Къде в Пловдив??? - 93

• 31 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Нашата пералня е от сервиз Грейди, в Тракия.Е, не е първа младост, не е и за вграждане ама ако не сте ходили вижте там какво има.
Пушка е, може би 5 години, че и повече.

# 691
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде се продават уреди за вграждане Miele втора ръка и да са по- нови модели!? Навсякъде се продават модели от на баба ми времето..
Твърдението, че Miele са вечни не обяснява ли избора на втора употреба между стари модели?
Бих инвестирала в нов уред, ако искам да е съвременен.

# 692
Срещу Централни гробища има такъв магазин.

# 693
  • Пловдив
Вижте и в Релакс техно дали няма да откриете това, което търсите.
Също знам, че в района на УХТ има магазин за втора употреба уреди - мой познат все оттам купуваше, но не  мога да кажа точната локация.

# 694
  • Пловдив
Лабораториите работят ли в неделя? Че ми тряба антигенен тест за понеделник сутринта рано.

# 695
  • Пловдив
Здравейте.В карантина сме до 26.01.Къде може да отидем да ни направят кръвни изследвания и евентуално рентгенова снимка.Знам ,че за медицинска  услуга може да се излезе след обаждане в районното,но дали може да се отиде в най-близката лаборатория за кръвно изследвания

# 696
  • Пловдив
Мисля, че не всички лаборатории приемат Ковид болни. На дъщеря ми правихме снимка в болница Св. Иван Рилски. Имат часови коридори, но не помня кога точно бяха. Може да попитате на 032/811 296

# 697
За това са предназначени Ковид зоните, пак след обаждане към Районното. Не можете да отидете в "обикновена" лаборатория.

# 698
Лабораториите работят ли в неделя? Че ми тряба антигенен тест за понеделник сутринта рано.
Централните на Писанец в Гранда и Рамус, на колелото на Панаира работят в неделя преди обяд. Имайте предвид, че приключват взимане на проби, един час преди края на работния ден, за да излезе резултата навреме.
Може към някой от мобилните пунктове пред Моловете да се насочите.

# 699
Спешно ми трябва уплътнение за кафеварка "кубинка" среден размер. Намирам само за малка и голяма. Може ли някой да ме насочи, че без кафе трудно се оцелява!

# 700
  • Пловдив

Имахме подобен проблем преди Нова година, празничните дни, уж имаше дежурни лаборатории, оказа се, че работят само до обяд и накрая направихме тест в МОЛ Плаза. Проверете там до колко часа работят.

# 701

Има мобилна пред община Родопи, всеки ден до 18ч. работи.

# 702
  • под тепетата
Вилиана, ето за 2 ДКЦ инфо за ковид зоната
https://dkc2plovdiv.com/?page_id=1810

https://dkc2plovdiv.com/?p=1469

# 703
Няколко пъти влизам,не съм забелязала. Може да са на някое по- закътано място,но около входовете не се виждат
Къде проверяват за сертификати?

В ХМ на главната искат също,нали?

# 704
  • Пловдив
В ХМ проверяват сертификати, да.

Общи условия

Активация на акаунт