МАРТ все още далече, маминка усеща своето човече

• 13 449
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Eто ме и мен след прегледа при Томова
Та момичета офертата ми е:

Заменям здраво момИченце за здраво момченце

Laughing Laughing

Ми то е ясно - чакаме още едно момиче, каза че е здравичко и всичко му е наред  Praynig

# 106
Цитат
При разкритие 8-9 см, болките са силни и се появява усещането, че ти се пишка. Трябва да се опиташ да го направиш, носят ти подлога. Ако не можеш, а пък пикочния ти мехур е пълен можеш да решат да ти сложат катетър.
Като четох това се сещам как като ми почнаха напъните още в предродилното и лекаря ми каза да напъна...мале как хвръкна всичко и го оплиска...чак подскочи назад и така ме изгледа странно и изненадано..ужас. След като родих умрях да се смея на случката, ама тогава не ми пукаше.. Embarassed

Преди това исках подлога, ама не можах да се изпикая, макар че уж ми се ходеше Cry

# 107
Зайо, и ти като мен си знаеше!  Grinning

Дрешки въобще няма да купувам никакви, защото имаме солидно наследство от баткото, а и него го обличаме в момента за зимата.

Когато се роди, ще му купя естествено и нещо новичко и хубавичко.

# 108
Зайо ,първо честита ти мома , да ви е жива и здрава !!!
За размяната съм готова , трябва да се видим да обсъдим подробностите . Simple Smile

# 109
Зайо ,първо честита ти мома , да ви е жива и здрава !!!
За размяната съм готова , трябва да се видим да обсъдим подробностите . Simple Smile

Wink newsm80

# 110
Цитат
При разкритие 8-9 см, болките са силни и се появява усещането, че ти се пишка. Трябва да се опиташ да го направиш, носят ти подлога. Ако не можеш, а пък пикочния ти мехур е пълен можеш да решат да ти сложат катетър.
Като четох това се сещам как като ми почнаха напъните още в предродилното и лекаря ми каза да напъна...мале как хвръкна всичко и го оплиска...чак подскочи назад и така ме изгледа странно и изненадано..ужас. След като родих умрях да се смея на случката, ама тогава не ми пукаше.. Embarassed

Преди това исках подлога, ама не можах да се изпикая, макар че уж ми се ходеше Cry
зайо същото се случи и с мене,дадоха ми подлога,но работа не свърших,свърших  я
после Grinning,ама пък хич не ми пукаше Laughing
PS:Честито ти момиченце  bouquet

# 111
Зайо, честита принцеска   bouquet Погледни от хубавата страна, поне момиченце знаеш как се гледа Wink А и сега има интрига - дали да мислиш за трето Wink

# 112
Честито ЗАЙЧЕ!!!
Дано само да не се окаже,че Томова вижда момичета за всички!
Принцеси ще си гледаме и това е!!!
Поздрави на всички! Heart Eyes

# 113
Здравейте с днешна дата и от мен! Simple Smile То май стана късно, но...
Изчетох какво сте писали - мога да се включа в темата за запека  Embarassed
Имах такъв проблем в началото на бременността - много ме мъчеше, защото досега
винаги съм ходила редовно до wc-to. Общо взето повече плодове - ябълки например, кисело мляко
вечер, може и с мед, за мюслите с кисело мляко съм твърдо "за". Обаче като стана много зле
се наложи да взема шоколадче комфорт или направо сена на таблетки.

# 114
Вече втори път чета лекциите на Таня Генова и ми се иска да благодаря, че споделя
уроците от училището   bouquet
Обаче всичко звучи толкова страшно, че май повече избягвам да мисля
за раждането..... Sick

# 115
Танче, голямо благодарско за лекцията  Hug  Hug И аз я четох 2 пъти. На зайчето, честита мома! Ама тя си имаше и предчувствие де...И аз си мисля, че моето ще е момиченце, но не знам дали ми ще ми излезе вярно 6тото чувство  Wink

# 116
Момичета, благодаря ви за съветите за безсъние.  Hug Ще ги изпробвам и ще докладвам резултатите  Wink
Муцуна И на мен ми се струва, че корема ми е намалял. Може би просто сега расте по бавно? Не си товари главата с излишни притеснения  Hug Съжалявам за киселините, които те мъчат. Единственото, което мога да препоръчам е да избягваш да ядеш след 6ч вечер и никакво газирано  Peace Содата помага временно, но после киселините са по-силни.
Ох като прочетох за кисело мляко и се сетих нещо много важно. Ако имате силни киселини в никакъв случай не яжте киселото мляко направо от хладилника. Моя приятелка направи такова изпълнение и лежа в болница 2 седмици на системи в 8я месец. Пресича стомаха, особено ако е имало и повръщане.
Благодаря на Таня за лекцията  Hug

# 117
Добро утро от мен! Heart Eyes

И аз благодаря на Таня за хубавите уроци! Hug

zayo честито ти  reverance принцеса!

Ние още незнаем какво ще е нашето.  newsm78 Другия път, стига да не е толкова срамежливо, може да видим. Embarassed В противен случай, ще бъде  easter изненада!:)

# 118
  • София
Много хубава лекция Simple Smile
Ето малко разлики (говоря за ШЕЙНОВО-София):
- за документите: трябва търпение и е малка вероятността да прочетете нещо Simple Smile. Дръжте си личната карта в себе си(в багажа) че после ще трябва като се записва бебето (аз моята я дадох на мъжа ми с багажа с които не ми трябваше в болницата)
- нощници не дават на всякъде (това за София) даже и чершафи искат някъде #Crazy Money което е пълна лудост щото не се знае кой какво ще донесе(от гледна точка на стерилност). Във ВИПовете няма проблем да си с твоя нощница.
- за гащите: може стига да си ги махаш преди визитацията. Дори лекарката ми ми каза, че е препоръчително да си без тях за да диша раната/ните (аз бях шита след разрез, за да нямам разкъсвания и по-лесно заздравявало).
- за храната: аз нямах нищо пък и то не ми се ядеше

# 119
Благодаря ви  bouquet
Честно казано като се замислих, добре че ще е момиче. На нас момче не ни трябва, ние си знаем защо   Grinning
А иначе Томова каза: "абе много момичета в последно време нещо"  Laughing
А пък за бебето, понеже влязохме с Деница каза: "здраво бебче, ама без пишка"  Grinning
И понеже влязохме с Деница и тя се размрънка ме гледа някъде около 10-15 мин  Simple Smile

Обаче лошото на това че ще е момиче, е че трябва много да мисля име, а наистина този път незнам..нищо не си харесвам  Confused Таткото оказва да участва и е оставил на мен, а аз незнам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт