Къде в Пловдив??? - 93

• 32 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
в икеа има и пластмасови черни закачалки' и то доста евтини

# 526
  • Пловдив
Различни хора сме.
Нямам счупена закачалка.
Място заема дрехата според обема ѝ, не закачалката.
За мен е от особено значение дали е пластмаса или дърво.
Скрит текст:

# 527
отвратителни са. Имам и не съм доволна. Грозни са ми, освен неудобни.

# 528
Различните дрехи заемат различно място, да, но за всички дрехи, които не са обемни вкъщи са ни по-удобни велурените закачалки. Незаменими са ми за блузите от тънко трико (които трудно се гладят и предпочитам да са на закачалки почти целогодишно,  много ги носим) и за тениските. Имам и някакво количество дървени и пластмасови закачалки все още- те са предимно за по-тежките дрехи, както и с щипки за панталони.
Скрит текст:
В момента не са подредени, но обикновено подреждам закачалките по цвят и вид, а дрехите- по материи и плътност 😆 Повечето пластмасови закачалки съм ги оставила, защото ги използвам, за да суша на тях дрехи. Закачалките отдясно даже съм ги оставила неразопаковани засега.

# 529
  • Пловдив
Къде мога да закупя закачалки голям брой (50), на поносима цена, които в същото време да са и стилни и здрави?
Гледах в икея едни бели, но се сетих колко лесно се чупят дървените....

https://eurodesignbg.com/zakachalki/zakachalki-za-gorni-i-vrahni-drehi-1102-1102
Може да проверите и тук, взимала съм различни видове и съм доволна. Имат координати в сайта.

# 530
От всички споменати видове в разнообразие има в Джъмбо. Цените са ниски - качеството на тези, които ползваме е отлично.

# 531
отвратителни са. Имам и не съм доволна. Грозни са ми, освен неудобни.
Е,аз само си закачам дрехите на тях,не ги ползвам за аксесоар Laughing

# 532
Магазинът на Орбит за млечните продукти на Короната е затворен вече повече от година. Остава най-близкия на Гребната база.

# 533
  • Пловдив
Закачалки за дрехи има в Юск. Аз също предпочитам дървените  Wink.

# 534
Трябват ми за утре, най-късно неделя макет на слънчевата система от стиропор, за оцветяване. Много обичам да ме поставят пред свършен факт, без възможност за онлайн поръчка. Сега поне не е от тази вечер, за утре сутринта.
Дайте идеи за физически магазин, без значение на локацията в града.
Благодаря!

# 535
  • Майничка
Чувала съм, че има готови макети, но не съм виждала, иначе сме правили с щерката със стиропорени топки от Емарт в първата пресечка на "Хр.Г.Данов", откъм Джумаята.
Рязахме топки наполовина, вапцахме и залепихме с двойнолепеща монтажна лента на лист черен кадастрон А3, който преди това напръскахме ситно с бяла боя (с четка за зъби става идеално).
Кадастрон взехме от Пегас зад Гранда, но и по други книжарници има.

П.П. Втората половина от топките отидоха за същата цел при племенника.😄

# 536
В Хиполенд и Комсед има различни варианти на Слънчевата система между 15 и 50 лв., но едва ли това е целта на проекта.
На щерката го направихме от полимерна глина и акрилни бои, а имаше съученици, които го бяха направили от пластелин.
Скрит текст:

# 537
Аз правих със сина папие-маше с балони за планети 😁 голяма мазаница падна.
Благодаря за подсещането, че ме чака и с номер 2 🙄
Пластелина е готина и бърза идея. Аз по сладкарски веднага се сетих за фондан 🤣🤣🤣 поне да си хапнат после децата 🤣🤣🤣

# 538
Здравейте, правят ли някъде  бъбъл гофрети, където да работи днес?

# 539
За нашия взехме от джъмбо пакет стиропорни топки - вътре бяха различви размери, тел за да ги държи. Бяха около опакована горна изрязана част от голяма бутилка вода - широкото за основа, около гърлото теловете с планетите. Боичките темпер.

Общи условия

Активация на акаунт