Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 795
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета, какво ще кажете да това яке https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0972342004.html ? Някой случайно да го има да сподели, искам да го поръчам за дъщеря ми...

# 106
И аз ще чакам отзив за това яке, харесала съм го, обаче бежово каки...
BTW, бях ви питала за ето това...
Така се бях надъхала, заради цвета, уж XS, дойде нещо огромно... не знам аз ли съм сбъркана в тялото, обаче това нещо ми стои като на астронавт в океана Weary . В раменете(и не само) е СУПЕР широко, явно е оувърсайз модел, обаче до някаква абсурдна за мен степен. Както и да е, намерих на кой да го подаря Laughing...

# 107
Иначе якето е красиво, де. А цветът е страхоотен.
Разписах се с долнище за бременни плюс тези странни шушлякови боти. Харесват ми по необясним начин 😆😂😂😂

# 108
И мен ме кефят, също по необясними причини Grinning има ли ги в черно?
Аз пък поръчах два чифта(два номера) дънки за бременни, бяха на 27лв.  Другите им "бременни" продукти са хем прекалено скъпи дори и с намаление, хем скучни. Ще пестя известно време 😁

# 109
Получих сивото дамско пижамено долнище в поредния М размер.
Първоначално мислех, че си въобразявам, но не- по- късо, дълбоко и широко и наполовина по- тънка и рехава материя. Нищо общо с предните поръчани бройки.
От Манго ми се е случвало да поръчвам 4 пъти един и същи номер или съседни на два модела дънки - разлика в цвят, материя, еластичност.
Явно е практика, като свърши топа плат, почваме какъвто има.

# 110
Шанталова, има ги в черно да. Високи кецове с топла подплата https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1017661002.html
Кои дънки поръча? Слимове избягвам, че като ми оттекат краката, никак не ми е до тях.  
И мен ме кефят, също по необясними причини Grinning има ли ги в черно?
Аз пък поръчах два чифта(два номера) дънки за бременни, бяха на 27лв.  Другите им "бременни" продукти са хем прекалено скъпи дори и с намаление, хем скучни. Ще пестя известно време 😁

# 111
Няма да ти ги показвам тогава 😄

# 112
Дойдоха моите mom-ски дънки, тъмносините. Номер 40. В талията имам 3 пръста аванс, в ханша са ми добре, в краката малко по - широчки.
Не знам да взема ли по - малкия размер, който ще ми е точен в талията, но дали няма да ме сплеска много отзад...

# 113
Така стоят тези дънки по принцип. По-малките ще са тесни в ханша. Аз за това не се харесвам с такива.
Но пък си взех едни girlfriend от Reserved  и са друга бира - даже влязох в 38 размер, а съм 40 иначе.
Дойдоха ми двата детски пуловера - памучни уж, малко са твърди на пипане. Имам поръчвани преди и има разлика.
За мен жилетка и пуловер - не съм ги мерила още, но.пак материите нещо не ми харесаха. Имам жилетки от преди, както и пуловери. Качеството е друго.

# 114
  • Пловдив
И аз ги получих за втори път Simple Smile Точният ми размер 40 не можах да го закопчая, по-големият само в талията ми става, надолу е като торба и си заминава обратно още днес. Не са моят модел явно.

Получих и този пуловер, М.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1036422001.html
Първоначално като го видях мислех да го засилвам обратно на секундата, но като го пробвах ми хареса как стои и май ще си го оставя. Много е тъничък и леко прозира. Уголемен е, спокойно ще влезна в С.

# 115
Пуловера боцка ли?

# 116
  • Пловдив

Не, много е мекичък.

# 117
От клиновете за бременни мога да дам отзив
Това е много хубаво, плътно като за сезона и си заслужава.
Виждам, че се води изчерпан за момента.

Този е сравнително тънък, не чак прозрачен, но не така качествен като първия

# 118
Какво го прави "преди и след"?
Клинове имаше в Лидл по 9лв., да ме прощават hm-ци.
Аз просто не разбирам защо всичко трябва да е черно, как пък не пуснаха някой тъмно син или бордо.

# 119
Не знам 🙂 защо са го кръстили "преди и след". Горе парчето върви двойно и като е по-плътен обгръща целия корем до подмишници почти, така държи топло.

И аз обичам шаренийки да нося, но точно сега оптически ме правят по-широка и избягвам.

Получих си поръчките от 23 и 24-ти, много са бързи

Общи условия

Активация на акаунт