува?

# 194
А къде виждате Георги Блажев в уликите извън тези за "На кафе" и писалката?

Общи условия

Активация на акаунт