Къде в Пловдив??? - 93

• 32 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
За 500 снимки бих договорила цена, сиреч ще се пазаря.
Автобусите за София преди обяд тръгват от автогара ЮГ, след обяд - от гарата, на споменатите по-горе цени.
Антигенен тест излиза за около 20 мин. То повече време отнема писането.

# 391
  • Пловдив
Антигенен тест в мола излиза веднага.

# 392
Здравейте, търся такова нещо като на снимката, дали някъде сте виждали, ако пък е и в Тракия, ще е чудно
Благодаря

# 393
Защо просто не си купите килограм мед, 10 гр. пчелно млечице и 100 гр. пчелен прашец и не ги смесите? Обемът се увеличава съвсем малко, тоест от винтов буркан, който е с обем 0.72 л (в него купувате килограма мед), ще преминете на Омния буркан, с обем 0.8 л (това са старите компоненти буркани). Поне виждате с очите си, какво слагате вътре. След смесването, съхранявате буркана в шкаф, на тъмно и сухо място.

Един съвет при закупуване на пчелното млечице, трябва да ви го извадят от камерата на хладилник, не се връзвайте да купувате от пазарите, където уж от хладилна чанта го вадят. (Заблуда е, че поддържат подходяща температура за съхранението му, разбира се, ако тази чанта е акумулаторна и е в автомобила на търговеца, това е друго.) След смесването на трите съставки, вече няма проблем за съхранението, на стайна температура, прибран в някой шкаф, вече в никакъв случай в хладилник.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 07:49 от 💙 Clo 💙

# 394
Момичета, здравейте! Може ли да ми препоръчате изпитан сервиз за кафе машини в райно на Тракия, но ако си заслужава може и в друг район на града?

Кафе машината е съсвсем обикновено Делонги, но точно по празниците реши да ме предаде, като правя кафе тече вода около цедката. Благодаря!

Скрит текст:

# 395
Момичета, здравейте! Може ли да ми препоръчате изпитан сервиз за кафе машини в райно на Тракия, но ако си заслужава може и в друг район на града?

Кафе машината е съсвсем обикновено Делонги, но точно по празниците реши да ме предаде, като правя кафе тече вода около цедката. Благодаря!

Скрит текст:
КОФИЛЕНД ЕООД
087 895 5988
https://maps.app.goo.gl/4JHEeALGxBaN2Hn7A
Но е в Кючука

# 396
Лекси днес знаете ли до колко работи?

# 397
  • Пловдив
Духи,

# 398
Имам нужда от многооо добър бракоразводен адвокат,моля за препоръки!

# 399
  • Пловдив
Адв. Елдърова

# 400
  • София
Още един глас за адв. Елдърова.

# 401
  • Пловдив
Ако ще е развод с нокти и зъби - Елдърова или Маринова.

# 402
  • Пловдив
Момичета, къде препоръчвате дневно Спа с масаж, с топла мин.вода, около Пловдив?

# 403
Ако искаш с минерална вода Хисаря, Старосел, Баня Карловско, Велинград малко по-далеч. Иначе има и на други места, но водата не е минерална. Най-близо в Марково СПА хотел.

# 404
Здравейте, честита нова година на всички.
Имам пътуване към Пловдив и бих искал да посетя някой от моловете в града. Кой мол бихте ми препоръчали, където всичко си има?

Общи условия

Активация на акаунт