Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
-
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
-
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
-
Кои са някои практични покупки за бебета?
-
Кои са някои от популярните модели креватчета и матраци за бебета?

Надявам се да се съберем повече! Да се отчета по темата за планираните бебета - нашето си беше съвсем планирано и стана от раз /като изключа спонтанния аборт отпреди две години/! Аз съм на 30г., а татето - на 31г. Що се онася до книгите, аз лично препоръчвам Книга за кърменето на Хана Лотроп, Моето първо бебе на Ан Бакюс и Аз чакам дете на Лоранс Перну. Чела съм ги и трите - съдържат много хубави, чисто практични съвет за отглеждането на новороденото

Направо откчачих, добре че дребната отстъпи накрая и реши да се надупи демонстративно. Само дето главата пак и е горе
. После съм в така пазената и ценна отпуска преди болничният. Искам да попитам има ли желаещи за тази лекция, ли как да я нарека в Тина Киркова, на която ходи Ним. Аз много искам да отида, ама не ми се ще да съм сама. Ако някой изяви желание заедно да се запишем много ще се радвам.

След малко почвам бояджийската работа.
обаче като ме рита отгоре и отдолу едновременно винаги на едното место боли повече и съм си решила че там е крака