Къде в Пловдив??? - 93

• 32 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Майничка
Търся дамски дънки голям размер,54,56 като размер,идеи къде да проверя?
За българска номерация ли говорим? Ако да - Лидл. Има и един магазин за дрехи на Железарска, срещу стълбите зад джамията, там също има големи номера.

# 616
  • Пловдив
Аз си пазарувам дънки от пазара в Асеновград. Може би и на руския пазар ще има. На витрини на доста магазини съм виждала напис големи номера.

# 617
Десиссслава , Елънче ,благодаря ви Flowers Hibiscus

# 618
  • Пловдив
Магазин за осветителни тела има и някъде на Брезовско шосе. Скоро някой ми спомена, но не разбрах точно къде се намира. Доколкото разбрах е голям.

# 619
Големи размери дънки има на Руския пазар, ако се върви посока от входа, на вътре, на най-вътрешната успоредна, от юг. Девойката се казва Ася.
Ама как го обясних само.

# 620
в пловдив има ли читав китайски ресторант, след който няма да сме със стомашно разстройство

# 621
  • Пловдив
Аз лично никога до сега не съм била със стомашно разстройство от китайски ресторант. Всъщност и от други ресторанти не съм била.
Ние си поръчваме харна от Хон-Я в Кичука. Никога не сме имали проблем с храната.

# 622
Аз лично никога до сега не съм била със стомашно разстройство от китайски ресторант. Всъщност и от други ресторанти не съм била.
Ние си поръчваме харна от Хон-Я в Кичука. Никога не сме имали проблем с храната.
а просторно ли е за  хранене на място, не само за храна за вкъщи
в краен случай може и суши бар, сещам се само за торо гранде

# 623
  • Пловдив
Хон-Я е е доста мизерничко, ако сравняваш с Торо съвсем Wink За храната не мога да се изкажа, защото не сме взимали поне от година. Преди беше ОК.
Суши има в Рафи, Хепи и Торо за консумация на място.

# 624
  • Пловдив
А суши за вкъщи има в билла на 6-ти септември. Има готови сетове, но правят и на момента пред теб.
Аз лично не съм фен на сушито, никога никъде не ми е харесвала тази храна.

# 625
  • Пловдив
В Билла е хубавоо и на много приятни цени. Обаче е само за вкъщи.

# 626
в пловдив има ли читав китайски ресторант, след който няма да сме със стомашно разстройство
Герджика ми е в задния двор и ядем чат пат от там, проблеми не сме имали стомашни.

# 627
  • Тра-ла-ла
Аз си пазарувам дънки от пазара в Асеновград.
Аз лично не съм доволна. Добре, че минах просто пътьом, а не отидох специално. Първо, че всичко е на сергии и трябва да се събличаш в студени пробни. Второ - по-скоро ми приличаше на пазар с дрехи втора ръка. Овехтели модели от всички сезони, прашлясали, натрупано. За дънките говоря...

# 628
Аз си пазарувам дънки от пазара в Асеновград.
Аз лично не съм доволна. Добре, че минах просто пътьом, а не отидох специално. Първо, че всичко е на сергии и трябва да се събличаш в студени пробни. Второ - по-скоро ми приличаше на пазар с дрехи втора ръка. Овехтели модели от всички сезони, прашлясали, натрупано. За дънките говоря...
🤣🤣🤣 Не е твоя МОЛ викаш 😂

# 629
  • Пловдив
Да, сергии са в Асеновград, но винаги си намирам номер и цената е прилична. Моделите са ми екстра на мен, пари за дупки не давам.

Общи условия

Активация на акаунт