Къде в Пловдив??? - 93

• 32 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
За киселото мляко на Герзовица съм питала какъв процент е. Няма. Нито на кофичката, нито продавачките знаят. В единия от магазините ми обясняваха, че не слагали %, зависело с какво са хранени животните и кой сезон е. Имало разлика в консистенцията и маслеността. Не предендирам, че е истина. Факт, че вчера кофичката беше с надут капак, а годността до 14.01. Резливо беше на вкус. Имат много хубаво козе сирене натрошено в пакети по 1кг. За баница става супер. Много неща пазарувам от там. Имат в консерви език и джолан, които също не са лоши, но цените са им малко височки. Зехтин в кутия взимам. Добър е.

# 511
Да, точно така, на кофичката пише "пълномаслено" и толкова.

Не съм срещала друго кисело мляко, което да надига капачката и да става резливо.
Колкото до прясното на Кос Смолян - на опаковката пише 3%, което е по-малко от разпространените из веригите 3,6%, но сравнения с вкуса изобщо не мога да правя.
Не претендирам да имам технологични познания,  но като човек, който има някакъв спомен за вкуса на тези продукти от "едно време", лесно може да разграничи качественото.

А относно магазините-мъжът ми ги откри преди няколко години и понеже има голяма слабост към млека, сирена и т.н.от всякакъв добитък,  никак не ни се отразява добре на бюджета Laughing

# 512
  • Пловдив
Здравейте момичета от Пловдив! Моля ви, препоръчайте ми фризьор, който може да подстригва добре и да ми направи хубаво каре! Омръзна ми да попадам на различни, които не могат да се справят и оставам недоволна и разочарована...
Веси от New image. Салонът се намира на ул."Авксентий Велешки".

# 513
А може ли да кажете като  цени за подстрижка как е, че и аз съм отскоро в района и си търся фризьор за подстригване?

# 514
И като сме на фризьорска тема - с дълга коса съм и искам да си направя боядисване от тези с различните кичури, но се чудя какво става с корените, като пораснат  - как се боядисват и цялата ли коса отново трябва да се боядисва на нови кичури?

# 515
Герзовица и аз ги харесвам много! Точно са си "с къвто % дойде", което им е хубавото Simple Smile

# 516
Харесвам си “Верея” и “Тертер”, но при толкова добре мнения за “Герзовица” , че ще се пробва на сто процента.

# 517
  • о`майна лунна нощ е
Много харесвам кравето сирене на Гездовица. Купувам го от млечния магазин зад Четвъртък пазара. По-меко е, но е вкусно.

# 518
А зехтинът в тенекия екстра върджин ли е и как е като цена и количество? 🙂 Чакам да пуснат зехтин в тенекия в Лидъл, но все няма...

# 519
  • Пловдив
Гръцки зехтин си поръчвам от двама души във фейса. Носят тенекии по 5 литра.
Избор на зехтин има и на пазара в Асеновград. И на прилични цени.

# 520
Къде мога да закупя закачалки голям брой (50), на поносима цена, които в същото време да са и стилни и здрави?
Гледах в икея едни бели, но се сетих колко лесно се чупят дървените....

# 521
Аз съм доволна от "велурените" закачалки в Пепко. Тънки са и дрехите не се пързалят по ттях.Пудкат чудесни и в Лидъл, Кауфланд, Т-маркет- по акции обаче. Издирвам такива закачалки и в детски размер- преди време бях купила един комплект за дъщеря ми, много са ни удобни, спестяват място в гардероба и всичко си стои на мястото. После бях видяла в близкия ППепкорично от детските и не взех, че бях с багаж. А после вече бяха свършили. Сещате ли се за друго място, където продават такива закачалки (детски)?
Не харесвам дървените закачалки...Никога не съм имала такива, които да се чупят- обаче колко място заемат в гардероба и колко тежат...

# 522
  • Пловдив
Дървената закачалка не заема повече място от останалите и не се чупят.

# 523
Не съм съгласна за заемането на място. Но може би зависи от формата на дървената закачалка. Никога  е сме имали дървени, които да заемат по-малко място от закачалките за които писах в предишния си пост.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 20:58 от dolce miele

# 524
Дървената закачалка не заема повече място от останалите и не се чупят.
За място не знам, но долната част на закачалката се отделяла. Много е неприятно.
Велурени закачалки не ме устройват - самата материя е трудна за подръжка. Sad

Общи условия

Активация на акаунт