Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 42 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Колпоскоп се казва уредът.
Здравейте, моля за помощ при разчитане на цитонамазката ми. Да се притеснявам ли?

След 6м пак на цитонамазка и колпоскопия.Има някакво възпаление, лекарят ще
каже лечение дали ще има.

# 226
  • София
Ще ида, аз имам нещо като ранична на шийката, което не успяват да го разгадаят. HPV тест - отрицателен.

# 227
На колпоскопия какво виждат?

# 228
  • София
Предстои да ме гледат. Последно миналата година нищо притеснително не се видя.

# 229
Предстои да ме гледат. Последно миналата година нищо притеснително не се видя.
А образуванието на какво им прилича, йод негативно ли е (на колпоскопията)?Искали ли са биопсия или само го наблюдават?

# 230
  • София
Уж на нищо притеснително. По-скоро като леко възпаление на шийката. Биопсия не ми е взимана до момента, ще видя в петък какво ще кажат.

# 231
Здравейте момичета, имате ли мнение за д-р Иван Крумов?
Време е да отида на профилактичен, а до Карагьозов няма шанс да се доредя, а пък не искам да отлагам.
За този лекар има часове в супердок и е от екипа на Карагьозов.

# 232
Ако е младия лекар от екипът е много добър. Доверете му се! Ако нещо не е в силите му винаги вика се допитва до Карагьозов.

# 233
  • София
Не съм ходила при него, но отзивите са чудесни и вместо да чакам 1 година, бих отишла при него.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:40 от denizara

# 234
Ето този е: https://www.hippoland.net/magnetic-blocks-konstruktor-21-chasti- … -rozov-otg0903151
Не съм ходила при него, но отзивите са чудесни и вместо да чакам 1 година, бих отишла при него.

Грешен ви е линкът.
Аз съм била преглеждана от д-р Крумов преди операция на миома. Много е приятен и мил. Друго не мога да кажа.

# 235
Момичета,знаете ли Карагьозов как прави LEETZ ? каза ми местна упойка, къде я бият,боли ли. Като раждах бях със спинална и вярвайте ми не бих родила пак така,беше ужасна болка като ми забиха иглата между прешлените . Настръхвам само като си го спомня. :'(

# 236
  • София
Здравейте,
Това е резултатът ми от цитонамазката 2м след раждане, кърмя. Притеснява ме, никога досега съм нямаша 2С. Някой сблъсквал ли се е с такава? Иска ми се да запазя час за Карагьозов и да я повторя, но едва ли ще успея.
[hidden]

[/hidden]

# 237
  • София
Ето този е: https://www.hippoland.net/magnetic-blocks-konstruktor-21-chasti- … -rozov-otg0903151

Грешен ви е линкът.
Аз съм била преглеждана от д-р Крумов преди операция на миома. Много е приятен и мил. Друго не мога да кажа.

Да, извинявам се, не съм успяла да копирам правилния линк, но така става през телефона..

@Диана, упойката се слага в шийката.Нищо не боли и няма нищо общо с раждането.

# 238
Благодаря Ви. 
Аз все повече се отчайвам, защото една ми писа на лични,че след конизация всичко се върнало и нямало спасение. Била съм висока група цин 2-3 Sad

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 09:28 от Diaanaa90

# 239
Ще чакам отзиви за този Крумов. Имаше още един младичък от Вита, също с добри отзиви. Ама и аз ако отида и нищо ми няма само суперлативи ще напиша

Общи условия

Активация на акаунт