Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 925
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Може и да имаш късмет да не се случи. При дъщеря ми беше наистина зловещо - няколко месеца скункс, после затишие, пак скункс и така около 2 години, между 12 и 14 години. Нито къпане помагаше, нито дезодоранти - нищо.

# 496
  • Пловдив
Одорекс в никъв случай. Ще кисна в сода, яб.оцет, чаено дърво...ще редувам.
А какви кожени маратонки за тийн има? Те не харесват кво да е Simple Smile а и в топлото с такива ще е по-лошо май...

# 497
  • София
От тези плетените маратонки?

Ей, какви хубави бях поръчала от aboutyou, на Скечърс, на страхотна цена и ми ги отменили, нямало наличност. Тийнът щеше да ги хареса, фен е на марката.

Иначе маратонки от естествена кожа им али? На нормлана цена? Щото май повечето са си изкуственяци.

# 498
Маратонките на синковеца не са кожени. Сега ги загледах - май е някакъв велур. Ама предвид цената им, би трябвало да е естествен велур. Аз хич не разбирам от тези неща - дори естествена от изкуствена кожа не мога да различа.
Нашият е на вълна Найк и нищо друго не иска да носи. За лятото му взимам платнени мратонки, за да не го запаряват, обаче той им вижда сметката много бързо. Миналото лято скъса 3 чифта за 1 сезон. Няма смогване. Казах му, че като стане на 16 започва да работи и сам ще си купува маратонките. Пък ако иска и по 5 чифта да къса на сезон. То няма смогване. На последния чифт подметката беше толкова изтъркана отдолу, че беше гладка, като стъкло. Никакъв грайфер не беше останал. Нямам идея какво е правил с тях, за да се изпилят грайферите така.

# 499
И ние се къпем и перем всеки ден. Имаше период, в който бях решила, че такава е вече неговата характерна миризма и трябва да я приема за даденост и да свикна. Слава Богу, в момента има затишие и след баня си мирише на къпано.

# 500
Ние по принцип си се къпем и сутрин и вечер. А на ден се преоблича Мин 3 пъти - с униформа на училище, после на спорт, после кондиционни тренировки, в къщи… навсякъде нов сет, чисти дрехи. Ако реши да отиде на бокс вечерта, съвсем я окъсваме.

# 501
Найк и само Найк за обувки.
Есента беше голям зор за конкретен модел, доплати си над моята психологическа граница (аз нямам толкова скъпи обувки).
Една седмица мърмори колко са тежки, нооо: " Трай, бабо, за хубост!"

# 502
Ох тези Найк. Той е с много малък крак и Найк са само диабет ски модели. И ме убеждава да дам $600 за някакви супер дуперски в неговите очи. Казах му да забрави, за носени маратонки, размер плавник не давам пари. Сега чакам да излязат най- новите модели та да му взема. То от официалният сайт са по $90-$100

# 503
обувки от ест. кожа ползваме само

# 504
Това е изпробвано и ефикасно за смрадливи крака

# 505
Моят син не е претенциозен, не държи на марки, но обувките са само Найк. Като беше съвсем малък им казваше "обувки с тикче". И тъй като за друго няма претенции, а има леко висок свод, реших, че само те са му удобни. А май се оказва тренд някакъв при момчетата.

# 506
Разбира се че има маратонки от естествена кожа за тийнове. Никой не твърди, че са евтини, обаче пък са доста здрави и спокойно изкарват докато кракът ги надрасте.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 07:48 от мама-ени

# 507
  • Пловдив
Сега купихме преди мес.Ню баланс...иначе само Асикс. Ще мисля кво и как...
Мерси за мненията.

# 508
Не знам от къде се появи тази мода с Найка. Адидас са в пъти по-здрави и издръжливи от тях. Купувала съм Адидас - не мърдат, въпреки, че синковеца ги подлага на всякакви изпитания. И си ги е носил, докато му станат малки вече. С Найка такъв случай не сме имали. На дъщеря ми /9г/ й купувам Адидас - не мърдат. Даже се е случвало да ги подаря, като й станат млки. Една пералня и са, като нови
И нашия се беше метнал на някакви Джордънки за 300+ лв, обаче му казах, че такива обувки ще носи, когато спрат да му растат краката. А най-вероятно и, като започне да си изкарва пари и да си ги купува сам. На мен ми писна да давам пари за неща, които се носят само по няколко месеца.

# 509
  • В полите на Пирин планина
Малкият няма претенции за обувките. Големият носи вече две години на Пума с мемори пяна. Купувам на намаления от сайтове. От естествена кожа са и излезнаха много здрави. Иначе, като сложа и разхода спортни обивки - бутонки, стоножки и вратарски ръкавици трябва да се гръмна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт