Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 796
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
В плика (или кашона), с който си получила, има бланка за връщане и етикет за връщане. Лепиш етикета върху този, който е залепен на опаковката, с която пристигна покупката ти. От бланката изрязваш долната част (аз слагам цялата, не я режа), в която попълваш причината за връщане, тя е на самата бланка от 1 до 5 (мисля) - много малко; много голямо; не е това, което очаквах; дефект на продукта и още нещо последно, струва ми се. Пъхаш в опаковката това, което ще връщаш с тази бланка вътре, запечатваш и носиш в офис на Еконт. Там те си знаят, просто казваш "връщам в НМ". Ако искаш да чакаш, ти дават бележка, ако не, само оставяш торбата, няма да се загуби.

Аз пък никога не съм връщала в тяхна опаковка, защото ги разкъсвам при отваряне. Също и за някои неща размислям дали да ги връщам и през това време няма къде да им съхранявам торбите. Нося ги после в Еконт и там ги слагат в тяхна торба.

# 616
  • have faith and be patient ..
Тези бежавите боти ми харесаха, мн обичам светли обувки.. Само дето няма къде да ги слагам вече... Simple Smile

П. П. Момичета, пробвах около 20 талона за отстъпка от връщане на дрехи, валидни до 31.01.2022 и нито един не се хваща.. Им али някакви промени? Стоката, върху която искам да го ползвам, е намалена

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 10:17 от С. Алекс

# 617
  • София
Напоследък няколко човека писаха, че не хваща намалени артикули, до преди 1 месец си хващаха.

# 618
Нина, аз от темата се научих да отварям внимателно опаковката, по пунктираната линия режа, после да ползвам самозалепващата лента Simple Smile

Напоследък няколко човека писаха, че не хваща намалени артикули, до преди 1 месец си хващаха.

Много тъпо, ако наистина са направили така талоните. Не съм пробвала аз.

# 619
И при мен не хващат кодовете от върнати дрехи …

# 620
Сега пробвах, не става на намалени. Imp

# 621
  • Бургас
То голямото намаление дето беше 10%, ами и това отрязоха. 😡

# 622
Бях приготвила 8 торби за връщане обаче... вече ме отказват.
Много съм доволна от намаленията в Зара за малката. Май ще се преориентирам.

# 623
А някъде пише ли, че вече ще са само за редовни цени? Да не е бъг?

# 624
Аз пък въобще не мога да им намеря момичешкото 🤔
Oт hm-ския сайт нищо не поръчах на това намаление, в м-на забърсах едни дънки, замалко и още един чифт да взема, но така бяха сложили онова за алармата и нямаше как да се пробват.

# 625
И мен ме разочароват H&M на последък. Зара доста повече ме впечатлиха. Успях да поръчам доста неща, но пада голямо дебнене там 😅 Миналата година в началото на февруари някъде бях на поръчала една камара неща за по 7-8 лева, дано и сега да имат намаление на намалението 😅

# 626
Не намирам никъде има ли безплатно връщане в момента?

# 627
Не, свърши. Само БД. За нови поръчки.
За старите май беше до 09.01 връщането.

# 628
И до кога беше? В петък смело върнах една пратка, с мисълта че е безплатно. И едни боти съм ги прибрала в шкафа и днес се усетих, че трябва и тях да върна...

# 629
Ако поръчката е била до 09.01. имаш право на БВ.

Общи условия

Активация на акаунт