Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 713
  • 746
  •   2
Отговори
# 450
  • Варна
Благодаря, Didi. Известно ли е, кога ще започне  изпращането на кутията?
Good Box
януари
Доставка на 20-25 януари

# 451
Явно продуктът на Milanesi от Януарската кутия на Кибрит, ще бъде този https://milanesiskincare.com/products/active-dren-cryo-gel. Звучи интересно, много ми беше харесал антицелулитния продукт на A for Avocado в една от кутиите на Goodbox. Надявам се и този да е добър.

Имате ли отзиви за нощния крем Monuskin в goodbox?

Искам да споделя мнението си за продуктите от кутията на Кибрит в колаборация със Saff. Измиващият продукт е много приятен, лек аромат, аз го използвам като втора стъпка за почистване, след олио и много ми харесва ефекта му. Кожата остава мека и гладка, единствено консистенцията му ми е доста относителна.
Лосионът за тяло не е лош, но не се различава по нищо от дрогерийните лосиони, не виждам как редовната цена е оправдана.
Серумът ми допада като действие, но докато го нанасям, усещам една лепкавост, която определено би ме спряла от повторно закупуване. За тонера нямам все още впечатления, тъй като доизразходвам друг.

# 452
🤩 Продукт, който съчетава в себе си #италиански почерк, финес и страхотни съставки! 🍃 Това е изненада от Milanesi Skincare на стойност 105 лева, която ще откриеш в нашето #януарско кибритче. 🤗

💃🏻 Нещотърсачите ти подсказват, че този продукт е подходящ за ежедневна употреба и ще ти помогне да пребориш:

🛌 Умората след дълъг работен ден
🏃‍♀️ Чудесен начин за релаксация след тренировка
🌀 Подобрява микроциркулацията
🌿 Комбинира масло от мента и ментол
🍊 Съдържа още алое вера и екстракт от мандарина

🥴 Януари месец е изпълнен с много планове, задачи и мечти, а с нашата кутийка искаме да ти напомним да спреш за миг и да си подариш необходимото време за почивка и грижа... 🧘

🎁 Всичко необходимо ще откриеш на едно място в първото издание за януари в което те очакват 7️⃣ разнообразни продукта на обща стойност над 250 лева!

📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january
📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january

# 453
  • Варна
Значи ми отпада Кибрита.... не харесвам антицелулитни кремове.Беле също не ми допадна с това блестящото....,а и имам достатъчно насъбрани шампоани.
 Май ще взема Гуд бокс, че имам нужда от крем , пробиотичния ми свършва много съм доволна от него, скоро и околоочния ми свършва надявам се да изкочи от някъде някой следващия месец. Измивна пяна за лице не харесвам, ама ще я преживея, няма да ми е излишна....

# 454
Гууд ме спечелиха обичам пяна за измиване на лице ❤️🙂👍🌞🥳🥳🥳🥳А за кибрит съм пас.Може би някой друг месец ще поръчам и от тях 🙂

# 455
И аз ще взема Гуд бокс, хубави са разкритите продукти и ще си ги използвам, винаги съм харесвала кутията, но след лятната почивка надминават себе си 😍

# 456
Крема за лице на monuskin беше приятен-лекичък, бързопопиващ с ненатрапчив флорален аромат, хареса ми, ползвах го лятото.

# 457
GoodBox се стараят малко повече сякаш.
Изключвам мърлявата кутия на Symbiosis, която ми изпратиха, но поне продуктите бяха доста добри. Това ми беше и последната тяхна кутия.

Не видях моментален ефект от тях, както например от 111skin, но миришеха много хубаво. Не обринаха, не бяха мазни, аз бях ОК.
И да не проработят за вас, със сигурност няма да навредят.

Ще си поръчам януарската на GoodBox и аз.

# 458
Аз поръчах G box и Кибрит ☺️

# 459
Аз се колебая за Гууд Бокс.
Миналия месец не ме изкефиха лутииъе лато цяло. Много от нещата подарих и се занулих.
Беле Бокс и на мен са ми изпратили кутия, но аз бях поръчала еднократно, а те са ми направили абонамент. Все пак не я искам и им писах, бяха разбрани и казаха, че ще я препратят. Доста са мили.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 23:44 от тинити

# 460
Аз се колебая за Гууд Бокс.
Миналия месец не ме изкефиха лутииъе лато цяло. Много от нещата подарих и се занулих.
Беле Бокс и на мен са ми изпратили кутия, но аз бях поръчала еднократно, а те са ми направили абонамент. Все пак не я искам и им писах, бяха разбрани и казаха, че ще я препратят. Доста са мили.
Поръчките при Белбокс са само с абонамент.

# 461
  • Варна
✅ Тази година искам...
Готова ли си с твоите желания или да подскажем...?!
💥 ECOOKING се завръща с любими и нови продукти в 4 нови Сезонни кутии за вашите Новогодишни обещания за красотата
👉 https://---shoretner923-Seasonal_boxes

# 462
  • София
Някой може ли да swatch-не блясъка от кутията на Белебокс? 🤗

# 463
Вероятно е обсъждано, но мнение за продуктите на Naobay? Замислям се за GoodBox. Не съм взимала до сега тяхна кутия.

# 464
Вероятно е обсъждано, но мнение за продуктите на Naobay? Замислям се за GoodBox. Не съм взимала до сега тяхна кутия.
Aз днес извадих серума от коледната кутия на GB и се мацнах за първи път- стра-хо-тен, много ми харесва. Ароматът-малко странен, на дърво, но на мен и той ми харесва 😉

Общи условия

Активация на акаунт