Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 815
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Аз бях поръчала същото, но бежовото на точки от едно предходно намаление пак за 20лв. Страхотно е, много е топличко и меко! Мисля че ще е чудесно за разходки. Обаче реших да го върна, защото аз търсех нещо за кошчето за кола, а това ще е прекалено дебело за там и не препоръчват. Сега се оглеждам по-скоро за някакво поларено (но и отвътре полар).

Дали някоя мама го е закупила?Дали е дебеличко и става за разходки?

Изглежда много топличко...

# 556
Феникс, значи затова не ми хващаше кодът на намалените артикули...🙂
И атентатите ли наблюдения за момичешките порт и широки долнища, тези, които са с много широки и разкроени крачоли? Дали са уналени/уголемени или пасват точно, как стоят на фини девойчета на 10 г? Госпожицата е слаба, фина, но не е и кльощава- идеално и' стоят тесни панталони, но нещо много започна да залита по широки и овърсайз дрехи...Повечето всъщност и' стоят добре, учудващо за мен. Но пък тези долнища са доста широки...🤔

# 557
  • Стара Загора
Здравейте, връщането все още ли е безплатно?

# 558
Mисля, че е безплатно за стоките закупени до 09.01.2022г включително.

# 559
Здравейте. На вас показват ли ви се отзивите в немския или руския сайт? При мен от едно известно време ги няма.

# 560
Днес ми направи впечатление, че и в бг-сайта също няма коментари. Както гледах отзиви за едно долнище, после снимки и исках пак да прочета коментарите... Еми, нямаше ги!

# 561
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1002528004.html
Това палто някой да го има или да го е виждал в магазин? Как е като изработка? Много му се чудя... И при мен отзивите в руския сайт не се зареждат, иначе в случая щяха да са ми много полезни.
И откога талоните от върнати дрехи не важат за намалени артикули? Преди хващаха на всичко...май.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 15:34 от Eni27

# 562
Обикновено много трудно ми се зареждат коментарите, по сума ти пъти влизам, излизам, зареждам, рефрешвам, търся...Сега в българския от раз ми се отвориха.

# 563
Това не е ли на Тета палтото?
Талоните за дрехи важаха за всички артикули, досега.

# 564
Аз имах предвид, че под снимките изобщо няма изписано "отзиви", все едно е премахнат този бутон. В БГ версията го виждам, но в чуждите не.

# 565
Tова палто много интересно са го съчетали с отворени обувки😅...нова мода ли е това или палтото е тънко? 🤔
Наистина ли да си чакам доставката за 4-5 работни дни или може и по-рано/късно да дойде? Спазват ли срока?

# 566
Това не е ли на Тета палтото?
Талоните за дрехи важаха за всички артикули, досега.

Не. На Тета палтото го поръчах преди празниците, но го върнах. Това е -  https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1003223002.html
Беше С размер, така и не успях да хвана по-малък номер и ми беше прекалено оувърсайз:) От това сега взех ХС, ще видим... А и материите ми изглеждат различни, при все че са все изкуственяци. Но пък цената е добра. Три талончета за отстъпки пробвах и не ми ги прие...та се наложи профил да правя.

# 567
Долче, това е отдавна. Палто с чехли Simple Smile

# 568
Еххх, Дева, изостанала съм с тенденциите. 😅

# 569
Аз имах предвид, че под снимките изобщо няма изписано "отзиви", все едно е премахнат този бутон. В БГ версията го виждам, но в чуждите не.
Да, и това ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт