Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 976
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
10 процента е само намалението и то за един артикул, по-бива - нова регистрация.
Напоследък не гледам често в сайта, но поръчах бикини , чакам ги вторник.

# 541
  • Sofia
Ваучер + нова регистрация става 20%. Grinning

# 542
Някой да има код, който няма да ползва, ако може да сподели с мен 😁

# 543
Дали някоя мама го е закупила?Дали е дебеличко и става за разходки?

Изглежда много топличко...

# 544
Обикновено дрехите с такова мекичко отвътре топлят доста. Ако не е само на качулката де. Дъщеря ми имаше като бебе "рошав" гащеризон, само като това подплатеното на качулката, без друг плат. Много топлеше.

# 545
Аз имам в кафяво. Цялото е с вата вътре и е доста топло, поне според мен. Имам и от дебелите космонавти на HM, но все още му обличам този.

# 546
Супер,много ви благодаря! 🌺

# 547
Банерът е сменен от 60 на до 70% отстъпка, но аз не виждам промяна в моите любими 😒

# 548
И аз. Ме нацелвам тези -70%,  изглежда.
А от P&C ми пишат с намаление с картата ми за -20% и то върху намалени артикули. НМ отдавна орязаха кодове да се прилагат върху нещо, което вече е намалено (или поне в повечето случаи не хваща върху намаления). Няма и добри попадения като цяло - на атрактивни намалени продукти …

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 10:19 от fenyx

# 549
  • have faith and be patient ..
Момичета, попадали ли сте на хубав плътен клин за слаба госпожица 128, 134 р-р, ватиран?

# 550
Да. Аз купих на моята госпожица плътни клинове. Единият лилав на еленчета балеринки, другият тъмно сиво син на шанери сърчица. На място имаше от онези купи 3, плати 2. Мисля, че има и онлайн.

# 551
Онлайн като напиша клин вата или ватиран клин, нищо не ми излиза, а не ми се чете описанието на всеки клин като го отворя Simple Smile явно ще трябва до реална да ходя

# 552
Води се клин с мъхеста вътрешност:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1009288011.html

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0620208109.html

Аз взех тези. Супер са за голям студ. Взех 116 номер за 4г и 4 м, понеже леко умалени ми се видяха. Къси крачолите.

На талията имат ластик и копче и се стягат да не падат.

# 553
Мерси!

# 554
Дали някоя мама го е закупила?Дали е дебеличко и става за разходки?

Изглежда много топличко...

Съвсем скоро пристигна нашето гащеризонче, аз поръчах малко по-голям размер, за да го ползваме навън като се запролети (с ерго раничка сме). Даже е по- дебело, отколкото изглежда на снимките. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт