Къде в Пловдив??? - 93

• 32 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Това освен, ако някоя жена, която се занимава с това да ви изработи. По срадкарници толкова пипнати не съм виждала.

# 586
Просто нямам фейсбук и не се бях сетила да разгледам там, но ако някоя от Вас познава такава жена може да ми сподели контакт с нея на лично съобщение.
Благодаря Ви все пак!

# 587
  • Пловдив
За такава прецизна работа, бих се доверила единствено на сладкарите от Тон Бонбон, септември поръчах при тях точно фигурки за торта и кексчета с декорация, бяха отлично изработени. Ето една скорошна торта от тях 

# 588
Много Ви благодаря!
За такава прецизна работа, бих се доверила единствено на сладкарите от Тон Бонбон, септември поръчах при тях точно фигурки за торта и кексчета с декорация, бяха отлично изработени. Ето една скорошна торта от тях 

# 589
Просто давам идеи-
Скрит текст:
за петия рожден ден на дъщеря ми бях купила фигурка на Елза, от нещо като камък- пак си ни остана после и като сувенир, а и детето много си е играло с нея и още си е като нова. 😀
А за втория или третия и' рожден ден просто купих от Кауфланд мини кукличка (Паула или нещо подобно беше името), свалих и' дрешката и я "облякох" с рокля от фондан (аз я правих).
И само да вметна, че заекът е повече от чудесно изработен, но двете "момиченца" от предишните снимки са с много повече детайли и наистина става въпрос за много фина и сложна изработка. Визирам примерно направата на дългите коси, миглите...🙂 Не мога да си представя колко би струвала подобна изработка.

# 590
Погледнете във фб "Захарни цветя и фигурки".

# 591
Кукличките не са проблем за нашите декоратори.
Правилно отбелязвате прецизна изработка, напълно възможна е и гарантираме качеството.
Изработването на такава кукла е минимум един ден работа. Помислете си вие колко взимате като професиналисти в своята област за един работен ден и преценете дали бихте я платили.
Иначе ние ще я изработим.
Защо не се изработват такива торти ли? Защото много малко хора умеят да разсъдят количеството време и умения най-вече, които са необходими да се постигне това.

# 592
А кои сте вие? Simple Smile

# 593
Тон Бонбон

# 594
Да, аз съм правила фигурки от фондан и затова отбелязах, че за такава фина изработка се изисква доста повече време и прецизност, отколкото си представят повечето хора. 🙂 Нормално е такъв труд да бъде заплатен адекватно.

# 595
  • Пловдив
Оффф...пак минутка за реклама.

# 596
Момичета, до Бриколаж мисля, че имаше магазин за осветителни тела. Дали е наличен все още и някой дали има идея как се казва и има ли сайт? Къде другаде мога да погледна?

# 597
  • Пловдив
Момичета, до Бриколаж мисля, че имаше магазин за осветителни тела. Дали е наличен все още и някой дали има идея как се казва и има ли сайт? Къде другаде мога да погледна?
Там си е, това им е сайта http://www.elbulgaria.com/bg/page/contact

# 598
Осветителни тела скоро и аз търсих. Освен там има и в големите строителни магазини, едно ново магазинче на бул.Шести септември до Здравна каса и в  ТМТ на колелото на Скобелева майка, но на последното място има малко избор.

# 599
Наскоро купувахме от Л България и имаха доста голямо намаление.

Общи условия

Активация на акаунт