Къде в Пловдив??? - 93

• 31 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
До Военна болница от Тракия - 44,29,18, а до Гранда - 9, но не знам дали минават през Форума. Лили вече няма в района, за SDI не мога да помогна.

# 31
За всички, които желаят децата им да получат писмо от добрия старец
https://www.facebook.com/546595598774558/posts/3979072982193452/
Крайния срок е бил до преди 2 дни, изтървахме за съжаление Blush

44 не минава през Форума, 18 и 29 - да
9 минава също от там, 93 също е за центъра, минава през Форума, но се хваща от спирката до магазин Мания и Газпром

# 32
Много ви благодаря! 🙂

# 33
До сега в пощата съм пускала. Купувала съм плик с надписан адрес,  но никога не съм получавала отговор 😒.
А залепвали ли сте марка? За да ви отговори Дядо Коледа няма значение писмото дали е с картинки или не. Може и на обикновен лист да е. В обикновен бял плик. Просто трябва да има марка, да е написано, че е за Дядо Коледа и да сте написали адреса си. Ние пускаме всяка година и винаги получаваме отговор.

# 34
Вече има по-оригинален  отговор от стандартното писмо от Дядо Коледа. От няколко години ползвам
 https://www.portablenorthpole.com
и детето получава персонализирано видео-послание от Дядо Коледа. Има безплатни и платени клипчета, които детето може да получи на личния си имейл.

# 35
  • Пловдив
В Мол Плаза има кутия  на Дядо Коледа с/у сладкарница Неделя

# 36
  • Пловдив
До сега в пощата съм пускала. Купувала съм плик с надписан адрес,  но никога не съм получавала отговор 😒.
А залепвали ли сте марка? За да ви отговори Дядо Коледа няма значение писмото дали е с картинки или не. Може и на обикновен лист да е. В обикновен бял плик. Просто трябва да има марка, да е написано, че е за Дядо Коледа и да сте написали адреса си. Ние пускаме всяка година и винаги получаваме отговор.
Разбира се, препоръчано съм пускала... Детето е вече голямо и ще пропусна.

# 37
  • Пловдив
В Метро на околовръстното /предполагам, че и в тракийското ще има/

# 38
  • Пловдив
    Здравейте, търся майстор за ремонт на камина с водна риза. Има някакъв проблем и не можем да разберем какъв. Моля за вашите предложения, може и на лично.

# 39
  • Пловдив
    Здравейте, търся майстор за ремонт на камина с водна риза. Има някакъв проблем и не можем да разберем какъв. Моля за вашите предложения, може и на лично.
Не може ли да се обадите там, от където сте я закупили и да ви насочат към сервиз, ако те не предлагат такава услуга? В къщи сме с камина, но без водна риза и като има нещо (дори и да не е проблем), се обаждаме на фирмата, от която я купихме. Нашата е българска, от Рувитерм я взехме.

# 40
  • Пловдив
В ДМ или Лили дали има тази серия на Катрис?

# 41
  • Пловдив
Не може ли да се обадите там, от където сте я закупили и да ви насочат към сервиз, ако те не предлагат такава услуга? В къщи сме с камина, но без водна риза и като има нещо (дори и да не е проблем), се обаждаме на фирмата, от която я купихме. Нашата е българска, от Рувитерм я взехме.
Не, скоро купихме къщата и не знаем кой и кога я е правил ...

# 42
В ДМ или Лили дали има тази серия на Катрис?

Няма да ги зареждат във физически магазини, ако не се лъжа. Само онлайн.

# 43
Някъде продават ли от "кривите" чаши на Нескафе за фрапе? Моделът който беше наличен до миналата година имам предвид? Преди доста време в Евроленд на Главната съм виждала чаши на Нескафе, сега дали има?

# 44
На дете тест за антитела с кръв от пръста правихме миналата седмица в Бодимед срещу Яворов. Резултатът излезе на другия ден.

Случайно някой да има номер на майстор за рулетни щори, но електрически. Изгоря едната и няма вдигане. Фирмата, която ги поставя не работи от години.

Clo, благодря за новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт