Къде в Пловдив??? - 93

• 32 029
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Toва ли са въпросните гофрети (като вид)? 😃

https://www.pamperedchef.ca/recipe/Desserts/Bubble+Waffles/1517076

# 556
# 557
Здравейте,
Търся  превозвач от Германия ( освен Габиели),да  доставя до Пловдив,с офис в рамките на града. Коректен.

# 558
  • София
Dostaviam.com имаха преди офис в Пловдив, сега мисля, че нямат, но пращат по Еконт.

# 559
Здравейте,
Търся  превозвач от Германия ( освен Габиели),да  доставя до Пловдив,с офис в рамките на града. Коректен.
Само Доставка Англия знам, ама са далече от да ти ги препоръчам. Що искаш да ги сменяш?

# 560
Shopper.bg доставят от Англия и Германия. Офисът им е в Централен, на ул.Добрич 25.

# 561
Една позната без собствен транспорт иска да си поръчва.Аз причина да ги сменям нямам

# 562
  • Пловдив
Аз поръчвам до немския адрес на GGBG и от София ми изпращат до офис на Еконт. Много бързо пристигат пратките. В петък тръгват от Германия и във понеделник-вторник са в софийския офис.
Но по този начин се оскъпява. Преди използвах KDshoppinguk, но те затвориха след 01/07.

# 563
Дами, коя фирма бихте препоръчали за пране и изсушаване на килим и 2 пътеки, с транспорт от и до дома.

# 564
  • Пловдив
Дами, коя фирма бихте препоръчали за пране и изсушаване на килим и 2 пътеки, с транспорт от и до дома.
Тези съм ползвала аз, последно.
https://www.facebook.com/CleanTeamBulgaria/
Моя колежка също беше доволна.

# 565
  • Пловдив
Такшва уникални гофрети ядох на заведение в Дорково близо до Плиоценския парк.

# 566
  • plovdiv
Има ли възможност лекар да посети лежащо болна в къщи за махане на конци?И ако знаете,може ли телефон за контакт.Срещу заплащане,естествено.

# 567
Даже в болница да отидете за сваляне на конци, обикновено се прави от медицинска сестра. Трябват обаче стерилни инструменти и материали. Ако се обадите на ЛЛ или на звеното за неотложна помощ, с което повечето лекари имат договор за почивните дни, (032/6-150)… мисля, че ще се отзоват.

# 568
  • plovdiv
Благодаря.Ще го мислим.

# 569
Такшва уникални гофрети ядох на заведение в Дорково близо до Плиоценския парк.

Лятото във Велинград ядох аз, хиляда пъти съжалих.

Общи условия

Активация на акаунт