Къде в Пловдив??? - 93

• 32 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Най-хубавото и автентично суши в Пловдив е в ресторант Japonica (до болница Селена).

# 631
  • Пловдив
Него го забравих. Да разбирам ли, че още го има?

# 632
Има го, да.

# 633
Ако не сте разбрали, Елитис вече няма да има в Пловдив. Много жалко.
В линка, най-накрая
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dve-zavedeniya-na-Glavna … -rabotyat-1192486

# 634
Даже не го знам какво е това Елитис.

# 635
  • Пловдив
Дрогерия, в която ти се карат ако пипнеш нещо да го разгледаш. Ми логично и закономерно да затворят.....

# 636
Елитис е много зле представен в Пловдив. Асортиментът им е толкова беден в сравнение със Софийският, че хиляди пъти съм влизала и съм излизала без нищо.
Те май имаха само един магазин в централна поща. Нали ще превръщат пощите в административен център... 🤭

# 637
Елитис е много зле представен в Пловдив. Асортиментът им е толкова беден в сравнение със Софийският, че хиляди пъти съм влизала и съм излизала без нищо.
Те май имаха само един магазин в централна поща. Нали ще превръщат пощите в административен център... 🤭
Ясно защо не го знам тоз магазин, не пазарувам в тип дрогерия като се замисля.
А пощата могат да я направят концертна зала направо, нали търсят нов дом за операта.. Място там бол 😁
Молове имаме вече достатъчно... Ами истрацията нали ще я намалят, в туй хале бая народ могат да помещаят.

# 638
Идеята е да се сложи НОИ, НАП, всички подобни администрации, та дори и гробищните регистри в сградите на пощите.... 🙄
Та, Елитис по едно време ( около 2010 - тогава повече съм влизала в този магазин) продаваха и по цени на едро и на дребно. Но през последните 4 години разлика не виждах. В Софийският Елитис също като че ли се загуби разликата...

# 639
  • Пловдив
Елитис даже не приличаше на дрогерия в смисъла на думата, а по- скоро на склад за преоценени  препарати за бита и боклучета, които трябваше да са гримчета и лакове за нокти. Привлечена от коментарите за този магазин в един от подфорумите тук, преди 2-3 години надникнах в него, после хиляди пъти съжалих, че даже направих една полу-обиколка 🤦♀. Нищо не са загубили тези, които не са го посетили.

# 640
  • Пловдив
Елитис като го отвориха не беше зле. Намираха се неща, където другаде липсваха.

# 641
Елитис от поне 2 години не е в Пощата. Шоколад, по-спокойно, ако обичаш. Даже не знаех, че там искат ЗС. Не съм ходила отдавна, но за някои неща ми харесваше.

# 642
Факт, че пловдивския Елитис и на двете си местоположения нямаше нищо общо с този я Бургас например.
Жалко само, че съм изпуснала разпродажбата 😆

# 643
Т. е. вече не работи Елитис?😕 Жалко. Само там намирах някои лакове и продукти за маникюр...

# 644
  • Пловдив
Някой знае ли откъде мога да купя големи декоративни възглавници за диван? Трябва ми дебела, от най-големите - примерно 100х70х30.

Общи условия

Активация на акаунт