Къде в Пловдив??? - 93

• 32 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
От автогара юг ли тръгват автобусите за София и трябва ли да се взима предварително билет?

# 376
  • София
Да, от автогара Юг, по празници е натоварено. Вижте и сайтовете на превозвачите за онлайн билети.

# 377
Спирката на Софийските не е ли пред централна гара? Последно пътувах София -Пловдив и там спря.

# 378
  • София
Да, там спират от София, но за София си тръгват от съответния сектор на автогара Юг. Поне преди беше така, но не вярвам да се е променило нещо. В София е по същия начин - от сектора си тръгва съответния автобус.

# 379
Не съм пътувала отдавна, но мисля направиха нова автогара на някакъв турски превозвач с автобуси за София, които тръгват точно от гарата.
От Юг са на други превозвачи.
Даже от Север има два варианта за София, на автобуси идващи от Бургас със спирка Пловдив
http://hebrosbus.com/client/GetFile.aspx?id=1094&download=1

# 380
Автобусите за София тръгват от централна гара. На фирма Карат -С. Добре е билетите да се купят предварително, защото бързо свършват.

# 381
  • Пловдив
2019 последно пътувах за София. Автобусите до 12,30 тръгваха от автогара Юг - мисля, че бяха на Хеброс бус и на 14 лева билета. От 13 часа нататък тръгваха на Карат С от Централна гара и поне тогава билетът беше 9,50.

Не споря много за разписанието, но тогава това ми беше направило впечатление.

# 382
На карат с още са 9.50' така пише
Мислех да купя билет' но пише че не е валиден 'ако не е принтиран
Така ли е наистина

# 383
Така е, ако нямаш възможност да принтираш, по-добре отиди на место.

# 384
имам едно запитване антигените тестове, за колко време излизат на същият ден в който се направили или на следващият и до колко работи лаборатория писацен утре.

# 385
Здравейте, може ли да ми препоръчате фотоателие от което сте доволни, където да извадя снимки? По възможност да е по-бюджетно, че имам около 500 снимки. Благодяря предварително.

# 386
2019 последно пътувах за София. Автобусите до 12,30 тръгваха от автогара Юг - мисля, че бяха на Хеброс бус и на 14 лева билета. От 13 часа нататък тръгваха на Карат С от Централна гара и поне тогава билетът беше 9,50.

Не споря много за разписанието, но тогава това ми беше направило впечатление.
+1, септември пътувах и от Централна гара тръгна автобусът (следобед). Хубаво е да се отиде по-рано, че тръгват навреме, а аз изживях голям кошмар с липса на такси почти до последния момент (даже, ако съм с малко багаж, бих предпочела да отида с автобус на Градски транспорт до ЦГ).
Антигенният ми тест в Писанец (Тракия до Пазара) през септември беше готов може би за около половин час...

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 18:50 от dolce miele

# 387
Ако питането е за централната лаборатория на Писанец в Гранда, работят от 7 сутринта до 18 часа. До колкото знам, антигенни тестовете се взимат до 17, за да може да 18 да ви излезе резултата и линк към сертификат за 48 часа, при отрицателен тест.

# 388
  • Пловдив
Снимки вадя в ателието на "Мария-Луиза", от страната на църквата "Света Петка". Последно съм вадила на 0,25 за 24 часа, но размер 9/13.

# 389
Здравейте, може ли да ми препоръчате фотоателие от което сте доволни, където да извадя снимки? По възможност да е по-бюджетно, че имам около 500 снимки. Благодяря предварително.
От години поръчвам снимки онлайн от този сайт.
https://snimkitevi.com/bg/
Много съм доволна. Евтини и качествени.

Общи условия

Активация на акаунт