Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 780
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Вярно, и съвсем къси имало.

Моята блуза (за която питах за размера) дойде, по тялото е за мен в S, но така ми харесва, по-голям размер за този модел не съм сигурна дали ще e ок (както съветват рускините), има и добра еластичност - еластан 5%, ето тази:

Като материя е тъничка, но за 10 лв бива.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 10:01 от fenyx

# 706
Аз го бях загледала това поло яка, даже ми е в любими едно такова.
Идеално ще ми е - ще ми пази гърба, плешката която винаги се схваща, и шията. за гърдите ми е все тая..он отзад ми е проблемно място.
Тия дни съм с по две якето едно върху друго - тънко късо, и шубката отгоре. Днес например е минус 17 градуса, а водих детето с автобуса до даскало, после пеш до работа, та има хора, на които ще им върши работа и това показаното. За мен в момента идва тънко обаче Simple Smile

# 707
Много са удобни тези самостоятелни яки, аз имам такава от времето, когато носех бебето в раница, още я ползвам. Даже мисля да си купя още една, докато ги има по магазините.

# 708
Аз в затворено помещение не мога да стоя с поло или някакъв пуловер, който ми превзема шията. Ще се задуша! Та такова бих сложила за навън на ето такъв пуловер, който иначе ще си нося с кеф вътре и ще ми е просторно на душата.
Днес заседнах в един асансьор, широк, просторен, осветен с огледало в цял ръст... Алеле, добре че не бях с поло, щяха да ме вадят гола отвътре! И без това имам леки притеснения от затворени пространства, които рязко натежаха както бях добре облечена! Добре че пуловерът беше с цип, имаше разговорна уредба в асансьора и отвориха вратата преди да стане притеснително за мен.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 20:24 от Анонимен

# 709
На мен затова ми хареса тънката поло блуза- има цип и на закрито може да се разкопчае и става ефектно деколте.

# 710
Здравейте! Имам кодове за отстъпка от върнати дрехи, но не мога да ги приложа. Да не би да не важат за намалени артикули?

# 711
Здравейте! Имам кодове за отстъпка от върнати дрехи, но не мога да ги приложа. Да не би да не важат за намалени артикули?

Да, не важат за намалени. На самият талон пише, че не се комбинира с други намаления.
Аз така се набудах, декември върнах две торби и са ми дали талони , които важат до 31 януари 2022 г.

# 712
Важат. Винаги съм ползвала код от върнати дрехи с вече намалени артикули.

И

Нова валидност на ваучер за рециклиране на стари дрехи
Срокът на ваучерите с крайна дата 31 януари 2022 г. е удължен. Можете да ги използвате в магазините или онлайн най-късно до 31 януари 2023 г.

# 713
Важат. Винаги съм ползвала код от върнати дрехи с вече намалени артикули.
Щом важат , защо и при мен не хваща?

# 714
Защото вече може да са ги орязали за намалените, или поне за онлайн (нямам сега талон, че да проверя). Все по зле по-отношение на допълнителни отстъпки върху намаленията са НМ.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 13:03 от fenyx

# 715
За жалост навсякъде се наблюдава оскъдно намаление. Оправдания - транспорт, скъп ток.... избиват си от крайния потребител.

Поръчах все пак, не мога да преценя дали е изгодно, не съм следяла цената преди и сега, нито ми се обикаля по физически магазини.
Скрит текст:

# 716
  • Sofia
И аз с голямо разочарование установих, че кода от ваучер за върнати дрехи, не мога да използвам за намалени дрехи в сайта. Здраве да е, ама преди време пак така орязаха ползването на талоните, че и лимит сложиха на покупката, за да се ползва. Е, не им сработи дълго.

# 717
Моят код от миналата година изгоря преди два дни. Отстъпката не си струва, не мисля да им нося повече дрехи. През две улици от дома ми има контейнер за стари дрехи, ако имам такива за хвърляне, ще слагам в него.

А, сега прочетох, че е удължен, но на картончето пише, че не се прилага за вече намалени.

П.п. тази риза може ли да се носи като яке, според вас? Сложила съм я в любими и чакам да я намалят.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1041917001.html

# 718
  • Sofia
А, сега прочетох, че е удължен, но на картончето пише, че не се прилага за вече намалени.
Винаги е пишело, че не се прилага с други отстъпки и винаги се е прилагало, с изключение на онзи период, в който си бяха повярвали, че предлагането им е ТОП, а клиентите - вързани за тях.  Единствената причина да продължавам да им нося дрехи за рециклиране, включително и чисто нови, е защото се надявам наистина да отиват точно за това. Иначе с и без 10% разликата е незначителна за мен.

# 719
За мен не е незначителна; всяко намаление е добре дошло. Рециклирането на чисто нови дрехи не е от полза за околната среда.

Аз преди месец поръчах пуловер и джинси от намалението, но кодът не се хвана тогава. Ще опитам пак, ако не става - не става. Категорично не е използван за друго до сега, седи си в моя визитник откакто ми го дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт