Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
-
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
-
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
-
Кои са някои практични покупки за бебета?
-
Кои са някои от популярните модели креватчета и матраци за бебета?
Пък една приятелка вика"незнам защо се кахъриш.Аз и вторият път ще предпочета със секцио да родя" Незнам и аз кое е за предпочитане,но ме е страх да не ме закърпят на две на три,а и за бебето да не го порежат,че много такива случаи съм чувала
Благодаря за честитките за РС-то.Сега свалям всичко наново-музики,програми ,настройки за телефони ....
Имам чувството,че е на въртележка,ама чак към дупето не ме риткала още,но...детешка работа-знаеш ли им акъла на бебешоците.
Ама супер силно рита,чак сега подскачам на стола като пиша и ме дари с някой ритник...tsveta и моята бебка много често ми се надупва...

Направо откчачих, добре че дребната отстъпи накрая и реши да се надупи демонстративно. Само дето главата пак и е горе
Дано се врътне, че не ми се ляга под ножа, ма хич
А дупето е по-голямо от главата като го опипвам