Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 990
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
ДеВа, например тези:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010672002.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0990044002.html

То по-добре ти кажи от кои си доволна.Heart

# 436
А някой купувал ли си е боти и как ги намирате?
Любимите ми боти, не съм ги свалила откакто застудя. Нито са ме убивали, нито са твърди, чудни са, но наистина има и много калпави обувки от сайта.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 22:06 от Анонимен

# 437
И двата модела ми изглеждат ОК, Нина.
Този сезон не съм купувала за себе си, че съм се презапасила, за дъщеря ми поръчвах едни, но ги няма в момента.
Но не бяха с връзки, Челси, с малко по-масивна подметка, те сега такива са на мода. Simple Smile
Има и някои по-дървени, но показаните от теб не мисля, че ще са такива.

Намерих ги, изчерпани са.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1004007002.html

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:11 от DeVa®

# 438
Благодаря ви.
Показаните от теб ми приличат много на модела на Азалия.

# 439
Обаче ги признавам колко бързо действат с поръчките, снощи по никое време направих една поръчка, днес са я изпратили вече и пише, че за ден ще е при мен, утре е неделя, така че в понеделник.

В сайта им пише, че поръчки направени днес до 23:59 ще бъдат получени до Бъдни вечер, перфектно за хора, които искат да спретнат някой подарък още или прост да си поръчат  нещо. Simple Smile

# 440
Чудя се ако поръчам ей сега, какъв е шанса нещото да пристигне преди 24-ти. Уйкикито ме прецакаха. Дали да рискувам с тези?

# 441
  • Пловдив
Чудя се ако поръчам ей сега, какъв е шанса нещото да пристигне преди 24-ти. Уйкикито ме прецакаха. Дали да рискувам с тези?

Много са бързи. Моята поръчка беше изпратена на следващия ден и съответно на по-следващия вече беше в офиса. Става въпрос за тези дни. Според мен побързай, защото с наближаването на празниците, може да станат по-натоварени с поръчки и да се получи евентуално забавяне.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 08:40 от marzeliva

# 442
Така мисля да направя, а Уйкикито да ги откажа. Цял месец мина от поръчката.
marzeliva, благодаря за тласъка. Пък каквото стане. Така или иначе бях се примирила, че част от един подарък ще дойде по-късно. Само дето сега по има шанс.

# 443
  • Пловдив
Здравейте.
Понеже доставят с Еконт и не съм запозната, има ли опция да отменя поръчка или да не я приема?
В момента е със статус-обработва се и не мога да я отменя през сайта преди да са я изпратили.

# 444
  • Пловдив
Има клиентски отзиви и за двата чифта. За мен са винаги добър показател. Едните са харесвани, другите - не толкова.

# 445
Чети отзивите, виж и в руския сайт НМ за отзиви.
Обикновено са удобни и доста издържливи, здрави ботите, но се ползват със стелки! от Лидл или ортопедични, каквито имаме налични, иначе идват по-твърдички - за нас, за вас може да са ок. Нашите са от около 1 година. Тук
Скрит текст:

# 446
Здравейте.
Понеже доставят с Еконт и не съм запозната, има ли опция да отменя поръчка или да не я приема?
В момента е със статус-обработва се и не мога да я отменя през сайта преди да са я изпратили.

Можеш да не я приемеш без да се обясняваш на куриера. Ако ти звънне по телефона, му казваш, че я отказваш. Ако ти дойде на вратата, същото.

# 447
Благодаря за мненията. Аз точно защото четох в руския сайт,  и от там се разколебах . Пишат, че убивали отпред над глезена, петата се разкървавила, палецът болял и такива ужасии. А аз съм с много тънка кожа, и няма вариант на някой да му жулят и убиват, пък на мен да ми няма нищо.

# 448
Аз отказах по телефона пратка и нямаше проблем. Но... след 3 - 4 дни ММ отишъл до офиса за друга пратка и служителите му дали и тази отказаната. Той я взел, без да се замисли, понеже знае, че поръчвам често. На следващия ден я засилих обратно.

# 449
  • Mostly in my mind
А има ли начин да се избере конкретен офис за доставка?
Аз отдавна не бях поръчвала от НМ, вчера направих поръчка и след като избрах доставка от офис на Еконт, системата предложи три техни офиса. Исках да избера друг, защото и трите не са ми усобено удобни, но не видях такава опция. Не че е голям проблем, но все пак.
И при мен не става. Дори ми дава само един офис.
Иначе вчера поръчах на децата гумени ботуши. Дано са и топли и да стават за сняг. Някой впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт