Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 57 444
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Харесва ми LadyBox, с нетърпение си я чакам. Януари само заради пудрата ще си я взема, че съм и метнала око от доста време, ама 30лв за проба не ми се даваха. А имате ли номерца вътре, нали имат игра в момента с награди или само единични кутии имат номера 🤔🤔🤔
Аз нямах номерче🤷🏻♀

# 167
  • Пловдив
Сега ме заинтригувахте с тази пудра. Колко е кутията по принцип?

# 168
Сега ме заинтригувахте с тази пудра. Колко е кутията по принцип?
18,99лв е месечната кутия.

# 169
А къде я видяхте, че ще я има? Специално им гледах всички профили в соц.мрежи и сайта, не видях разкрит продукт.

# 170
  • София
greenbabybee, в поста на OliaMirchovska има снимка със sneak peak на пудрата в януарската кутия на Леди бокс. Сложили са й го в кутията, която е получила и показала.

# 171
Ааааа там ли било, благодаря! Не съм догледала. И аз бих си я взела, с мазна кожа съм и досега не съм ползвала такъв тип пудра. 19лв е доста ок цена на фона на пазара.
Може ли еднократно да се поръчва или като белбокс трябва да се абонираш/разабонираш? 😁

# 172
Здравейте,
ето я и моята LadyBox кутия Simple Smile

Може ли да я снимате по- хубаво, защото снимката е много размазана. Някои от продуктите и може би мострите са различни.

О, много е яка

# 173
  • София
jazzzzy, OliaMirchovska, Tangerine, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
greenbabybee, гледам, че има избор: месечна кутия и еднократна кутия на една и съща цена са. Ще поръчам и аз януарската, когато я пуснат, заради пудрата.

# 174
Харесва ми LadyBox, с нетърпение си я чакам. Януари само заради пудрата ще си я взема, че съм и метнала око от доста време, ама 30лв за проба не ми се даваха. А имате ли номерца вътре, нали имат игра в момента с награди или само единични кутии имат номера 🤔🤔🤔
Какъв е вашия номер?

# 175
  • София
Редовната на Ladybox някой дали поръча?

Не е зле коледната за цената. Simple Smile

# 176
  • София
Чак днес си взех TooGood кутийката, излезна 44лв с доставката. Нещата дойдоха в дървена кутийка за салфетки (на заден фон), която ще си ползвам. Като цяло ми харесва, но ще помисля дали бих повторила на този етап.

# 177
Какъв е вашия номер?

Аз нямах номерче. Само тези, които имат, печелят подарък. Така и не разбрах изобщо къде са тези номера.🤷🏻♀

# 178
Някой наясно ли е как да се включа в играта на Белебокс?

# 179
Момичета, ето и двойната коледна кутия на Pick N Dazzle. Вие преценете дали си струва, според мен- не. Продуктите за коса са само 2- смешни в още по- смешни количества🤦🏻♀. Коледните неща са цели 4 и са си чист пълнеж. Единствено тези за лице дано си заслужават и някои от тези за тяло🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт