Къде в Пловдив??? - 93

• 31 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Магазинът до УХТ е на ул. Антон Страшимиров 3.
Вижте и в Релакс техно дали няма да откриете това, което търсите.
Също знам, че в района на УХТ има магазин за втора употреба уреди - мой познат все оттам купуваше, но не  мога да кажа точната локация.

# 706
Спешно ми трябва уплътнение за кафеварка "кубинка" среден размер. Намирам само за малка и голяма. Може ли някой да ме насочи, че без кафе трудно се оцелява!

Провери в голямото Лекси. Там съм виждала.

# 707
На колелото на Панаира има един магазин за всякакви чаркаляци. Сигурно и такова ще имат.

# 708
За уплътнение, можете да проверите и във Викиват:https://vikiwat.com/product/16125/gumeno-uplatnenie-za-kafevarka-f70mm-byalo.html

# 709
Благодаря,  дами! Ще видя и на трите места.

# 710
Момичета, къде мога да разгледам/купя суичер с аниме герои за тийн... Трябва ми момичешки (не, че има разлика, според мен), нормален размер М, ама нали се носят все Огромни, та да е L или нещо тип овърсайз и да е богато нарисувано. Satisfied
Може и онлайн (дори предпочитам) или другаде, по възможност за достъп без зелен сертификат.
В сайта "На тъмно" не успях да открия, тук има един, но много постен, 
Скрит текст:
а за друг такъв магазин не се сещам Sad

# 711
# 712
Според дъщеря ми, която е дългогодишна фенка на всякакви анимета, ако няма в На тъмно, остават Амазон и Алиекспрес.

# 713
  • Майничка
В Бершка има понякога, в мъжката секция.

# 714
Супер сте, благодаря ♥
Тъкмо от Бершка имах реклама на мейла и се разрових там, та намерих Wink

# 715
Долче,ако не бъркам бях прочела в някоя тема твой коментар за новооткрит зоомагазин или ветеринарен на Пещерско.
Може ли да ми обясниш къде е горе-долу име ако помниш също? Търсих в Гугъл нищо не открих.

# 716
Да, не знам как се казва, но пише "Нечовешки магазин". 😁 Отстрани до Кауфланд на Пещерско шосе е, близо е и до Пепко (в сградата, която е с лед светлини до фонтана). Има си и име улицата, но не го знам.

# 717
Благодаря ти,открих го. Аз съм запомнила незнайно защо,че е около дюнерите Алекс ли бяха и там го търсих 😁

# 718
Дами, трябва ми куфар за пътуване, среден размер.
Првпоръчайте от къде да гледам.

# 719
  • Пловдив
Какво значи "среден размер"? Бих се ориентирала според изискванията за ръчен багаж в самолетите като размери, за да може да се ползва. Проверете в Естил, има прилични цени и модели.

Общи условия

Активация на акаунт