Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 989
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, на първа страница пише за връщането - 4.90 лв, които приспадат от сумата на продукта, който връщам.

Актуална ли е тази информация?

Получила съм пратка миналата седмица,  ( не е пред мен, та не знам Какво има в пакета като формуляри)  , но в случай че искам да я върна, мога ли директно от приложението да извикам куриер или трябва в офис на Еконт да я занеса?

# 451
Върху опаковката лепиш готова , пратена товарителница, а вътре в плика слагаш попълнен формуляра за връщане - кои артикули с кой номер причина за връщане пращаш. Описано е, четеш и попълваш. Носиш в офис на Еконт и нищо не дължиш там. Като пристигне пратката в НМ, ще се отрази в акаунта ти и ще попълниш данни за банк.карта, ако не си го направила досега, може и имейл да получиш, но не е сигурно.

# 452
Може да викнеш куриер. Нищо не му плащаш.
Връщането не е ли безплатно в момента?

# 453
В момента има явно коледна промоция и доставка и връщане са безплатни.

# 454
Връщането е безплатно в момента.
Аз следвах точно процедурата, описана от  *Камея
Върнах ги в офис, не съм сигурна за куриер, но предполагам, че също може.
В понеделник ги върнах, в четвъртък се отрази в профила ми, в събота сутринта видях, че парите са ми върнати по сметката.

# 455
Може и на куриер. Не е нещо ново.

# 456
Зависи от служителя. Давала съм пратка като куриерът сам си прави заявката, последния път обаче ми отказаха-не можело така и направих заявка през сайта.

# 457
  • Mostly in my mind
Здравейте, на първа страница пише за връщането - 4.90 лв, които приспадат от сумата на продукта, който връщам.

Актуална ли е тази информация?

Получила съм пратка миналата седмица,  ( не е пред мен, та не знам Какво има в пакета като формуляри)  , но в случай че искам да я върна, мога ли директно от приложението да извикам куриер или трябва в офис на Еконт да я занеса?
В момента не е актуална информацията. Безплатно е, както са казали момичетата.  Просто е временно и затова не съм го поправила на първа страница. Ако кажете, ще го променя.

# 458
  • Пловдив
Редакции по темата могат да се правят в рамките на 24 часа от пускането, после може само модератор. Не е нужно да се променя, временно ще е.

# 459
Безплатно връщане има за кратък период. Няма смисъл от корекция. Толкова е таксата.

# 460
  • Mostly in my mind
Редакции по темата могат да се правят в рамките на 24 часа от пускането, после може само модератор. Не е нужно да се променя, временно ще е.
da, da, zнам. имах предвид за следващата тема, но го оставяме така.

# 461
Моето връщане също мина бързо и лесно. Занесох го в еконт, питаха връщане към HM ли е и сканираха баркода, благодаря и чао. Нищо не съм плащала, сумата ми пристигна в пълен размер в много кратък срок.

# 462
  • Бургас
В неделя ошетах бургаския магазин набързо. В детското имаше доста намалени неща. Купих 3 рокли и 3 чифта дебели коледни чорапи за 24 лв общо.
Приятелка пък ми взе детска парка и едно меко бяло якенце, което отдавна гледам в сайта от сливенския магазин. Парката от 60 лв на 25 лв, а якето от 30 на 13 лв.
От сайта чакам 2 ватирани клинчета с кода за 15% и 2 намалени рокли.

# 463
В Стара Загора и в Сливен ще ходим по празниците,има ли добри намаления?

# 464
  • Бургас
Бобчи, доколкото разбрах в Сливен имало доста намалени неща.
Това ми взе на мен тя -

Детските парки са много хубави. Тази я поръчах за другата зима, за тази цена направо е чудесна.

Общи условия

Активация на акаунт