МАРТ все още далече, маминка усеща своето човече

• 13 447
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив Белащица
...Обаче като стана много зле
се наложи да взема шоколадче комфорт или направо сена на таблетки.

Мисля, че не трябва да прибягваш до точно тези начини за разхлабване. Другият път говори с лекар, на мен моя ми каза в никакъв случай такива шоколадчета и сена, защото са много силни, затова Дуфалак.

# 121
Здравейте и от мен Simple Smile
Пола на нашето бебче се оказа ,че ще бъде пълна изненада WinkСрамежливо е и не иска да се покаже Embarassed
Да ви се похваля - довечера се нанасяме в изцяло обновеното ни старо жилище . Шестмесечният ни ремонт приключи  Simple Smile
Започвам малко по малко да се приготвям вече за бебчо Simple Smile

# 122
Здравейте и от мен Simple Smile
Пола на нашето бебче се оказа ,че ще бъде пълна изненада WinkСрамежливо е и не иска да се покаже Embarassed
Да ви се похваля - довечера се нанасяме в изцяло обновеното ни старо жилище . Шестмесечният ни ремонт приключи  Simple Smile
Започвам малко по малко да се приготвям вече за бебчо Simple Smile
ехе Бопси ,честито.Желая ви една много романтична вечер Heart Eyes

# 123
Момичета, доки ми каза за някакви витамини " О мама" английски пакетирани в БГ. Някой знае ли нещо за тях?

# 124
Добро утро! Хубав ден на всички Simple Smile
За витамините "О'мами" само реклами съм виждала, нямам впечатления. Но щом доктора ти ги е препоръчал, би трябвало да са добри Peace

# 125
Вие замисляли ли сте се за замразяване на стволови клетки? Имаше такава тема в "Майки - бъдещи и настоящи". Аз напоследък все повече мисля по въпроса. По принцип не можем да си го позволим, ако го направим, ще бъде "с клизма", дето има една приказка Simple Smile Обаче в последно време доста се коментира въпроса и аз се замислям. Освен финансовото затруднение, това, което ме спира, е че някак си не съм сигурна доколко качествена е услугата, която се предлага в БГ, а и май не всички, които се занимават с това са лицензирани от Агенцията по трансплантации (или както там се нарича съответния държавен орган). В болницата, където ще раждам (Тина Киркова), доколкото разбрах манипулацията се прави от екип на клиника "Малинов", а пък за тях най-малко информация има. Също такак от това, което прочетох, разбрах, че технологията на замразяване в момента дава "годност" на клетките 15-20 години. което пък ме кара да се замисля дали не е по-добре ако имаме второ дете (а аз се надявам да имаме, живот и здраве), да замразя негови клетки с идеята, че евентуално биха могли да се ползват и за по-голямото дете  Embarassed В крайна сметка май идеята, до която стигнах (подсказана от едно от менията в гореспоменатата тема), е да даря стволови клетки от бебето ми на дарителска банка за стволови клетки, ако до пролетта в България се направи такава и стига това да не е свързано с големи разходи от наша страна. Само да спомена и че четох, че в Зап. Европа сумата, която се заплаща за замразяване в частна банка за стволови клетки, е доста по-ниска от тази в БГ  Confused

# 126
Замисляла съм се,хората и кредити теглят за да го направят....,  не искам да дърпам дявола за опашката. Господ да ни пази дечицата, едва ли можем да "огреем" навсякъде. Praynig

# 127
Цитат
Вие замисляли ли сте се за замразяване на стволови клетки?
Тези суми са просто непосилни за мен. А кредити и без това имаме до изнемогване. Предпочитам да осигуря дом за децата си.
Пък както казва Дейна - Господ решава.
Надявам се да не се стига дотам, но знам че не можеш да опазиш детето си от всичко. Понякога съдбата е толкова жестока само 1 миг и всичко вече е различно. Затова не се замислям.
НО, ако имах парите бих ги дала.

# 128
  • Пловдив Белащица
Относно стволовите клетки единствено, което съм се замисляла е за даряване. А относно замразяването на такива от беби съм много скептично настроена, първо болестите, за които могат да се ползват са все такива, които са типични за по-средна възраст, а клетките се пазят 15-20 г. Отделно дали ще има специалисти, които да знаят какво да правят с тези клетки, когато се наложи, а да не говорим дали ще са качествени след размразяването. Според мен минусите са повече от плюсовете.

# 129
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте пак и от мен Hug!
Таня, не знам как да ти благодаря за подробното инфо Hug!

Зайко, Честита ти мома Hug! Ще измислите име, има много красиви имена за девойки. Ако се затрудняваш много - свиркай Whistling, аз имах много идеи за женски имена, ама уви Blush...

Аз си продължавам с киселините, но още съм далеч от това да свикна с тях. То с такова чудо ще ми е трудно. Корема ми днес е по-голям от вчера. Вече съм спокойна, че наистина все едно беше се вдлъбнал ooooh!.

# 130
Муцуна, може бебчето тези дни да се  е било намърдало в някой ъгъл на стомаха ти и затова да ти се е струвал спаднал  Wink Зайо, за имената мога да ти предложа нашия вариант - харесваш си една буква от азбуката и мислиш имена с нея. Ние така си избрахме "К" и намислихме няколко хубави именца за момиче. Rolling Eyes За стволовите клетки - и на мен ми се струва малко все още несигурна работа, така че ние няма да замразяваме. То всичко е Божа работа, така че ще оставя нещата в неговите ръце.

# 131
Аз честно казано не съм се замисляла за стволовите клетки. Това, което съм чела е, че цената е приблизително на европейските клиники, но в никакъв случай по-скъпа.

Относно болестите - не мисля, че са само срещу болести, които се появяват в средна възраст. Например има доста деца, които са болни от левкемия, които се нуждаят от трансплантация, която е доста по-рискована и несигурна.

Но ще се запозная по-добре с въпроса. Обаче и на мен не ми се иска да дърпам дявола за опашката, а и това все пак струва доста пари...

# 132
Цитат
Ще измислите име, има много красиви имена за девойки
Ох, аз пък така си мисля за мъжките имена  и за мъжки идеи много Sad
 Та затова  Whistling идеи приемам  Hug
Уини, не си харесвам и буква даже, по-скоро гледам по имена...защото няма да я кръщавам на никого....пак  Simple Smile Та може да споделиш вашите идеи..аз имам време. Както и предния път няколко дни преди да родя ще го решим сигурно.. Embarassed

# 133
Zayo, давай мъжки имена , на мен нищо не ми идва в главата все женски ми се въртят...

# 134
Zayo, ние най-накрая си харесахме Кая, Киа или Карина за момиченце или Давид за момченце. Ако си харесаш някой от женските, заповядай  Wink

Общи условия

Активация на акаунт