Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 789
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Сега някоя добра душа да каже кода.
Не съм инсталирала приложение.

# 91
Ето го - АРР20 :

!!! В момента все още важи днешното намаление, то е по-голямо (-25%) за рокли и обувки (може би не всички модели), но с кода  по-горе не могат да се комбинират

# 92
И аз сега го инсталирах
APP20

# 93
  • София
Ами доволна съм, че поръчах преди петъка, по-изгодно ми излезе определено. 😃

# 94
Днешното намаление още важи- пак припомням, на който му върши работа.

# 95
Я, кажете..
Имам въведен "домашен адрес" в Бургас, изписва ми  "доставка до домашен адрес", а отдолу "адрес за доставка" имам въведен друг, на който дефакто искам да получа продуктите. Чудя се дали да им пиша

# 96
На Адресът за Доставка ще бъде доставено. И при мен е така.

# 97
  • София
Страшен Черен петък с 20%...🙄🤔😁
Към пазаруващите редовно - покрай празниците или след тях пускат ли по-големи намаления?

# 98
Все още тая надежди за някакъв читав сайбър (идващия понеделник), но защо ми се струва, че миналата година нямаше такъв или ако е имало е било с мижави (или поне за търсените от мен неща) оферти 🤔?

# 99
Имам от предишната година такава пижама на точки, но я ползвам като домашно облекло. Не мога да спя с толкова дебело горнище, а то е и огромно - туника си е, с клин. Да, клинът се разпуска бързо.
Ами не е туника. Блузката си е баш по мен, точно като на снимката.
Аз за моята казвам и това че е на точки Simple Smile
Ето тази е (сайтът не работи, затова само картинка)
Скрит текст:

# 100
Някой може ли да ми обясни този смотан надпис? Joy
Надървихме??? Натопим??? С Гугъл преводач ли работят?
Скрит текст:

# 101
😅🤣😂😅😂
Ох, посмях се от сърце!!!
Не само Уайкики ще имат бисери!

# 102
През седмицата нямаше намаление на спортни дрехи Sad и сега се чудя дали да се възползвам от тези 20 % или да чакам до понеделник. Как мислите?

# 103
  • София
Аз бих поръчала. Понеделник си го предстявам примерно  до -70% на определени продукти и не се знае дали това, което искаш ще го има. Спекулирам, разбира се, няма как да знам дали ще е така. 😃

# 104
Аз бих поръчала. Понеделник си го предстявам примерно  до -70% на определени продукти и не се знае дали това, което искаш ще го има. Спекулирам, разбира се, няма как да знам дали ще е така. 😃

Поръчах вече, ако случайно има по- голямо намеление ще ги върна и разбира се ако не ми харесат или не ми пасне размера.

Общи условия

Активация на акаунт