Любители на котки - Тема 167

• 27 630
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Преди да вземем Хари,се прибирахме не помня откъде надвечер с майка ми и точно по мяукане се ориентирахме и  видяхме едно момиче с коте.
Майка ми само дето не отмъкна котето,но момичето каза,че си е нейно и два дни го е търсела да намери и ще си го гледа.Чула го е да мяука.Дано са добре и да са щастливи заедно.
Явно е зов за помощ наистина мяукането.
Но не всяка котка го издава,някои се скриват...

Catlover 21,големи са сладури!
Почиват си и дремят блажено...

Някъде зад Хари на едната снимка се вижда как ми е сбутал в ъгъла коледната джиджавка...
Повечето неща,които сложа по шкафчетата,просто минава и събаря.Ако съм толкова нахална да ги сложа пак,пак минава и събаря...Елха не вярвам да оцелее в една стая с Хари,толкова е до болка любопитен,че няма да я остави намира докато не подуши и разгледа всичко,като за целта ще я събори вероятно...

# 391
Започвам с мини венци за масата. После оставям уж случайно нещо без брокат и НЕчупливо-като шишарка например до масичката.
Елхата е върха на сладоледа.
Тъй като взехме жива в саксия-душат, точат, ядат, а аз мета ли мета иглички.
Това е разибра се докато не ги нашляпам с чехлата. Тогава вече можем да вечеряме спокойно на коледната трапеза.
Съответно след Коледа, елхата се оставя пак на терасата докато не стане време да се засади.
Котешка Коледа 😂

# 392
Заки, беше си опнал и залепил лапичките на задните си крака на парното, но ме усети, че искам да го снимам. Явно  на котките ни им е топло в къщи. И Фин и Зак често се опъват директно на ламината. Отдолу къщата е куха и пода е студен Зак е порядъчно накичен от "сестра" му Направи гердан за него с нейното име и гривна за нея с неговото. Срга Зак е с три или четири нашийника. Друга украса не ни трябва 😀. Иначе имаме по первазите неща, но Зак не ги отразява, докато Фин си намираше място между тях и спеше върху первазите и парното.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:11 от red soul

# 393
Томи започна да хапва. Явно обезболяващото действа. Сложиха петдневна инжекция.

Дано да се вижда края на посещенията в клиниката!

# 394
utro77, стискаме палци и лапи бързо да се оправя Томи.
Аз украса нямам вкъщи. Откакто живея сама никога не съм украсявала. Блеки обича да лежи на перваза, който е над парното, на топличко. Иначе ми прави впечатление, че лапите му често са студени.
Знам че не трябва да ми е гузно, че е сам за ден, но уви ми е. На него никак не му е гузно като ме буди в 5 сутринта Joy

# 395
Малката ни мацка, която МС и детето доведоха вкъщи мяукала много. Тя и когато беше вече у нас, само обикаляше и маукаше пронизително. Нищичко не хапваше и не пийваше.
Голямата не мяукаше. Тя и сега не издава дори и звук, когато е изплашена, застрашена или когато я боли. Стои в ступор сякаш. 😥
Говори ми най-вече, когато иска да ѝ обърна внимание. Разбирайте да я погаля 5-10 секунди и след това да ме надраска, да се отдръпне на безопасно разстояние и да започне да се изпъва, протяга и вие под любящия ми поглед. 😆

# 396
Ох, да се оплача. Имах скоростно водене на ветеринар. Забелязахме, че Майкъл си затваря дясното око днес. Като успях да го хвана видях, че има гноен секрет и тъй като ветеринарите са до 16ч, успях да се оправя и да стигна по най бързия начин. Оказа се, че някъде си е надрал окото и сега ще слагаме 5 дена два вида капки и в събота на контролен преглед.
Иначе е 4.84кг.

# 397
  • София, Лагера
... еми... запознайте се с Пудинг... в момента плаче в кухнята. Джинги се крие под леглото. До преди 1 час Пудинг беше в една клиника, 4 месеца живяла в клетка с братчето си и сестричето си. Като ме видя и веднага дойде да се гушне, замърка ми. Страх я е, но не се дърпа, не драска, не бяга, само трепери и мяче.
Аз не отидох за нея, а за сестричката й. Но сестричето не пожела да ме погледне дори. Това само излезе и се навря в мен. Всички доктори казаха, че е много мила, дружелюбна и неагресивна котчица. Интересно, че като излезе от клетката, наоколо имаше и още 2 докторки и аз. Котето си ги познава. Не отида при тях, а дойде при мен.
Ето, по трудния начин ще се сбъдне мечтата на Тервел да имаме три котки... дай Боже!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:03 от Ноеми

# 398
Браво Ми много е гот"ена !
Гледа с умен поглед! Дано и Мюсли се появи и щастието ще е пълно. За Коледа стават чудеса!

# 399
  • София, Лагера
За Коледа - на всеки човек по една котка! Тъкмо няма да се караме.

Те нали обикновено се крият в началото... а това обиколи апартамента и се настани на трона на Джинги в кухнята Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:12 от Ноеми

# 400
За Коледа - на всеки човек по една котка! Тъкмо няма да се караме.
У вас или у нас?
Аз като прочетох, се зарадвах, че пожелаваш на всеки тук по още едно коте. 😻 Но после се усетих, че говориш, че у вас вече за всеки ще има коте.

# 401
  • София, Лагера
Hug Ааа, ама и на вас пожелавам по още едно коте! Heart Eyes

# 402
Разкошен Пудинг!

# 403
  • Бургас
Пудинг какви очи е направила...Уплашена е,но е нормално,всичко е ново.
Много е сладка!
❤️ ❤️ ❤️
Дано се харесат с твоята котчица.
Хубаво е,че са я излекували,да са живи и здрави хората,които са я занесли и хората от клиниката,които не са я изгонили обратно навън!
И най-вече вие,Ноеми,ти,децата и котките,да се радвате много едни на други!
Познала си те е.
И Харо още щом дойде у нас ,се кри около час в една библиотечка,после ме гушкаше,мъркаше,реши,че ще спи на леглото,даваше лапи да го вдигам,не можеше сам да се качи.Аз си го познах,той мен също.

# 404
Ноеми, честит нов член на семейството! Много е сладка и нежна. И аз ти пожелавам Мюсли скоро да се намери и да имате много щастлива и прекрасна Коледа🤗

Общи условия

Активация на акаунт