Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 983
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Кодовете за отстъпка -10% само онлайн ли важат или може и на място в магазина?

# 466
Те са за определен акаунт. Значи онлайн.

# 467
  • София
Благодаря, значи ще давам дрехи за рециклиране, и без това съм отделила доста, че набелязах доста неща на място в магазина. Миналата седмица нямаше нищо, но сега има много намалени стоки.

# 468
А различни ли са намаленията от тези в сайта? Дали мога да намеря нещо, което го няма в сайта. Бебешките дрешки само ме интересуват. Чудя се дали да отскоча до варненския да хвърля един поглед за всеки случай.

# 469
Ако отскочиш пиши дали има нещо интересно Simple Smile

# 470
  • Пловдив
Europa в събота взех на малкия сет ватирана блуза + панталонче за 13лв, а в сайта си стои цената от 30лв.
Ако имаш възможност, виж и в реален магазин Grinning

# 471
Всеки магазин си има собствени намаления, различни от тези в сайта. Извън стандартното намаление.

# 472
Благодаря ви, страхотни сте, не знаех че може да има различни намаления. Утре ще прескоча да видя дали ще открия нещо интересно за малкото мишле 😃

# 473
Категорично в магазините намалението на детските дрехи е много по-добро. Взех няколко комплектечета за по 12,99 лв, а в сайта същите са намалени от 30 на 20 лева. Освен това има и доста неща 3 за 2, та излиза супер изгодно.

# 474
  • София
А различни ли са намаленията от тези в сайта? Дали мога да намеря нещо, което го няма в сайта. Бебешките дрешки само ме интересуват. Чудя се дали да отскоча до варненския да хвърля един поглед за всеки случай.

Не съм гледала сайта, защото не мога да чакам доставка, а ми трябват преди Коледа, но имаше много намалени дрехи. Всички дънки за бременни примерно бяха по 24.99лв без значение дали са били по 54.99 или 74.99лв. В мъжкото се намираха пуловерчета и суитшърт по 12-15-25лв. И разбира се в бебешкото и детското имаше разнообразие и намаления. Снимала съм тези, които ме интересуват.

# 475
  • София
То може и да има намаление по физическите магазини, но някои дрешки, които ги има онлайн ги няма във физическите и обратно.

# 476
Забелязвам редуване на намаленията, есента онлайн, сега във физическите магазини.
Детската парка намалена на 25лв. много дълго я имаше онлайн пак на 25лв, вярно единични размери беше.

# 477
  • София
Пишете, че има доста намалени дрешки. За по-големи деца 8 год. дали също има добри намаления?

# 478
Има. И за още по-големи.

# 479
Как да намеря тази риза (от снимката, но не тя е продуктът): https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0998124007.html

Искам да видя дали е намалена, въпреки че шансът май е малък (разглеждах блузите и не я видях).

Общи условия

Активация на акаунт