Къде в Пловдив??? - 93

• 32 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Мисля, че е време някои потребители да разберат, че жителите на Столипиново имат същото право да са в мола, колкото и всеки друг човек, без значение цвета на кожата. Както и по главната, на ледената пързалка, в киното, в ресторанта или на плажа.
Иначе достатъчно добре облечени крадли има и без да са мургави.
Аз лично не бих изгубила времето си точно в мол.

# 421
Solenka, да не водиш детето при Мира на фризьор? Blush
Точно до ул. Никола и Обрейко Обрейкови има такава полощадка със светофари, пешеходни пътеки. Ако те локацията е подходяща ще потърся точния номер.

А коментарите за близоста на Столипиново до МОЛ Плаза е просто ...... да кажем безумна Rage

# 422
  • Пловдив
Solenka, да не водиш детето при Мира на фризьор? Blush
Не, водя я в Пъзел, но от там минаваме с колата като се прибираме.

# 423
  • Пловдив
Благодаря момичета, за отговорите за детска площадка, аз съм в старата част на Смирненски и май Кичука ни остава най-близкия вариант.

# 424
Кое се води "старата част на Смирненски"?🙂

# 425
Кое се води "старата част на Смирненски"?🙂
къщите Simple Smile
Ей това официално - Условно се дели на нова (Смирненски-2) и стара (Смирнески-1) части, разделени от улица „Царевец“. Старата част се състои предимно от стари тухлени къщи и кооперации, строени през 50-те и 60-те години, а новата – от блокове от панелен тип, строени през 60-те, 70-те и 80-те години на 20 век. В новата част се намира символичният център на квартала – парк „Ружа“ с православния храм „Свети Климент Охридски“.

# 426
Ха ха, не знаех. Значи, живеем в старата (в панелен блок, не в къща), а училището на детето, където съм учила и аз, е в новата част. 😄 За мен лично и въпросният парк, и голяма част от зоната около него (вкл. блокове) си бяха там и в детството ми, затова не ги възприемам за "нови". Естествено, осъвремениха парка и построиха църквата. 🙂
Като стана дума за парка, някъде там ми казаха, че има коледна елха. Дали случайно стои още?

# 427
Дами, помагайте, искам да подаря ваучер за масаж на мъжа ми. Бихте ли дали препоръка за студио, от което сте доволни?

# 428
Има елха, да. На гърба на медицинските общежития.

# 429
Здравейте, някой от Happy ресторантите в Пловдив има ли детски кът?Ако не, бихте ли ми препоръчали заведение за хранене с детски кът? Благодаря предварително!

# 430

Дами, помагайте, искам да подаря ваучер за масаж на мъжа ми. Бихте ли дали препоръка за студио, от което сте доволни?

Evia spa&welness в фитнес център Пулс

# 431
  • София
Здравейте, някой от Happy ресторантите в Пловдив има ли детски кът?Ако не, бихте ли ми препоръчали заведение за хранене с детски кът? Благодаря предварително!
Мисля, че няма. Ресторант с детски кът е Ton Bonbon Taste the fun в търговски център Рива.
Силно препоръчвам и пицария Speciale до Мол Пловдив, има детски кът.

# 432
  • Пловдив
В Ноте ди вино има детски кът в единия от ресторантите.

# 433
В Емементо (до Яворов) има чисто нов детски кът, изглежда доста просторен - минавм отвън редовно и го забелязахме със щерката преди седмица Simple Smile

# 434
  • Пловдив

Evia spa&welness в фитнес център Пулс
скъпо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт