Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 810
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
На мен в БГ версията ми се е случвало.

# 571
В момента до - 70 %, обаче нещо не ми излизат коректно намаленията на 17,99 за бельо.

# 572
Има доста намалени сутиени без банели. Поръчах си преди време един и вече само такива искам, много удобни.

# 573
В момента се опитвам да направя поръчка от сайта, но не успявам.
Някой има ли подобен проблем? Смених адреса, да бъде до офис на Еконт и стана проблем.

# 574
В момента се опитвам да направя поръчка от сайта, но не успявам.
Някой има ли подобен проблем? Смених адреса, да бъде до офис на Еконт и стана проблем.

Току-що направих поръчка, но е до адрес.

# 575
Аз също направих поръчка без проблем

# 576
Аз поръчах до адрес и после, когато ми пристигна известието от Еконт, пренасочих пратката към близкия офис. Има опция и да се смени деня на доставка.

# 577
  • Mostly in my mind
Вижте какво пише най-долу. Някаква новост ли е ?

# 578
Ооо до сега не съм виждала такъв надпис, дано да е нещо готино 😅

# 579
Днес трябваше да ми пристигне чантата и шапката, но съм в движение и ..не можело да се каже кога, но имало някаква услуга от 2.40 лв. да си запишеш удобен час, та се уговорих за утре. Това май нещо ново.
Не знам как става това с пренасочване или какво там правите.
Иначе съм на кучешка тематика някаква и нямам куче, ама уж ще взимам, пък няма , пък пак почвам...накратко куче няма, ама съм поръчала чанта)))
ей тази и е изгодна, ако някой има кученце да знае, че доста са ги намалили
а да...търся си йорки, мъжко, малко и чаровно))

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1014504001.html

# 580
Фани, много хубава чанта, пожелавам ти и куче скоро! Heart
Но защо плащаш за пренасочване? За пратки от НМ няма такса.

# 581

Излезе ми в приложението след като оставих няколко отзива. Но нищо повече, мейл не съм получавала.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 20:59 от yanna777

# 582
Това от последния пост къде се намира? На сайта, в приложението или в изпратен имейл?
Аз мисля, че нищо няма да плащам за пренасочването към близкия офис- уж пишеше нещо като 3,30 лв на сайта на Еконт (ако съм се ориентирана правилно, промяна на деня за работните дни пък пишеше безплатно). Или поне, когато избрах тази опция не видях да ми е начислено нещо допълнително. Първоначално смятах да избера отлагане за следващ ден...
Фани, може да пренасочваш пратките по 3 начина, доколкото знам. От смс-а от Еконт, от имейла от Еконт също или като се обадиш направо на куриера.

# 583
Не съм пренасочвала, а съм поръчала в кой час да ми го достави, за да ми е удобно и това струва 2.40 вече , ама се съгласих, не ми се ходи до офис на Еконт
Ми мерси, мерси за кученцето, ама хич не разбирате от намеците((
Трябва да запълня чантичката, ми..проявете разбиране, дала съм намек с какво)))

# 584
Фани, нали си написала "не знам как става това с пренасочването"- затова обясних как.😉 Да ти доставят в определен ден и/или час се заплаща, да. За събота май беше 5,60 лв 🤪
Аз за кученцето- честита чанта, но кучета нямам- имаме мини хамстери, те може да се разнасят и в кутия от сладолед...🤣

Общи условия

Активация на акаунт