Къде в Пловдив??? - 93

• 31 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Oxipar имаше в Турция, миналата седмица поръчвахме.

# 661
В "бременната" група видях, че си поръчват от аптека Промахон(гръцка е). Цената била по-висока, но все пак...

# 662
  • Пловдив
И ние по вайбър сме поръчвали от Промахон медикаменти, където никъде не откривахме тук.

# 663
Електротехник за смяна на контакт, ключ за лампа и два плафона на тавана ми трябва. Сега звънях на един контакт от сайт, който съм запазила по препоръка тук от групата, но ми искат 40лв за контакта и ключа. Лампите допълнително, но не повече от "няколко десетки лева" сигурно са нормални цени. Нямам идея и варианти нямам, та ако някой  може да даде контакт на читав електротехник, ще съм много благодарна. От предишния паднаха и двете лампи на коридора Simple Smile но да кажем, че проблемът е бил в лампите.

# 664
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча добър ендокринолог?

# 665
Аз съм доволна от д-р Ботушанов. Лошото при него е, че няма много свободни часове. Случвало ми се е и след месец да ме запише. Иначе, е много добър специалист, аз от години ходя при него

# 666
Искам да даря косата си за направата на перуки за онкоболни. Къде могат да я отрежат за тази цел? Знаете ли салон, в който да предлагат такава услуга? По възможност в/около Кършияка.

# 667
Можете ли да ми препоръчате фотограф за да ни направи хубав сватбен албум /книга?

# 668
Точно за сватбени не знам, но съм ползвала Мария Немска и Таня Коритарова. От втората останах много доволна от качество на услугата, отношение въобще мн готин човек. За първата не мога да кажа същото:)

# 669
Дидо Докторов.

# 670
  • Пловдив
И ат мен глас за Дидо Докторов.
За фризьор мога да препоръчам, но се намира в Кючука.

# 671
  • Пловдив
Нончев, но не работи със здравна каса, прегледа преди три месеца беше 50лв, с включен ехограф.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 07:31 от violence

# 672
  • Пловдив
+1 за Нончев

# 673
Здравейте, може ли да препоръчате автоинструктор за В категория. Да е търпелив и спокоен и да обяснява добре.

# 674
Витко Гочев от учебен център “Трансинг”
Здравейте, може ли да препоръчате автоинструктор за В категория. Да е търпелив и спокоен и да обяснява добре.

Общи условия

Активация на акаунт