🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 116
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Не е Преслава. А Галена пък абсурд.

# 481
Нямам идея коя е,но е доста скучничко днес.

# 482
Няма шанс да е Преслава. Първо, че има пясък в гласа, второ, че не може да го преправя.
Аз днес видях един жест с ръката, който Крисия прави.

# 483
Според мен, е Мила Роберт.

# 484
Мила Роберт не е ли висока?
Гъбарко също не си преправя особено гласа, единствено Ave Maria е изключение.

# 485
  • Ланкър, планините Овнерог
Като говореше Владо Пенев и каза, че е разколебан и че слушал в тубата Крисия,  показаха в публиката девойка, която раздаваше целувки. Много ми напомни на Крисия.

# 486
Всичко ме води към Крисия още от първата и поява и ще си държа на това до последно.... JoyТака казвах и за Носорога, че е Орлин и ще си държа на това до последно ама в последния момент взех, че се разколебах. Чак пък толкова добре да имитира Миро....

# 487
Раева да не може да познае колежката си, срам! Вече почвам да си мисля, че няма никакъв музикален слух. Това е шокиращо! Joy

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 22:33 от vanya.pavlova

# 488
  • София
Да, ама, ако Гъбарко наистина е Крисия, масово знаем детския й глас, на 17 със сигурност звучи различно и не е толкова лесно веднага да го познаеш. На Преслава знам само Водка с утеха, но гласът й е доста специфичен...

# 489
  • Испания
Колко се обяснява за първите седмици, когато е звучал по друг начин. НапраО му повярвах.

# 490
Леле,Марта си е готова за балета в следващия сезон-как се кърши само...брррр...

# 491
В началото на лятото пуснаха песента на Крисия за Дисни. На мен лично в нейно изпълнение ми харесва много повече от оригинала. Гласът и се променя според частите на песента, които пее.

# 492
Да имаш толкова голямо его, че на финала да изпееш собствена песен. Ще се издрайфам.

# 493
Добре, че му променихте гласа сега. Wink

# 494
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега въобще не ми звучи като Миро, а Миро хич го няма в преправянето на гласа (Капките). Ще умра от кеф, ако не е той.

Общи условия

Активация на акаунт