Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 14 998
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Хей! Здравейте!
Аз може на някои да съм досадна, обаче и темата ме предизвика пак да ви питам - каква количка избрахте? Аз вече толкова колички гледах че мога да напиша дипломна работа, тези дето са ми фаворити, обаче са доста скъпички - quinny buzz напр. или bebeconfort hightrack ...Какво мислите вие? дайте някой съвет!

# 136
  • Пловдив
здравейте мами!
простете за невежеството ми,но какво е това  "памперс диспенсърите"? Embarassedаз също съм много назад спокупките.не мога да се спра на вариант за леглото.искаше ми се първо да е от тези дето после стават за големи,но сега май се разубедих.мисля да вземем другия вариант.само знам,че не искам да е от преносимите.за ваничката също ми се струват доста мънички тези анатомичните....да не трябва пак да купувам след 3-4 месеца newsm78.но поне дрешки има много и са все хубави,там пък няма да смогна да избера.щях да ви питам вие само 22 номер ли жзимате или и по големки нещица.
кажете какво ще слагате над матрака да не се цапа все пак....то памперси хубаво,ама стават и бели? Rolling Eyes

# 137
Ваничката позволява до 6 месеца бебето да се къпе от едната страна, а след това се слага да седне от другата, и така по-дълго време се ползва.

# 138
Здравейте  Simple Smile
Преди малко се върнах от преглед - нашето бебе си е в нормите, ама майка му не  е  Grinning Ударила съм 70 килца  #Crazy Чак не мога да повярвам!
Питах доктора за движенията на бебето - каза, че това, че се движи много наистина е знак за някакъв вид страдание на плода - можело да е увита пъпна връв, можело и да е дълга пъпна връв, която то да притиска като се върти. Нищо не можело да се направи, просто като вземело много да шава, явно нещо не му е удобно и трябва да се размърдам, за да заеме и то по-удобна поза. Като започнат да слушат тоновете щели да преценят доколко страда плода (това много гадно звучи).

Тъй да питам сега - при вас, в другите градове слушането на тоновете на бебето ще си ги плащате ли? Тука в АГ-то са по 8 лв, при моя доктор са 5лв.Не че са много, ама ми е странно, че се плаща  newsm78

# 139
  • София
Памперс диспенсъра е кофа за памперси, която ги пакетира като кренвирши да не смърдят....  Mr. Green Аз съм фен на това улеснение, че в снега кой ще тича да ми изхвърля органичните отпадъци по 2-3 пъти на ден...

Нинище, верно ли ме огря да спечеля???  Embarassed Супер! А какво спечелих???  Rolling Eyes

Моите покупки ги няма качени - много място биха заели....  Mr. Green Впечатленията на Галя са от разговорите ни в у-ще.

# 140
Ели, аз днес бях при Шишкова и слушаха тоновете на бебчо, че малко кръвното ми беше високо, но нищо не съм плащала. Незнам после как ще е newsm78
За цените на памперсите - в Кауфланд си купих пакет за новородени 3-6кг - 98 бр. за 28.80.

# 141
Относно това какво се слага върху матрака-казва се протектор и е в два размера за малка и по-голяма кошара.Представлява чаршаф с ластик отгоре е хавлиен а отдолу е с найлон така,че да не се поти бебчо анти алергичен е и струва около 16 лева.
Момичета относно памперсите внимавайте и не купувайте по много ,защото в последствие може да се окаже,че вашето бебче е алергично към тях.
А и чесно казано за начало "памперс" 2-5 кг. ще са ви по удобни

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 18:39 от vessi78

# 142
Как сте сега с килограмите-вече

# 143

Нинище, верно ли ме огря да спечеля???  Embarassed Супер! А какво спечелих???  Rolling Eyes

smile3505 Естествено че няма да ти кажа, нали трябва да се зарадваш искрено. То аз трябваше да си мълча изобщо да не издавам, да си разбереш по етапния ред... ама сърце юнашко не трай хи хи хи  newsm47
Ти се оформяш като наш PR - интервю за белг. TV, за сп. МАМА, представител за евро-коледно коремче, изобщо .... първа мама - отличничка  newsm10

# 144
абе хора, за какво ги следите тия килограми, да се дразните само. Че покрай вас и аз почнах да се оглеждам за кантар .... и що .... я си   smile3502

P.S. сега да не решете че се заяждам, каквито сте ми нервнички напоследък Simple Smile))

# 145
  • София
Леле, човек да не остане без ПиСи за 1 ден - напляскали сте 4 страници  smile3523 и сте успели да се хванете за гушките!  fight Бравос!  Wink
Аз ФанаХ гаден вирус на ПиСи-то и за 1 бройка да затрием гигабайти със снимки.  ooooh!

Днес  на училище не бях, в четвъртък също няма да успея, че ще ми гледат бъбреците пак как са. Днес гледахме беба на безплатния ехограф в Тина Киркова - като всяко безплатно нещо!  Crossing Arms Претупаха ме за 5 минути, казаха 3 термина на медицински език и ме отпратиха по живо по здраво. Единствено разбрах, че беба е 1345 грама и си върви в нормите на развитието. Мисля другата или по-другата седмица да ходя във Фемина пак да се почувствам и аз човек, хем да ми обърнат внимание.

За тоновете - в София след средата на 8-ми месец (след като ви издадат обменна карта и излезете в отпуск по майчинство) в Тина Киркова можете да си слушате тоновете абсолютно безплатно всеки божи ден!

Моля, който ходи на училище в четвъртък да ме запише за вторник! Благодаря предварително! Часът ми е много рано сутринта и ако свърша без чакане може и да дойда, ама е малко вероятно.

Нина, я подшушни какво спечели Ивонска, аз ще си трая, обещавам!  Wink

# 146
Леле, момичета, колко сте изписали за 2 дни! Докато го прочета.........
eleonora_petrova, и нашата госпожица много рита, ама никога не съм го споделяла с доктора и сега като прочетох какво са ти казали на теб, направо се стреснах... Междудругото, някой може ли да ме осветли, какви са тия тонове на бебето - сърдечните ли - дето се слушат на ехографски преглед? (простете за невежеството). На мен последно са ми слушали тоновете на бебето 5-6 месец и тогава всичко беше наред, но на последните 2 консултации не са ги слушали...
Направо се стреснах.
Освен това нашият доктор на последната консултация каза само, че бебо тежи 1,315кг (28 седм.), ама за дължина нищо не каза....
ivonska и Sandy, и двете сте направо страхотни.... Продължавайте все така да хубавеете.

# 147
Аз с каката не вярвам  да имам проблеми тя сега кърми, къпе,сменя памперсите на 5 кукли,всяка си има легло и шишета абе сещате се каквое..........Решила съм да я оставя да се радва на бебето колкото иска да го гушка  абе всичко което иска да прави без да се карам че ще му направи нещо.Имам познати които не дават на по големите деца да се докосват до бебетата и после става ват едни такива работи сещате се за какво говоря.
Иначе на градина ще ходи защото много обича само да мине още малко време след пневмонията че и на нея и е скучно вече в къщи.
А за това че бебето се страда като много мърда много се съмнявам но все пак др. за това са учили.

# 148
  • София
Нимски+Нинище, ваш'та кожа - изплезих език от любопитство!!!!

Е, нЕмайте съмнение, в четвъртък - освен ако не съм се гътнала - ще скимтя още в 9.00 на у-ще... sweating

Нищо де, ще изтрая някак, кат' сте спретнали световна конспирация.... cry

Днес се мъкнах около един час по магазините и накрая имах чувството, че ще родя. Боли си.
Вас боли ли Ви като пощъкате или аз съм бременна с динозавърче???? Shocked

# 149
ivonska, и аз съм така - 500 м и съм изплезила език......... Че и корема много ме заболява............ Явно бебка ще обича да се вози на коли:))

Общи условия

Активация на акаунт