Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 951
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
В About You може да пробвате. Там има богат избор. Моят тийнейджър категорично не иска да носи скъсани дънки, затова ми беше трудно да попадна на такива.

# 301
  • Пловдив
То и моя до сега не щеше, ама на... Simple Smile
Тия гледам, че имат и намаление с код https://www.cropp.com/bg/bg/8673g-09j/spodnie-m-cr
но не мога да преценя дали са по-тънки, че предния модел мн.твърди и плътни.

# 302
Това му е лошото на онлайн пазаруването Simple Smile Не можеш да ги пипнеш.
Пише че имат еластан, може и да са по-меки

# 303
  • В полите на Пирин планина
Големият си купува от HM. Simple Smile

# 304
  • Пловдив
Големият си купува от HM. Simple Smile
има само 1 модел такива..
Мерси за идеята.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:37 от mystic woman

# 305
Зара имат готини дънки

# 306
Здравейте момичета. Гледах по-назад в темата-2019г. е коментирано за удобен стол, но хем да е удобен за писане, хем да е и геймърски. Нека тези, които са купили такъв на своя тийн да споделят. Моето момче е високо 176 и е около 60кг. Ошашавих се да гледам в сайтовете, то най добре е да се пробва, но от сайт е по-евтино.

# 307
Погледнете стол Markus от ИКЕА. Много удобен се оказа.
Купих го за себе си, но големия ми го отмъкна. Купих втори, малкия си го хареса. Техните геймърски не са ми удобни и май ще купувам трети.
Стол е добре да се пробва на живо, пък после го потърсете и онлайн, може да го намерите по-евтин.

# 308
  • София
Нашият стол е от Юск, Геймърски стол HARLEV, след доста проби си го избра и на мен също ми се струва доста удобен, от време на време го заемам:)

# 309
Геймърският стол на момчето вече не му харесва. Предпочита работния стол на баща си.
И да питам- иска да му купя някаква верига за врата. Как/с какво име да ги търся в нета? Все още снимка не ми е представил.

# 310
  • София
И аз да се включа в темата с двама пресни тийна навършили 13 г. преди месец. Тъй като гледам сте на вълна покупки имам и аз един въпрос: Откъде намирате качествено памучна бельо без щампи и картинки на анимационни герои? Под бельо имам предвид включително и пижами. Моите отказват да носят всичко, което има намек за щампа или надпис. И докато с дрехите тук таме се намира по нещо дюс, то с бельото удрям на камък. Последно взех някаква пижама с дребна щампа от Хари Потър от Лидъл, но само единия кандиса да носи такава.

# 311
  • Deutschland/HE
За пижами виж детския сектор на Манго, за боксерки виж в H&M.

# 312
И аз да се включа в темата с двама пресни тийна навършили 13 г. преди месец. Тъй като гледам сте на вълна покупки имам и аз един въпрос: Откъде намирате качествено памучна бельо без щампи и картинки на анимационни герои? Под бельо имам предвид включително и пижами. Моите отказват да носят всичко, което има намек за щампа или надпис. И докато с дрехите тук таме се намира по нещо дюс, то с бельото удрям на камък. Последно взех някаква пижама с дребна щампа от Хари Потър от Лидъл, но само единия кандиса да носи такава.
Взимам най малкия размер мъжко бельо.

# 313
ХS мъжка номерация отговаря на 164-170 детска

S мъжка номерация отговаря на 170-176 детска

Отдавна минаха на мъжка номерация моите момчета.

# 314
  • Deutschland/HE
Mößbauer, ако са много слаби е проблем. На синът ми са му широки и детските 164-170, с блузите се оправяме някак си, но с дънките е трудно (всичко му е супер широко в талията).

Общи условия

Активация на акаунт