Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 792
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моята поръчка от понеделник дойде днес. Чакам якето от вчера само, днес няма да поръчвам. Много ми е интересно утре какво ли ще има. 😃

# 76
И аз днес съм пас, но ме е яд че изтървах дънките, и бельото !

# 77
Аз също съм пас днес, но вчера пуснах 2 неща за малкия. Много ми е любопитно какво ще пуснат утре, ще е излагация след цяла седмица -25% да пуснат само 15-20% на самия черен петък.

Скрит текст:

# 78
  • София
За физическите магазини четох, че щяла да е 20% отстъпката, това потвърдена информация ли е?

# 79
И моята от понеделник дойде.
С поръчката пуснах и една рокля за мен, памучни трико, средна дебелина, леко ватирано.
Стои добре,  без излишна развлеченост, дължина 85см, ханш 114см за размер ХL

Скрит текст:

# 80
  • София
Здравейте,
Сега дойде поръчаната пижама за дъжеря ми с мики маус. Горното е огромно (то се вижда и на снимката), но заради дължината на клина взех S, а не XS. Клина иначе е добре. Тя каза да не го връщам, нали е пижама, но да знаете.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0920651014.html

# 81
  • София
Пристигна ми днес тази пижамка:

Много съм доволна, отдавна и бях хвърлила око. Взех М и на мен ми седи като на манекена, който е с S размер.

# 82
Такъв тип пижами имам от поне 3-4 години, горнищата са си разпуснати, но и клиновете след 1-2 нощи се разпускат. Винаги взимам най-малкия размер.

# 83
Имам от предишната година такава пижама на точки, но я ползвам като домашно облекло. Не мога да спя с толкова дебело горнище, а то е и огромно - туника си е, с клин. Да, клинът се разпуска бързо.

# 84
  • have faith and be patient ..
Пристигна ми днес тази пижамка:

Много съм доволна, отдавна и бях хвърлила око. Взех М и на мен ми седи като на манекена, който е с S размер.

Има и момичешка такава, днес дойде

# 85
  • София
Имам от предишната година такава пижама на точки, но я ползвам като домашно облекло. Не мога да спя с толкова дебело горнище, а то е и огромно - туника си е, с клин. Да, клинът се разпуска бързо.
Ами не е туника. Блузката си е баш по мен, точно като на снимката.

# 86
Някой поръчваш ли ги е?
Сега носи един адидас 22 номер. Кой номер да взема от тези?

# 87
Копче, имат предвид като пижамата с Мики Маус - горнище с клин, те са уголемените, а тази със сърцата, показана от теб, явно не е уголемена.
Дойдоха поръчките с бельо,чорапи, долнища. Доволни сме, гащите са леко големи като за М размер, но няма как да ги върнем, ще се носят.Очаквах да стане така, но не ми се рискуваше с по-малък размер.
Чорапите са 10 броя тъмносини от секция момчета, бельото- дантелени хипстър по 5 и по 3 бр., долнищата/уж пижами/ са тъмносиво и салвия , за които ви питах, М идва доста голямо и го върнах, С вече отиде  във фитнеса с дъщеря ми Simple Smile

Не е моя работа, но за връщането и поръчването отново, аз бих .... днес стана мн.бързо връщането - само на  долнището М - нямаше никой в нашия Еконт около 14 часа - направо неусетно, а сутринта си имаше наплив.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 17:34 от *Камея

# 88
Аз се разписах с една рокля в 2 размера днес. Подарък ще е за Коледа. Нали е с БВ, та взех два размера, да съм сигурна, че ще стане.
Имам рокля от същата материя от преди няколко години. Страхотна е и камъчетата не падат.

# 89

Ето го и намалението

Общи условия

Активация на акаунт